Anhora Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 http://youreads.net/ youreads is the new ekşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesajdan imzaya kadar ingilizce özürlü bir post. Abi zorlama olmuyorsa, sen türkçe yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 yoksa anhora 0ne mi ya da, the new 0ne mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Üzüm yeyin arkadaşlar bağcıyı dövmeyin. Gerçi site biraz yavaş o kadar trafiği kaldıramıyor tabi sunucular. Ekşi'den yığılma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 yeyin ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 o kelimenin normali yeyinmiş ama ben hep yiyin diyorum. yeyin yazıldığında ya da söylendiğinde ben de garipsiyom ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ne ki bu? sözlük klonuysa zaten 1231 tane var bunun özelliği ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 normali yeyin falan değil yiyin http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/Materyal/izmir/sesbilgisi/unlu_daralmasi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ha iyi rahatladım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 160 kere bakılmış gelen mesajlara bak. Neo-Pati'ye ihtiyaç var. Jönpatiler göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 you 're ad's diye okudum meh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 mesajları begenemedi tipe bak, git sen o zaman youreads'de takıl, win-win olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesut ne garip bi adamsin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 mesut kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Jeeztro said: mesut kim lan http://www.haberpress.net/d/news/142702.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 site göçmüş direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 neydi ki bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 eksi'nin olayi buyuklugu, tutmasi mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ekşinin yeni temasını seven bir tek ben miyim? tek sıkıntı troll fazlalılığı onda da kategoriler ile kurtuluyorum. niye ağlıyor insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 2015'te açılan bir sözlük. Siteyi bir kaç ay önce güncellemişler. Kültürel içerik paylaştırmayı ve trolleri uzaklaştırmayı amaçlayan ekşinin ilk zamanları gibi bir oluşum yapmayı düşünmüşler. 20 tane kanal var. Kitap, Film, Felsefe gibi. Üye alımı tekrar açılınca ekşiciler akın etti siteye, o trafiği kaldıramadı tabi. Mod, dün gece, bu sorunu düzeltmeye çalışıyoruz diye bir duyuru yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 2015'ten sonra bozdu youreads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Anhora said: 160 kere bakılmış gelen mesajlara bak. Neo-Pati'ye ihtiyaç var. Jönpatiler göreve! sitenin ne olduğunu yazmamışsın ki anlamadım ben hiç bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ne dandik bi isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 abi siz yapmayın bari PATİCİK diye bir yerde takılıyoruz farkında mısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar