Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming keyboard/mouse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

(ilk aldığımda toplantıda takıp yazmaya başladım, mekanik klavye kimde var diye sordular. 8 kişi vardı, başkalarında da varmış ama bundaki ses abartıydı)

yok keycap değişince ses gitti ama şimdi yay sesi gelmeye başladı.

tuştan kaldırırken arada "çınlıyor" switch.

ona bir şey yapılabilir mi?

_

iyi ki aldım tabi, salonda yayarak sabah toplantısı gibisi yok.

Goering tarafından düzenlendi

yağlaman lazım ama, sökmeden yağlamak çok eziyet ve riskli sanırım. Gateronları bilmiyorum ama cherryleri ben yağladım düz makine yağı ile. Teflon birleşenli bir yağ ile yağlamak lazım. Reddit bu işler için adres. 

bir süre kullan açılır yaylar geçer herhalde o ses. 

Fiyatına göre bence wireless rgb gateron ve plate gayet iyi. Sonuçta custom klavye fiyatları uçuk. iyi markalardan Leopoldlar, Filcolar filan 120 - 150 dolarlar hep. 

https://switchandclick.com/2020/06/26/how-to-fix-keyboard-spring-ping-noise/

ses için yazmışlar birşeyler

reampage tarafından düzenlendi

eyv. aradığım wireless klavyeydi, senin için gereksiz kaçıyordu. güzel bir şekilde hallettik ? 

bluetooth'u da düzgünse, bu klavye beni KVM switch parasından ve çirkinliğinden de kurtarıyor.

3 bluetooth profili gözüküyor, bende pc/şirket laptop/macmini (soon)

işimi gördü valla.

sıralama yaparsam da:

apex pro (wireless olsa 2,5k verebilirim) > keychron (stock kotu) > herhangi bir cherry red mx (ben corsair'dan geldim) > coolermaster master keys

dediğiniz 20 sene önceydi dasdasd

"salonda klavye with style" amacıyla aldım hacılar. (yoksa milyon$ eklemiyoruz her sene)

keşke ortaokulda olsak da 3v3 starcraft atmaya kaçsaydık bjk'a.

Mesaj tarihi:

zibilyon tane switch var artık mekanik aleminde, redlerin pabucu coktan dama atildi, speed silverlar filan var, onun disinda cok switch var ama turkiye gumruk vergileri filan derken mekanik klavyeler ekran karti fiyatina geliyor.

Mesaj tarihi:

Apex Pro TKL baktım, Türkiye'de 2400 lira falan stokta olduğu yerlerde. Amerika'dan gümrük, vergi falan dahil 1800 küsüre geliyor. Bu kafalar olduğu sürece para yurtdışına gidiyor, kimse iş kurmuyor diye çok ağlarız.

• Yeni Oluştur...