Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 6 saat önce, Black-ice dedi ki: bi tane g102'im var. en ucuz locitek. aşırı memnunum. 1-2 sene önce fln aldım. ama bozulup duruyo. çift tık fln yapıyor. çıkarıyorum 100 tllik everestimi takıyorum. bi kaç ay sonra g102'yi tekrar taktığımda düzelmiş oluyor. bi kaç ay sonra yine aynı döngü. asdf abi bu nedir ya? bu işi tam nasıl çözücem ben. yetti artık her 2 senede bir yeni mouse almaktan baydım. sırasıyla son 6-7 yılda 2 tane thermaltake bozdum, 1 tane rival 600 bozdum teknosa değiştirmedi işte para verdi. onla g102 aldım o da böyle. o everest de yıllardır gık demeden çalışıyor. valla gidip 200 tllik fln bi everest almayı bile düşündüm bi ara. elim şuna gitti hatta: https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-smx-r50-howl-usb-siyah-rgb-isikli-macro-usb-oyuncu-mouse.html mis gibi mouse işte alsam mı acaba sanki pro fps oynuyoruz aa kü. Ben de g102 kullanıyorum. Bilerek ve isteyerek aldım. Ünlü bir fps gamer arkadaş detaylı bir mouse listesi yayınlamıştı, 3. sırada mı neydi. nedenleriyle yazmış. dedim "bu neden ucuz??" şaka şaka demedim, direkt gittim aldım memnunum 1 senedir OW- Dota oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 elite modeli de vardı satışta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 forumda G305 yazmislardi, ben de onu kullaniyorum. G603 fazla buyuk geldi grip'ime gore. zowie'ler asiri iyi ama bu fiyata g305 mantikli. corsair strafe red switch var ama tusa basma mesafesi cok uzun. soyle 300-400tl'lik guzel logitech romer-g klavye falan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 (düzenlendi) pf kendime quote'ladim Haziran 14, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 (düzenlendi) of logitech mx518'i tekrar piyasaya sürmüş. sensör yenilenmiş falan tasarım tamamen aynı. aliexpress'te 40 dolar. alıcam bugün bi tane. elime ulaştığı an tertemiz razer naga trinity satılık arkadaşlar sdfs Haziran 16, 2019 mascio tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Corsair IronClaw aldım ben de, gelince tt black v2yi değişime göndereyim de satarız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Arkadaşlar kablolu farelerin devri bitti artık ya. Gerek yok gerçekten alın g305 bakın keyfinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 ya pro gamer değilsen gerçekten öyle. evde kablo sadece rahatsızlık veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 pro gamerlar da kablosuz kullaniyor artik, korkmayin bu kadar kablosuz fareden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 @mascio pro gamer de olsan G305'in tıkandığı bir nokta yok bana göre.(ben pro?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 kablosuz fare pro gaming için saçmalık kimse kusura bakmasın da yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 kim niye kusura bakmasın sen söylüyorsun diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 1 saat önce, mascio dedi ki: kablosuz fare pro gaming için saçmalık kimse kusura bakmasın da yani. şu anda baya var kablosuz mouse kullanan pro. ben de g303'ten g305'e geçtim. alıştıktan sonra büyük rahatlık asla daha kablolu kullanmam. hiç sıkıntı yaşamadım. 1 sene oldu taktığım kalem pil ile hala çalışıyor hiç değiştirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 @mascio kır zincirlerini kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 yüksek dpi iyi marka aldıktan sonra niye saçma oluyor abi. platinium ranked fps oynuyorsanız belki hadi neyse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 bir ton paranin söz konusu oldugu maclarda prolarin kablosuz fare kullanmalarina mascio'nun müthis ayrintili aciklamasindan sonra cok pis ayar oldum nasil yaparlar böyle bir sacmalik anlam veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 (düzenlendi) abi ya reklam amaçlı oraya getirilip kullandırılan ürünlerle, gerçekten ödüllü pro gaming turnuvalarını birbirine karıştırmanız çok iyi gerçekten. kullanan varsa saygı duyuyorum da konunun yüksek dpi ile falan hiçbir ilgisi yok zaten. adamlar milisaniyelik farklar için klavye seçimi yapıyor, kablosuz fare kullanıp öyle bir risk mi alacak? 3- 5 kişi kullanıyor diye kablosuz fare kullanmak mantıklı mı oldu yani bir anda. neden peki gerçekten en iyiler olarak adlandırabileceğiniz pro gamer'lar kablolu fareden şaşmıyor? ben vereyim cevabı; paticik okumamış olabilirler. bilseler bir fark olmadığını kullanırlardı. hatta aldığım duyumlara göre firmalar buradaki iddiaların üzerine kablolu fare üretmeyi bırakıyormuş. ne gerek var ki kabloya abi hiçbir fark yokmuş zaten. farkettiyseniz evde oyun oynayana kablosuz daha mantıklı da pro gaming için mantıksız dedim. kablosuz fare savunucularına bak sıraya girmiş tek tek. sonra low tier dediğimde alınıp güceniyorsunuz. maalesef low tier şu yorumlar. evde televizyonda film izleyeceğim dediğimde apple tv al diyen andavaldan farklı bir şey beklemek zaten ilginç de neyse. @black-ice tam olarak onu demiştim zaten. Haziran 19, 2019 mascio tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 firmalar kablolu fare üretmeyi bırakabilir yalnız sonra alıntılarız senin kehkeh mesajını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 kesin bırakırlar yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 arguman yakın zamana mı çekildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 2018 yilinda overwatch sampiyonasinda adamlar 3.5m$ ödül dagitmislar ve sampiyon takimda kablosuz fare kullanan var 3-5 kisi kullaniyor diye kablosuz kötü diyorsun, turnuvada yeri yokmus heh pro kisiler ha deyince fare degistirmiyorlar bunun bir alisma süreci var ben ilk aldigimda baya afallamistim ama artik kablolu fare bedava verseler kullanmam hani normal farelerden daha agirlar yok pil derdi var vs desen anlamaya calisacagim ama olmuyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 butun mouse threadlerinde rjn linkleri var. hala mouse mu tartisilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 12 saat önce, mascio dedi ki: abi ya reklam amaçlı oraya getirilip kullandırılan ürünlerle, gerçekten ödüllü pro gaming turnuvalarını birbirine karıştırmanız çok iyi gerçekten. kullanan varsa saygı duyuyorum da konunun yüksek dpi ile falan hiçbir ilgisi yok zaten. adamlar milisaniyelik farklar için klavye seçimi yapıyor, kablosuz fare kullanıp öyle bir risk mi alacak? 3- 5 kişi kullanıyor diye kablosuz fare kullanmak mantıklı mı oldu yani bir anda. neden peki gerçekten en iyiler olarak adlandırabileceğiniz pro gamer'lar kablolu fareden şaşmıyor? ben vereyim cevabı; paticik okumamış olabilirler. bilseler bir fark olmadığını kullanırlardı. hatta aldığım duyumlara göre firmalar buradaki iddiaların üzerine kablolu fare üretmeyi bırakıyormuş. ne gerek var ki kabloya abi hiçbir fark yokmuş zaten. farkettiyseniz evde oyun oynayana kablosuz daha mantıklı da pro gaming için mantıksız dedim. kablosuz fare savunucularına bak sıraya girmiş tek tek. sonra low tier dediğimde alınıp güceniyorsunuz. maalesef low tier şu yorumlar. evde televizyonda film izleyeceğim dediğimde apple tv al diyen andavaldan farklı bir şey beklemek zaten ilginç de neyse. @black-ice tam olarak onu demiştim zaten. https://prosettings.net/cs-go-pro-settings-gear-list/ valla hiç de 3 5 kişi değiller listeden bakabilirsin. Sponsorlar da alternatif sunuyor illa ki ama en hassas ekipman mouse olduğu için sponsorların mouse seçiminde çok etkisi olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 yahu zaten TR şartlarında 90 pingle oynuyorum. Kablosuz farenin sinyali 1ms gecikebilir sorun değil, miyelin kılıfım ince benim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 sunun side skirtleri duzgun olsa nr1 mouse olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar