moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yağ yenir abi. yağ sağlıklı bir şey. doğrusu var yanlışı var tabi hangisini yediğine bağlı.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yapmayın yağğğ ben et yerken ağzıma yağ gelirse öğürüp çıkarıyorum ;(
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ET DÖNER YEMEMİN NE KADAR TEHLİKELİ VE ZOR OLDUĞUNU HAYAL EDEBİLİRSİNİZ
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 budur abi. ağızda eriyor namussuz. http://www.mailce.com/wp-content/uploads/2013/11/ya%C4%9Fl%C4%B1-et.jpg
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Abi yok bi sitede bakıyordum böyle Hani beyaz ekmek kahverengi ekmek varya aynı sekilde makarna icin geçerli olanı var biri açık (işte sarı) diyeri koyu. Ne acaba farkı merak ettim :D içinde makarna olmadığını görebiliyorum marty :D Bugun Kasaba gidip 1 kilo Yürek, Yarım kilo kokoreç alcam! Taşlık deneyen var mı beyler? Ben çok sevdim ama pişiremiyorum sanırım XD nası pişirmek lazım bilen varsa aydınlatsın ya. Sevmemin sebebi de Plastik gibi böyle üfff süper ya
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 kardeş, sen git uykuluk al.Tam mevsimi hem bahar ayları. Uykuluk-badem filan da derler.Onu saçta kavur az toz kırmızı biberle.Baharatı da bas üstüne kimyon kekik vs. Tadına doyamazsın, 1 küçük rakı içirtir...
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 pattisliborek said: Budur. http://cicekmangal.kz/wp-content/uploads/2015/12/kuzupirzola-1.png Kilosu olmuş 65₺ emenike. siz daha samimi geldiniz ben bundan alayım
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 hattok said: Abi yok bi sitede bakıyordum böyle Hani beyaz ekmek kahverengi ekmek varya aynı sekilde makarna icin geçerli olanı var biri açık (işte sarı) diyeri koyu. Ne acaba farkı merak ettim :D içinde makarna olmadığını görebiliyorum marty :D biri normal makarna diğeri buğdaydan yapılan makarna "Pastavilla Tam Buğday makarna, normal makarnaya nazaran, sindirimi kolaylaştırmaya yardımcı olur ve lifli yapısı ile tokluk hissi verir. Buğdayın tamamının kullanılmasıyla elde edilen ve geleneksel yöntemlerle üretilen Pastavilla Tam Buğday Makarna, buğdayın doğada mevcut olan en doğal formunun içinde irmik, kepek ve rüşeym bulunuyor. En kaliteli buğdaylardan elde edilen Pastavilla makarnaları, muhteşem lezzetleriyle her sofrayı ziyafete dönüştürüyor."
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Kuyruk yağını şişe tak at mangala sonra çek lavaşa mideye sonra
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Marty said: https://i.imgur.com/hNGI0w9.jpg Ne yemegi bu? Guzel gocukuyo ama sunumda lop yumurta olmasi da garip geldi biraz.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Kuzu dana falan yedim de at etlisini ilk defa duyuyorum. Ben atları seviyorum ya yemem.
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Kafkaslarda yöresel yemeklerin çoğunda at eti var içecek de sütün içine at kanı karıştırıp içiyolar
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yiyiceklerine üstüne binip savassalarmıs bizde catır catır feth edememezmişiz belki
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 At tek dilim. Gerisi koyun orda. Yumurta da bildircin yumurtasi yerine onu getirmisti kiz. Yanlis anlamış.
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 lan asıl şadra mevsimi geldi. karadeniz usulü şöyle koca kemikle kalın kesim ızgaranın üstünde off buğdayla beslenen danaların yağı koyu sarı oluyor böyle, bilmeyen enfeksiyonlu dana kestiler sanır, iltahap gibi ama onu yerken ekmeğe bile gerek yokşerefsizim. çenenden aşağı akan yağı sildiğin beyaz peçete bile sapsarı oluyor
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 abi ne cok yağ sever cıktı lan mutlu oldum. Bi kebapçıya falan gittiğimizde yağ yediğimde herkes ıy diye bakıyor. LANETLER!
reyou Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=q-UZF12sSb8
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bizim ülkede 20 yıl önce bişey yaptılar heralde "ay bu et çok yağlı yiyemem, ıyk" nesli yetişti
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c6/Beef_suet-01.jpg
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Fistan said: bizim ülkede 20 yıl önce bişey yaptılar heralde "ay bu et çok yağlı yiyemem, ıyk" nesli yetişti Yağ yiyememe konusu tuhaf bişey ya. Parça ette mesela kenarında azıcık yağ olsa bile yiyemiyorum. yani sevmiyorum filan değil, direkt olarak yiyemiyorum. Çiğneyemiyorum, yutamıyorum, boğazımdan geçmiyor, öğürtü geliyor filan. Ama o etten çok daha yağlı bi köfteyi gayet rahat bir şekilde hatta severek yiyorum. Yağın masif bi blok halinde durmaması, homojen olarak dağılması lazım yani. Neden böyle ben de bilmiyorum.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 dayım sadece kuyruk yagini kızartip rakıya meze yapardi ufff mis gibi kokardi beee dagda yayılan hayvanin yagi ortaya karisik kebapta kimse yemez genelde sisteki yaglari abanırım hepsini kurabiye gibi oluyor serefsiz kuzu haşlamadaki yaglari da affetmem ama normal yemeklerdeki etin yagini ben de yiyemiyorum lezzetsiz heralde ondan
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Valvyn said: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c6/Beef_suet-01.jpg Abi yağdan yağa da fark var ama şimdi. Mesela koyun yağı sanırım en güzeli. Çok güzl geliyor bana koyun yağı.
Öne çıkan mesajlar