fenn Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Eğer yanlış görmediysem tam mesaj yazacağı vakit parayı uzatmış oldum ve o an ışık hızıyla sayfayı komple kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Kendisine soraydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 auıshduahsd Şey gibi oldu lan bu. Neydi bi tane Ekşi sözlükte kızın biriyle işte metroda şöyle böyle sonra ekşi sözlüğe kızı bulmak için yazı yazıyor arkadaşından çar alıp auhdfuahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Soramadım. Tam emin değildim. Sen benim girdiğim sayfalara mı bakıyorsun lan gibi cümle başlasa 1-0 yenik başlıyordum maça. Ekran dükkanın içini görecek şekilde konulmuştu ve para vermeye gidince ister istemez gözüm ekrana çarptı. Bu son bilgiyi de nereden gördün, nasıl görebildin ekranı diyen şüpheciler için yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bırak ya yıllardır kafede Counter maçlarındaki ekrancı sendin işte sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Screen yapmisin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 O bendim yakaladın beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 orada soramadıysan buraya niye konu açıyorsun abi. gözüm çarptı da böyle böyle diye durumu anlatsan adam sana niye sen benim girdiğim sayfalara mı bakıyorsun diye cevap versin ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Asik olmus ama daha iyi tanimak istiyor. O yuzden yuzyuze konusmaktansa sanaldan ilerleyecek. <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bi de sevgi yolu yani. neyse, dh ile renkler yakın, abi dh'ye bakıyordur turuncu tema benziyo biraz. yaşasın yeşil tema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Güncel mesajlar turuncu aciliyo telefonda. Cok canimi sikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 o tarz durumlarda yapacağın tek şey direk "paticik?" diye sormak duyan kişi "ha ne? efendim?" derse yakınlarda petshop var mı biliyor musunuz? adı paticikmiş" diye çevirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 aynen ya paticik? iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 hattok said: auıshduahsd Şey gibi oldu lan bu. Neydi bi tane Ekşi sözlükte kızın biriyle işte metroda şöyle böyle sonra ekşi sözlüğe kızı bulmak için yazı yazıyor arkadaşından çar alıp auhdfuahsd askdjadha büyük aşk başlar burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Flam said: bi de sevgi yolu yani. neyse, dh ile renkler yakın, abi dh'ye bakıyordur turuncu tema benziyo biraz. yaşasın yeşil tema Abi Kütahya'da 3 tane yol(Sevgi Yolu, Adnan Menderes Cad., Atatürk Bulvarı (fix)), 1 tane de Vazo var. Şehir o kadar. Herhangi bir yeri ya da örnekte görüldüğü üzere şeyi tarif ederken bunları baz alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 direk dudaklarına yapışsaydın devam ederse paticiktendir etmesse durum fena. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Çok naif insanlar demek ki o adı koyanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 kütahyalı var mıydı burda.ben herkesi ist,izmir, ankara'dan sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 harbiden kütahya dumlupınar mı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 deadwoll said: Flam said: bi de sevgi yolu yani. neyse, dh ile renkler yakın, abi dh'ye bakıyordur turuncu tema benziyo biraz. yaşasın yeşil tema Abi Kütahya'da 3 tane yol(Sevgi Yolu, Adnan Menderes Cad., Atatürk Bulvarı (fix)), 1 tane de Vazo var. Şehir o kadar. Herhangi bir yeri ya da örnekte görüldüğü üzere şeyi tarif ederken bunları baz alıyorsun. 6-7 sene onceki halini gorseydin yasayamazdin orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 kütahya afyon bunlar egenin iki kötü şehri abi :D Ege saymıyom bunları zaten öyle yerler :) Uşak bile bu kategoride olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 öf nalet olsun askerliğim geçti kütahya cezaevinde. lütfen bu bahsi kapatın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Lyv olabilir :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 egenin kotu sehri = manisa..tarikatci seriatci .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar