Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic Flight Launch Box


Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Az kullanıldı, piyasadaki portable vaporizerlar arasında en iyilerden biri. Orjinalliği kontrol edildi, seri numarası üzerine kazınmış durumda, ömür boyu garantisi var.

Burdan resimlerine bakıp, okuyabilir merak edenler. Klasik maple (akçaağaç)'tan yapılmış model.

http://vaped.ca/products/magic-flight-launchbox-vaporizer

250 TL'ye satıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

elektrikli mi şarjlı mı nasıl çalışıyo bu, avantajı dezavantajı ne klasik yöntem sarmaya göre :)


Pille çalışıyor, verdiğim linkteki resimlerde görebilirsiniz. Piller kolaylıkla yenisiyle değiştirilebilir, ama ben ürünle gelen 2 tanesini vereceğim işinizi görürler uzun süre. Zaten bir kalem pil kullanıyorsunuz kutudaki yuvasına sokup bastırdıkça hazne ısınıyor ve dumanı diğer ucundan çekiyorsunuz.

Aletin olayı şu; içtiğimiz çeşitli(!) kurutulmuş bitkilerin içindeki kimyasalların açığa çıkması için gereken derece sarıp yaktığında verdiğin ısıdan düşük. Dolayısıyla çakmakla yakınca genelde israf oluyor ve lüzumsuz yaktığınız şeylerin de dumanını alıyorsunuz. Aynı zamanda bu ürünle bir günde içeceğiniz şeyi 3-5 günde içiyorsunuz. Portatif, ve sadece thc yada artık hangi kimyasalsa onu açığa çıkardığı için iki yudum duman alıp minimum kokuyla işinizi görebiliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana nedense bu tarz şeylerle ziyan olurmuş gibi geliyor. sonuçta amsterdam'da yada amerikada yaşamıyoruz bizdeki piyasa cidden saçmalık. öyle büyük miktarlarda alamıyoruz adam gibi içelim diye. california'da yaşasam müthiş alette, tr'de çok verimli olmaz gibime geliyor nedense. yorumların nedir kullanan olarak?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslına bakarsan bu alet verimi arttırdığı için kullanım miktarı da düşüyor. Amsterdam'da Amerika'da yaşasam ben de blunt dışında bir şey içmem mesela :)

Grow ile alakalı kişiler için daha da eğlenceli oluyor cihaz tabi. Ben türk piyasasını denemedim vaporizer'la o yüzden yorum yapıp sallamayayım şimdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...