Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 (düzenlendi) 47 dakika önce, Aluriel dedi ki: Tuslar nasil daha dar? 1u olur her tusun boyutu, space, backspace ve modfierlar degisir anca. Resimde farkı göstermeye çalıştım ama, logitech tuşları parmaklarımı tam kavrıyor, corsair de ise yanlardan hafif açıklık kaliyor, çok büyük sorun değil tabi, ama tuş farkı bariz Ocak 13, 2023 Pordakal tarafından düzenlendi Resim eklemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 öyle daha iyi çift basma olasılığı düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 40 dakika önce, Aluriel dedi ki: su denk geldi dun redditte https://github.com/macroxue/keyboard-diy valla fitim buna, tentli olması lazım aynen böyle. bunu şimdi 3d printleyip solderlayıp kendimiz sıfırdan yapabiliyoruz he mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 2 saat önce, Pordakal dedi ki: Resimde farkı göstermeye çalıştım ama, logitech tuşları parmaklarımı tam kavrıyor, corsair de ise yanlardan hafif açıklık kaliyor, çok büyük sorun değil tabi, ama tuş farkı bariz tuşların genişliği 1u ikisindede. birisi içe doğru bükey gibidir en fazla. yoksa genişlik olarak farklı olmaz alpha characterler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 (düzenlendi) 2 saat önce, tiLi dedi ki: valla fitim buna, tentli olması lazım aynen böyle. bunu şimdi 3d printleyip solderlayıp kendimiz sıfırdan yapabiliyoruz he mi PCB hazır olsa ve sadece switchler için lehim kısmı olsa hadi neyse de kabloları da senin çekecek olman eziyet gibi duruyor bence. asıl bu senin aradığın da çok pahalı ya https://ergodox-ez.com/ Ocak 13, 2023 Aluriel tarafından düzenlendi yeni link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 4 saat önce, tiLi dedi ki: valla fitim buna, tentli olması lazım aynen böyle. bunu şimdi 3d printleyip solderlayıp kendimiz sıfırdan yapabiliyoruz he mi yapıştır kaçırma, altına da yaparsın bir destek , çadır gibi durur işte. https://www.amazon.com.tr/R-Go-Tools-ergonomik-Drahtgebundenen-kablolu/dp/B071GCDWN7/ref=d_pd_day0_sccl_2_1/260-8423889-2622469?pd_rd_w=MHEfC&content-id=amzn1.sym.358c812e-c972-4842-a7b9-b79c76c6c0ce&pf_rd_p=358c812e-c972-4842-a7b9-b79c76c6c0ce&pf_rd_r=4AGV1N051006D616X47Y&pd_rd_wg=uG6wj&pd_rd_r=df116962-4372-4d9c-bd0e-6021d5d219a6&pd_rd_i=B071GCDWN7&th=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Bu corsair k70 cherry mx red için tuş yüzeyi daha geniş bi keycap bulabilir miyim, yurtiçi satıcılar varmıdır, tekno marketlerde falan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 46 dakika önce, Pordakal dedi ki: Bu corsair k70 cherry mx red için tuş yüzeyi daha geniş bi keycap bulabilir miyim, yurtiçi satıcılar varmıdır, tekno marketlerde falan vs. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08H5NDKR9/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o08_s00?ie=UTF8&th=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Şu tuş takımı nasıldır, senin attığın da sanki benimkiyle ayni genişliğe sahip gibi geldi https://www.qp.com.tr/glorious-mekanik-klavye-tus-takimi-siyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Al işte benim linklediklerimi, kendim de kullanıyorum , hem türkçe. ben çok memnunum, iyiki almışım. Amazon satıyor nasıl olsa, al dene, beğenmezsen iade edersin, kutuyu dikkatli açıp, yırtmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 On 14.01.2023 at 02:34, Quo-Vadis dedi ki: yapıştır kaçırma, altına da yaparsın bir destek , çadır gibi durur işte. https://www.amazon.com.tr/R-Go-Tools-ergonomik-Drahtgebundenen-kablolu/dp/B071GCDWN7/ref=d_pd_day0_sccl_2_1/260-8423889-2622469?pd_rd_w=MHEfC&content-id=amzn1.sym.358c812e-c972-4842-a7b9-b79c76c6c0ce&pf_rd_p=358c812e-c972-4842-a7b9-b79c76c6c0ce&pf_rd_r=4AGV1N051006D616X47Y&pd_rd_wg=uG6wj&pd_rd_r=df116962-4372-4d9c-bd0e-6021d5d219a6&pd_rd_i=B071GCDWN7&th=1 aslında şöyle basit bişi alıp bi şekilde tentlesem işimi görecek sanki, gaming için lazım çünkü aynı zamanda müthiş typing experience sunmasını falan beklemiyorum. yoksa evet ergodox, moonlander falan hayaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 şuna ne diyosun https://www.sinerji.gen.tr/ducky-one-3-tkl-mekanik-red-switch-q-tr-black-keycaps-rgb-led-gaming-klavye-p-44903 @Aluriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 (düzenlendi) 22 dakika önce, tiLi dedi ki: aslında şöyle basit bişi alıp bi şekilde tentlesem işimi görecek sanki, gaming için lazım çünkü aynı zamanda müthiş typing experience sunmasını falan beklemiyorum. yoksa evet ergodox, moonlander falan hayaller Bunda F1 düğmesinin 2 rakamının üstünde olması, bir süre sonra, adamı cidden tilt etmeye başlıyor. Oyun için istiyorsan şu daha mantıklı. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-razer-orbweaver-chrome-1072768616/detay Ocak 15, 2023 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 f tuslari ile cok isiniz olmuyorsa %60lik klavyeleri tavsiye ederim, 65lik ya da, yon tuslari lazim oluyor arada o zor olabiliyor ama fler bence cok gerekli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 2 saat önce, Quo-Vadis dedi ki: Bunda F1 düğmesinin 2 rakamının üstünde olması, bir süre sonra, adamı cidden tilt etmeye başlıyor. Oyun için istiyorsan şu daha mantıklı. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-razer-orbweaver-chrome-1072768616/detay normalde full size klavyelerin hepsinde F1, 2 tuşunun üstünde diil mi? kendiliğinden tentli bi tane bulsam hemen alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 86'dan beri f1 2'nin üzerinde, bazı dandik klavyelerde esc ile f1 arası boşluk yok onlardan istiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 12 saat önce, Dynun dedi ki: şuna ne diyosun https://www.sinerji.gen.tr/ducky-one-3-tkl-mekanik-red-switch-q-tr-black-keycaps-rgb-led-gaming-klavye-p-44903 @Aluriel Pahali bence ama sen bilirsin, en eskilerden biri ducky. Normalde prebuiltler cok iyi olmuyor ama bu bir tik daha iyi denebilir. TR layoutu nasil yapmislar onu sor almadan once ama kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 12 saat önce, reampage dedi ki: f tuslari ile cok isiniz olmuyorsa %60lik klavyeleri tavsiye ederim, 65lik ya da, yon tuslari lazim oluyor arada o zor olabiliyor ama fler bence cok gerekli degil. %75 is the new king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Huntsman Pro v2 tkl istiyordum, fiyti sacma sapan ve amazonda red switch yok diye Apex Pro tkl aldim. Kullanan eden var mi? Emektar Blackwidow’um gibi 10 sene calisir mi tik demeden? Garanti isleri falan nasil bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 44 dakika önce, deadwoll dedi ki: Huntsman Pro v2 tkl istiyordum, fiyti sacma sapan ve amazonda red switch yok diye Apex Pro tkl aldim. Kullanan eden var mi? Emektar Blackwidow’um gibi 10 sene calisir mi tik demeden? Garanti isleri falan nasil bir de? buraya sorarsan razerın 3 seneden sonra bozulması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Garanti despec steelseries urunleri icin. Cok kotu degil ama cok iyi de degil, sorun olursa ve aldigin yer yardimci olmazsa direkt steelseries globale yaz. 10 sene calismasi vs kullanana bagli acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Klavye geldi, Blackwidowdan sonra bayağı ilginç geliyor yazması falan. Ses ve hissiyat bayağı değişik. Actuation falan çok daha iyi. Bileğimi daha az strese sokuyor bilekliğiyle kullandığım açıda. Manyetik bileklik olayı bayağı mantıklıymış, şak diye oturuyor ve emanet durmuyor. Kullandıkları malzeme kaliteli bayağı, blackwidow üzerine o da bayağı iyi bir upgrade oldu. Masanın da yarısını kaplamıyor. Tek sıkıntısı bir klavyeye 3600 lira vermiş olmanın acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 On 16.01.2023 at 10:33, Aluriel dedi ki: Pahali bence ama sen bilirsin, en eskilerden biri ducky. Normalde prebuiltler cok iyi olmuyor ama bu bir tik daha iyi denebilir. TR layoutu nasil yapmislar onu sor almadan once ama kesin. aldım ben bunu. kaymak gibi maaşallah biraz fabrika lube var ya da bilmiyorum standart red gibi değil. çocuk gibi notepad'e adımı falan yazıyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 o notepad olayini https://www.typingclub.com/ soyle bir siteyle kendini gelistirmek icin kullanabilirsin abi, burasi baya iyi ama benim kasim gozum seyirmeye basliyor 10 parmak yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 aa çok tatlı siteymiş gerçekten ama biz 10 parmak yazmayı UO'da at tepesinde koşarken innox aralarında adamlara laf atarken öğrendik. o yamuk yumuk klavye tutuşum bu yaştan sonra düzelmez ya. serçeleri çok iyi kullanamıyorum, bakmadan yazıyorum ama ellerim çok hareket ediyo sanırım ideale göre. çoğumuzun da öyledir galiba. serçeleri ctrl vb dışında kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar