Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 abi nie ara versin işte gidiyor yavaş yavaş, karakterleri görüyoruz bir teker teker herkesin ne kadar mücadele ettiğin bi bölüm duvar itiyorlar, diğer bölüm herkes luffy die bağırıo falan olsun. Ben yine heyecanla izliom aha bitti yine diip üzülüom. yalnız Doffyden felaket nefret ettirtti anime ya. Öyle bir karakter çizdi ki şu an yani ekranı yumruklicam sinirden. Bir crocodile böyleydi, lanet olası bu herif gebersin gitsin demiştim bi de bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Goddo Enel'e de kıl olmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 a doğru o da var ya , of o da çok felaketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Wishmaster said: Goddo Enel'e de kıl olmadın mı? aynen enel le doffy karakter olarak da benziyor pezemenkler birbirine onuda sevmezdim ama herif imba orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 meydan dayağı haftaya mı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 evet, bir hafta daha bir şey olmamasına vicdanları elvermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 aha gözlük düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Budur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Meh, o kadar kastılar kaç bölümdür tek atacak tek atacak diye çok sönük kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 sonunda gözlük kırıldı, sıra ceketimside, sonra adamı dövebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 tarihe tanıklık ediyorsunuz beyler, hype'ın kralı var, Allah diye bağıracaksınız, çığlık atıcaksınız çığlık ötesi yok animenin manganın bağırttıracak hepinizi. XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ne kadar da sıkıcı bölümler. tamam bir dragon ball kadar değil ama. gene de yeter bu kadar uzatmak. keşke birikmiş olsa da öyle izliyo olsam dediğim bölümler hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Olay olmuyo ama ben severek izliyorum ya. Dressrosa halkının kurtuluşunu istiyorum. sdgfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Bence dragon ball seviyesine doğru gidiyoruz. 1 sene ara vermeleri lazım, yazık ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Oha hala bitmedi mi lan mingo fight? Gerçi normal yakalamıştı bi ara nerdeyse mangayı ondan abarttılar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 10 sayı diyo insanlar. 10 sayıı gec 20 sayılık mangayı bile anlamlı bi sekilde anime bölümlerine cevirip 3 aylık üretim sürecini planlıyamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 oh be bitti sonunda,şimdi yemeli içmeli bi eğlensinler,sonra 30-40 bölüm filler girsinde,adam gibi izliyelim anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Bir kaç bölüm seyredip ara vericem yeni arc başlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Kesin filler ya bundan sonra, bir sonraki arcda daha dogru duzgun bisey olmadi bile. Bu arada one piece in en sevdiim kısımlari bu arc bitisindeki eglenceler ve sonrasindaki arc a giris kısımlari. Mekani kesfetme yeni insanlari tanitma vs. Sonra zaten tekrar herkes bir dusmanla eslesiyor ve 100 bolum kosusturma ve combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 yalnız dresrosa bitişi büyük olaylara gebe ucundan ufacık tattırlar main lore vb.hakkında kırıntı ondan sonra filler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Of yalniz baktim da simdi animede ilk dresrosa bolumu kac yilinda yayinlanmis diye. 19 Ocak 2014! 2 yil 2 aydir dresrosa izlioz. Vay ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 yuhh oldu mu lan o kadar narutoyu merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Burgess ne ayak meyve çalma falan? Bir de Burgess pattis oldu mu şimdi, helvasını yiyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Masakari said: Burgess ne ayak meyve çalma falan? Bir de Burgess pattis oldu mu şimdi, helvasını yiyelim mi? blackbeard ekibi birinden meyvesini çalma yolunu biliyor. whitebeard ın meyveyi çalmışlardı marineford'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 yasahmış animeyi takip etmeyi 2 sene 1 arcı uzattılar diye bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar