Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazılım alanında diploma ne kadar önemli?

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Ahahaha , o olay yaygın mı ya, daha bugün bug değil feature diye bişi yedirdim birine . Demek ki yaygınmış.

Adamın ingilizce hiç yokta , jquery ile ftp'den front end değiştirebiliyor. Bazılarınıza kolay gelebilir ama ben jquery bilmiyorum mesela , bi de hiç ftp'den front değiştirmedim açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Di'yi dinliim dinlemesine de , ki bu kısma di bile hak verecektir , söylediği dilleri hiç kullanmadım bugüne kadar , bildiğim yoldan gitsem daha garanti olmaz mı?

Wordpress -> CMS/Blog system
Drupal -> CMS
REST API -> data presentation method

http://s2.quickmeme.com/img/f7/f71beaed2b2a0d18a081fe28448c68ec43cc052c8c1539addfdaeede78e59800.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de tek başına...
Zaten yapamaz da yapabileceğini varsayıyor olsak dahi mantıksız yarını belli olmayan bir yer için bu kadar ciddi birşeye atılmak.
Zaten herhangi bir cms'in tarihçesine bak ne kadar zamanda buralara gelmiş(ler) az gözün korksun sendeki özgüven bende olsa artiz olurdum valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Yahu sıfırdan cms değil , sorumuz zaten drupal mı joomla mı wordpressle geçiştirme mi. Yoksa kimse bana sıfırdan drupal gibi bişi yap demiyo. Onu yapabilecek olsam bu şirkette ne işim var daha eli yüzü düzgün bi yere girerim.

hala gecistirme diyo adam ya ahahsudfh

dedigin suna benziyor, c/c++ ile mvc framework yazmak mi yoksa, .net, ruby veya laravel ile gecistirmek mi.

la olm dedigin cms ler zaten defacto olmus, neyin hala tatavasini yapiyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Acaba ps4 getirsem işe , laptopumu monitor olarak kullanabilir miyim. Hayır hdmi var ama output sanırım sadece input değil. Neyse eve geçince denicem bi bakalım oluyor mu.

CMS falan yalan. Baya bütün gün başak yayıp oyun oynuyorum. Dükkanı kapatıyolar , kapatılacağı kesinleşti gibi , sadece gününü bekliyoruz. Bu da ilk yazılım işi tecrübem oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...