Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prankers gonna prank

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu nasıl şaka ak

said:
Kadıköy - Kartal Metrosunun en yoğun olduğu saatte, tekbir getirip kapıları kapanan vagonun içine çanta atıldı. O dakikadan sonra ortalık karıştı. Yolcular acil butonuna bastı, bazıları fenalık geçirdi. Tüm bunların yaşanmasına neden olan 2 çocuk yakalandı ve "şaka yaptık" dedi.

RADİKAL - Ünalan metrosunda metronun kapılarının kapanacağı sırada tekbir getiren bir genç elindeki çantayı vagonun içine attı. Vagon bir anda karıştı yolcular şoka girdi. Olayın gençlerin yaptığı tuhaf şak olduğu ortaya çıktı.
Olay saat 16.45 sıralarında hattın en yoğun olduğu saatte Ünalan metrosunda meydana geldi. Görgü tanıklarının anlattığına göre metroda büyük şok yaşatan olay şöyle gelişti. Yaşları küçük 2 genç vagonun kapılarının kapanacağı sırada Alahu Ekber diyerek tekbir getirdi, hemen ardından da elindeki çantayı birazdan harekete geçecek vagonun içine attı. Bu dakikadan sonra hem istasyonda hem de harekete geçen vagonlardaki yolcular arasında büyük panik ve kargaşası yaşandı. Akıllara gelen tek şey çantanın bombalı olduğuydu. Çantanın atıldığı vagondaki yolcular hızla çantadan uzaklaşmaya çalıştı, bazı yolcular acil butonuna bastı, bu sırada fenalık geçirenler oldu.
Bu sırada metro hareketine devam etti ve bir sonraki istasyon, Göztepe istasyonunda durdu. Bu sırada polis de alarma geçti, çok sayıda ekip istasyona geldi. Yolcular vagonu hızlıca terk etti. Bu sırada olayı gerçekleştiren yaşları 18'den küçük 2 çocuk metronun güvenlik görevlilerinin de yardımıyla tespit edildi, yakalandı ve polislerin nezaretinde polis merkezine götürüldü. Çocuklar dehşete düşüren itirafı da bu sırada yaptılar, olayı şaka amaçlı yaptıklarını söylediler.

Olayın şokunu üzerinden atamayan yüzlerce yolcudan biri olan Büşra Yüce o anları şöyle anlattı:

"Kadıköyden bindim Ünalan'da inecektim. Bir anda bir kişi tekbir getirdikten sonra elindeki çantayı attı. Bomba paniği yaşandı herkes birbirini ezdi" diye konuştu. Bu arada çocukların vagona attığı çantada bir basketbol topunun olduğu anlaşıldı.
Mesaj tarihi:
µh said:

özenmişler
https://www.youtube.com/watch?v=1fC6Pxw1eLU

Yok abi bunu yaptılar zaten tr'de

https://www.youtube.com/watch?v=8Yf3uyw2Rkk

Ama metroya çanta atmak nedir yav, içeride ölen olur, travma yaşayan olur. panik atak geçiren olur. Yargılansalar ciddi bi suçtan yargılanırlar yani.

Ben orda olsam sıçardım misal muhtemelen, asdahfhahga
Mesaj tarihi:
Marmaris'te bi otelde işid animasyonu yapmışlardı

http://www.sozcu.com.tr/2015/dunya/marmariste-turistlere-yapilan-terorist-animasyonu-soke-etti-908511/
Mesaj tarihi:
la bunu sonsuz kalabalık metrobüste falan yapsalar millet birbirini ezer. ciddi ciddi ölenler olur lan. bişey bişey üzerinden 2. derece cinayete teşebbüsün bişey versiyonundan falan yargılanmaları lazım.
Mesaj tarihi:
İstanbul'da 1 günde 4 farklı noktaya saldırı oluyor, bu ülkede yapılacak şaka değil, sivil polis görüp vursa bunları ne olacak gülecek miyiz hep beraber? Gerçi ona da gülen çıkar patiden...
Mesaj tarihi:
ben gülerim abi kusura bakma ya. 3-5 kişi kınayınca güldüğüme biraz pişman olurum ama bu kadar aşırı salaklık da yani hak etmiyor değil sanki. şimdi böyle yazınca çok içime sinmedi gülmek, devam edersem allah benim belamı versin diye bitiririm büyük ihtimalle de,

böyle şaka mı olur lan, polis görse vurur gerçekten. pro tip: polis görürse vurur deniyosa o bi şaka değil ve yapmamalısın.
Mesaj tarihi:
said:
Haklarında TCK'nın 5237. maddesi uyarınca, "Halk arasında korku ve panik yaratmak" suçundan işlem yapılan 3 öğrenci cumartesi günü Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edilecek.

Baktım da 1 yıldan az ceza alırlarsa mahkemeden adli para cezasına çevrilebiliyormuş.

Bu tip kekoları cezalandırmak gerekte işte bir yandan da çocuk diyorsun. Diğer yandan bu kadar embesil çocukların toplumdan bir şekilde soyutlanması gerekiyor. Umarım 1 yıldan fazla verirler.

Az beyni olan çocuk eğlenmek için toplum bu kadar hassasken ve sürekli benzer olaylarda 50-100 kişi kaybediyorken; iş çıkış saatlerinde metroda böyle bir şey yapmaz...
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Az beyni olan çocuk eğlenmek için toplum bu kadar hassasken ve sürekli benzer olaylarda 50-100 kişi kaybediyorken; iş çıkış saatlerinde metroda böyle bir şey yapmaz...

çocuk lan abartma
yapcak tabii , ha güzel mi değil mi etik mi tartışılır da çocuk eninde sonunda

bart simspson seyretmedin mi olm hiç
Mesaj tarihi:
yargılamayalım derken? o zaman hemen aşırı örnek verip kendimi haklı çıkarayım: çocok odom oldorson ono do yorgololoyolom

yargılamayalım diye bişi yok, çocuk bi denyoluk yaptıysa çocuk mahkemesi onun için var.

not: yargılamaktan kastın "only god can judge me" veya gecelerin yargıcı seviyesinde yargılamaksa ignore dis post.
  • Yeni Oluştur...