Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming keyboard/mouse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
g900 güzel, şeklini g502'e göre daha fazla beğenen var da bana gitmediği için detaylı yorum yapamıyorum. Elinize oturursa, bütçeniz müsaitse kullanın derim. Clawgrip çok ideal olmayabilir şu ana tuşların arkasındaki boşluklar yüzünden.
Mesaj tarihi:
yanına ekran koymak ne ekrana bakmak yerine mausu kaldırıp döndürüp ordan mı bakıcam cana. en fazla pil seviyesini gösteren 3-4 ışıklı bir şey koyarsın gereksiz fiyat şişirmeye yarıyo sadece.
Mesaj tarihi:
titresin o güzelde ekran baya gereksiz. rival 300de de kantır oynarken canına parana göre ışıklar değişiyor, böyle aptal şeylerle uğraşacaklarına adam gibi stabil bi yazılım yapsalar keşke. bilgisayara reset atıyosun yazılım mausu görmüyo lol.
Mesaj tarihi:
Rival var bende. yanındaki pad gibi kısımlar dışında çok memnunum aletten. ışıkların duruma göre değişmesi çok aptalca evet, ama yazılım konusunda hiç sıkıntı çekmedim. 700'deki titreşim olayı mantıklı, ama çok ağırsa zaten gerek yok.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu arada eski rival'imin yanları çok yıprandı. gittim yeni pad sistemli (daha büyük ve daha az kabarık noktalı) rival 300 aldım. bu da aynı sürede yıprancak mı görecem...
Mesaj tarihi:
logitech g600 lu bide g700 lu bisi var hangisini alim
aradaki fiyat farki az su anda ve dalgali kur sayesinde almanin en guzel zamani

hangisini alim farki ney

fps oynamiyorum
elim kolum rhaat etsin guzel bi mouse olsun tusu bol
Mesaj tarihi:
logitech genel olarak her aleti kaliteli yapıyo ama çok sıklıkla bozuluyorlar ya, bu mouse olsun klavye olsun headset olsun hepsinde geçerli. şöyle 10 senedir kullanıyorum hala taş gibi denilecek aletler yapmıyor adamlar sanırım :D
Mesaj tarihi:
Logitech'in kalite kontrolünde son senelerde keskin bir düşüş yaşandı. Çin malı Omron mouse switch'leri özellikle düşük latency'li firmware'le birlikte çabuk çift click atmaya başlıyor.

Gene yeni çıkan mouse'ların G Pro - G403 falan, ilk batch'leri hep sıkıntılıydı, sonradan çıkanlarda topladılar bir miktar.

Ha ama garanti politikaları iyi, o açıdan çok sıkıntı olmuyor.
Mesaj tarihi:
Logitech 502'den (bok gibi mouse) Corsair'a geçtim, modelini hatırlamıyorum, mükemmel bir mouse. Zira Klavye olarak da k700 lux aldım, ikisini de gözüm kapalı öneririm. Bundan önceki klavye de g710+ idi. Kamera dışında da bi daha kullanmam Logitech.
Mesaj tarihi:
Suark said:

bu nasi misal

http://www.logitech.com/tr-tr/product/mx-master?crid=7

ben kullanıyorum bunu, ama işte kullanıyorum. Mouse rahat, şarjı günde 8 saat çalışmayla 1 hafta gidiyor, yarım günde full şarj oluyo. scroll tekerlegindeki akıllı klik zımbırtısını da begendim (hızlı çevirince serbest dönerken, yavaşlayınca klikli dönüyo scroll tekerlek)

Ama oyun sadece birkaç kere cs oynadım o kadar, kıyaslayabilecegim bi gaming mouse yok. Ama çift klik atlama falan gibi bişey olmadı.

ha bir de aynı anda 3 bilgisyara baglanabiliyo, bu da büyük kolaylık bu tarz bir ihtiyaç varwsa
Mesaj tarihi:
Loex said:

g 710+ ile g 502 mouse aldım az önce millerle inş memnun kalırım

2 sindende çok memnun kaldım tavsiye ederim özellikle mekanik klavye çok hoş
  • Yeni Oluştur...