Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 o gifleri gördüm ya o değil demek istediğim. feedback'in karşılığı olan his. bi de kantır oynarken o hissin faydası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Sana nasıl anlatalım ki o hissiyatı gidip dene bence tüm switchleri. Tahminlerim brown switch'i seversin diyor ama bilemedim. Zevk meselesi. Ama csgo'da klavye ile double tap yapmak red klavye ile daha kolay mesela. Zaten pro oyuncuların çoğu ya red, yada black switch tercih ediyorlar. İki switchde de feedback yok, red 45cN, black 60cN. Biraz yazı yazma, birazda oyun oynarım diyorsan brown switch tercih etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 ya bişey sorucam. g610 ya da g810 almayı düşünüyorum da, internetten alsam saçma sapan ingilizce tuş takımlı, ğ ve ü yerine [ ve ] tuşlu falan gelmez di mi? vatan, bimeks veya teknosa'dan alıcam. ürün açıklamasında türkçe klavye diyor da görsellerde ingilizce tuş takımlı görünüyor. çomarland olduğumuz için firmalar default ingilizce takımlı görsel vermiştir diye tahmin ediyorum. siz ne düşünüyorsunuz, var mı internetten klavye alıp da bu şekilde patlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Ben de sana bi şey sorucam; Neden Logitech? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 logitech klavyeler berbat. corsair falan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 gamepad'i var, memnunum. mouse'u var, memnundum, g502 siparişi verdim. headset'im yoktu, bikaç inceleme/karşılaştırma videosundan sonra onun siperişini de logitech bastım. klavyeyi logitech almazsam içimde bi burukluk kalıcak. razer'a ve steelseries'e de baya saygı duyuyorum ama ne bileyim biraz logitech fanboyluğu var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 http://gaming.logitech.com/tr-tr/product/g900-chaos-spectrum-mouse http://gaming.logitech.com/tr-tr/product/rgb-gaming-keyboard-g910 şu ikiliyi almayı planlamıştım bayram bitince, kötü müdür bunlar? Ne önerirsiniz bunların yerine ? razer deathadder ve klavye var ondan önce de razer vardı hepsi bozuldu, kiminin mid mouse click i bozuldu kiminin başka yeri azıcık gına geldi razerlardan da. ha fps oyunları için bu arada, deathadder tipinde mouse olması lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Fps icin ss rival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Esh said: Fps icin ss rival azıcık da böyle güzel dursun istiyorum ışıklı mışıklı xD var mı bi önerin, bi de klavye, set şeklinde olursa mis gibi olur, şu an ya bu logitechler ya da yine razer a gidicem galiba, baya bi corsair k95 klavye ve bi de m65 mi ne mouse u vardı onlara baktım ama bulamadım türkiye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Japon keranesi arayan razer chroma baksin. Sste de var ama benzeri seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Chroma cok guzel ya. Odayi senlendiriyor dnfk. Yalniz fps icin razerin duzgun mouseu yok direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Yaklaşık 6 yaşında olan g500 mouse benim oğlanın gazabına uğramış ve pert olmuş durumda. 100$ bütçeli Mmo oyun ağırlıklı oynanacak mouse tavsiyesi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Kulaklık logitech g230 aldim. Usb ses zimbirtisinsan da. Mouse ss rival alcam bugün. Vanilla, en ucuzundan. Klavye de mekanik alayım diyorum ilk defa. Red switch rahatsız eder mi ? Brown mu alsam acep. G610 denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 pattisliborek said: Yaklaşık 6 yaşında olan g500 mouse benim oğlanın gazabına uğramış ve pert olmuş durumda. 100$ bütçeli Mmo oyun ağırlıklı oynanacak mouse tavsiyesi istiyorum. g500den sonra g502 dışında mouse kullanamazsın ben kullanamadım en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 marksman said: Kulaklık logitech g230 aldim. Usb ses zimbirtisinsan da. Mouse ss rival alcam bugün. Vanilla, en ucuzundan. Klavye de mekanik alayım diyorum ilk defa. Red switch rahatsız eder mi ? Brown mu alsam acep. G610 denmiş Switch olayı tamamen kişisel zevk. Ben blue kullanıyorum, "blue ile oyun mu oynanır yae" falan deniyor ama gayet keyifli, red ve brown da denedim ama bu keyfi alamadım. Ayrıca tez proje falan yazarken de bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 arkadaslar bu logitechin hala g9x'in hem cillop smooth scrollingi hemde kademli scrolingi (deişmeli olan) güzel mouse'u ne var. kullanan vardır kesin denemiş olan. ama smooth scroling baya sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 smooth scrolling dediğin free scroll mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 g502 de hem free hem tıkır tıkır olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 free scroll'sa (kilitli, kilidi açınca dişler devre dışı kalıyor) g502, g900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 g900 baya iyi diyolar nası acaba click latencysi falan kablolulardan iyi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 bu çocuğun bissürü mouse reviewı var o bile iyi demiş https://www.youtube.com/watch?v=wiKWqyIww10 burda da testler var https://www.youtube.com/watch?v=wQxw-pX4dak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Rival 700 cikiyo az bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Rival700 bok gibi edit. Çıktı ayrıca, satılıyor. Kablolu, yanında ekranı olan, titreşimli mouse. Ne free scroll var ne wheel tilt, hiçbir olayı yok. Gülle gibi de ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 kablosuz 137 gram ya rival 700. çok patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 bright g900'e ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar