Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Diğer topicdeki mesaj miktarı yüksek olduğundan yeni konu açılmıştır. Eski topice bu linkten erişebilirsiniz. https://forum.paticik.com/read.php?10,1930976 https://forum.paticik.com/read.php?10,6640206 PS: Okadar cok filler chapter verdilerki muhtamelen 4. ve 5. topcileride ileride acariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hala bitmedi mi fillerlar ya? 1 yıldan fazla oldu insafsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 cidden ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 mangadan spoiler vermek hala yasak mı ya? Mangada Naruto öldü bile çoktan. anime halen devam ediyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Sadece animeyi takip eden kisiler olabilir ondan oturu mangadan spoiler vermek yasak (spoiler tagi altinda bile). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 #stopnarutofillers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 bekle bekle gene bişe yok ne izledik şimdi biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 serinin bitiş bölümleri kötü zaten çok imba bişi yok mangasını okuyup beklemeyi bırakın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 458.bölüm ile sonunda normale döndü. Başında ufak bir filler kısmı olsa da bölümün geri kalanı kaldığı yerden devam ediyor ve sonraki bölümde filler değil. Ama ne kadar sürer bilinmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 itachili fillerlar güzeldi. Keşke tam o aralara koysalardı bu ayrıntıları çok daha iyi olurdu ya. Herşeyin boka sardığı yere geldik afferim sizeee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Bir sonraki bölüm mangada 679.sayıya denk geliyor. Filler diye sapıtmazlarsa yine 21 bölümü kalmış olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ilk defa bu kadar ara verdim naruto'ya. en son tek tek herkesi infinite tsukuyomi içindeyken gösteriyorlardı, 4 - 5 bölüm izleyip eeeh demiştim. manga'larını aldım okudum, ama son volume'ü okumadım. baya kopuş şeyler oluyor. pazar gününü full naruto'ya ayırayım da izliyim bi oturuşta 20 bölüm. itachi'nin bölümlerini merak ediyorum özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Itachinin bölümleri 450de başlıyordu sanırım. Önceki bölümler direk tırışka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 özlemişim azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 459. bölüm. IT'S BACK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 450den mi başlayalım. kaçta kaldığımı unuttum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 narutogetten izleyin abi orda yanında yazıyor filler mı değil mi, yarı filler mı şeklinde. 459'u izliyorum bi garip oldum yıllardır izlememiş gibiyim. 1 yıl falan oldu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 off ne kadar kötü ya. adam bilmiyo bitirmeyi hikakyeyi, yenbı villianın yeni villianı aslında o kotu ğdiel bu asıl kotuydu diyip duruyo. tamam işte getirmişssin bi climax'e daha nereye tırmanıp neyı kanıtlamaya calsııyosun. hiçbi gerilimi bişeyi kalmadı. kac yıllık hiakayeyi ilerlemeyide pic etti zaten power uplar abanıp. daha kotu yapılamazdı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 bence güzel hikaye. olayın enn başına kadar getirdi. bütün ninjalar nasıl olmuş nerden gelmişler vs.vs. daha nasıl poweruplayacak onu merak ediyorum asıl. fillerda bırakanlar itachi bölümlerini izlesinler. güzel ayrıntılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 biride çıkıp demiyor teyze napacan koca dünyada tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 umarım şu mal karıya sağlam bir tokat atarlar. artık bu villaini de "yok, aslında kötü biri değil geçmişinde zorluklar yaşamış ondan psikolojisi bozuk biraz" noktasına getirirlerse benim için biter bu seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 açılamayan antep fıstığı gibi bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 araya o kadar zaman girdi ki tam hatırlayamadığım noktalar var. bu naruto ve saskenin reenkarnasyonları kaguyanın çocukları değil de haguromonun çocukları yani kaguyanın torunları diye aklımda kalmış benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 tamamdır indra ashura karışıklığını çözdüm siyah zetsu da kaguyanın sıçtığı bokmuş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar