ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Xenus said: 5 bölüm biriktirmişim gene. bi izleyen ben mi kaldım? bu arc baya güzel olacak gibi ya. şu zamana kadar tanıtılan vinsmokelar, big mom'ın tayfadakiler de baya ilginç geldi. beni doflamingo familyası baya baymıştı. aynı şekilde ally karakterlerde. zou arc'ını direk silmişim kafada lol sanji, pudding'i görünce ne yapıcak acaba. https://uploads.disquscdn.com/images/09c8c8913d42580a7548ba4b18eb5cf490ce7611bd385fd0bcdee6620c83492f.png sanji evlenmeyi kabul edip de, pudding istemeyecek sanırım ahaha son bölümdeki creepy disney introduction'ı baya iyiydi. jinbei reis de dönecek sanırım. triller bark lola'nın annesi de çıktı ortaya. sanji'nin geçmişiyle bu arc'a baya malzeme saklanmış. Doflamingo tayfası 100 küsür bölüm boyunca izledik yıllarca bitmedi diye baydı. Yoksa başta bayağı iyilerdi. Bu arcı da 2-3 sene uzatırlarsa bunlar da bayar. Disney kısmı bayağı iyiydi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 yumy said: Carrot'dan olsa olsa az gücüyle main villiana atar yapıp dayak yedikten sonra TASKETEE LUFİİİİ diye ağlayan yan bağyan karakter olur. dakka 1 gol 1 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 oda kanser falan olup olse de butun hikayeyi tek seferde salsalar ya ne bileyim. baydim artik. 10 uzerinden 3 falan anime su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 uzun zaman oldu valla animeyi izlemeyeli. Hoş manga da çok yavaş ilerliyor. Gülmekten göz yaşartan anime kanser yapar oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Geçen aylarda hunter x başlamıştım, 90. bölümlerde miyim neyim.. Orada da böyle yarı hayvan yarı insan zımbırtıları başladı, burada da sürekli bu vizonlar falan çok bayıklar gerçekten. Karakterler ve konu yeterince uçuk, zıplayan cupcake dağlara ve konuşan çikolata patikalara hiç ihtiyacı yoktu şu serinin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 2 hareket yapıyorlar bölüm bitiyor. tempo inanılmaz sıktı. 12 sf işlemişler şu bölüm sadece. meme olan dragon ball'ın yenisinde bile böyle değil ya. animasyon falan da gayet iyi onda. gintama treatment lazım bam güm girişip bitirsin hikayeyi oda. east blue special geliyormuş. bütün animatörler bunda herhalde. https://www.youtube.com/watch?v=cBCIKPeADqg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Aynen katiliyorum eskiden pazar sabahi hevesle izlerdim. Simdi sikildikca bakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ben son 2015 kasımda izlemişim. luffy - law vs flamingo - sümüklü lavuk kapışmaya yeni başlıyordu law kesmişti. neler oldu üzerinden. az çok biliyorum anlatıldı da izlemeye dönsem mi yoksa 50 bölüm atla şuradan başka bir şey kaybetmezsin şunları bilirsen vs. der misiniz sadfsadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 abi arayı o kadar açtıysan animeyi salla direk mangadan devam et bence. harbiden vakit kaybı zevksiz bi hal aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 50 bolumdur saga sola kosuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 keşke ben de o kadar salıp bırakabilsem. max 7-8 hafta salıyorum, sonra sıkılınca eh iyi izleyeyim bari diyorum hüsran. mangayı okuyup nadir güzel kısımları tekrar anime üzerinden izlemek lazım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 yalnız sanji'nin backstory'si o kadar lame'ydi ki, ailesi bile şaşırıyor nasıl bu kadar BOSS bi karakter oldu çıktı bu diye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 800 off animasyon o kadar kötü ki, yeni skill'i yanlış anlamışım lol kolları klonladı falan sandım meğer çok hızlı hareket ettirdiğinden afterimage çıkıyormuş. elemanlar kaleye gelirken, sanji'yi titretmişlerdi birde baya out-of-character gözüküyordu manga'da yokmuş zaten. toei pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 http://comicbook.com/anime/2017/09/06/when-will-one-piece-end/ oda manga'yı kısa sürede bitirmeyi hedefliyormuş. bullshit gibi geldi ama en az 5 senesi daha vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 manga bitecek gibi değil. Animeyi de flamingo sonunda bıraktım. youtube da funny momentslara bakıp ağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 20 bölüm biriktirim ilk izlediğim bölümde bib mom'ın sarkısı var. benden kralı yok su anda oooooohhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 htun disney villain cıktıya lan. ay bildiğin heycan oldum sey oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=lgWbjVj7W5s 1 hafta daha beklemek istemeyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 4 ay sonra falan ilk defa iyi bolum geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 2 aydır filan izlemiyorum, izlemeye değer mi yoksa daha biriktiriyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 degil ya arada hicbir sey olmadi cracker yeni bitti. bu hafta pazar 1 saat olacak bolum ama. belki bu bolum ve 1 saatlik olani beraber izleseen eglenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 gelmiş geçmiş en kötü op sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 op kötü gerisi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 açılışı bende beğenmedim ya çok boş bölümdü ama.. lan adam kendi ağırlığının belkide 10 katını yedi anında eritti pasif yetenekleri bile op adamın nazıl kullanacak bakalım bu özelliği Oda efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 ne alemde anime, 792 den beri izlemedim, sıkıcı yerleri geçtiler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar