deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bir kaç senedir 2-3 topic açtım; başladım, başlıyorum vs. diye ama bu sefer iş çok ciddi. Yaklaşık 1 aydır falan boynumda, sırtımda ve belimde inanılmaz ağrılar oluyordu otururken. Masaja gideyim dedim; referanslı, iyi bir masörden randevu aldım. Adamın sırtıma baktığı anda ilk söylediği şey, "sırtınız çok zayıf" oldu. Ben boynumla belimden bahsetmemiştim. Oralardaki ağrı noktalarını da buldu, hepsi sırtımın, boynumun ve belimin çok zayıf olmasından kaynaklanıyormuş. Uzun yıllar spor yaptım falan dedim, hiç spor yapmamış gibisiniz dedi (ki 6 ay öncesine kadar günde 40dk 1 saat koşuyordum lol). Mutlaka sırtımı ve omuzlarımı güçlendirmem gerekiyormuş. Bana TRX diye bir şey önerdi ama bulduğum spor salonunda saatler uymuyor + evime uzak. Ben de üniversitenin havuzuna gidip yüzeyim diye düşündüm öyle olunca. Yalnız hayatımda hiç spor amaçlı yüzmedim, nasıl düzgün yüzüldüğünü bile bilmem (ha yüzüyorum güzel güzel ama işte tatilci modunda sdfj). Ben bu yüzme işine başlasam sırtıma, omuzlarıma falan iyi gelir değil mi? Bir de nasıl öğrenirim adam gibi yüzmeyi, nefes almayı falan? Yüzme geçmişi 0 olan birisi nasıl başlamalı? Nasıl bir program izlemeliyim? Bir anlatsanıza bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 su lazım yüzmek için şart yani suyun içinde olucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 üni'de spor dalında okuyan arkadaşlar yardımcı olur diye tahmin ediyorum konuyla ilgili. yüzme de omuz ve sırtı geliştirir muhakkak. eğer susuz sporlara yöneleyim dersen capoeira var vücudunu gayet iyi çalıştıran bunu da düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sirti bitmis adam vs capoeira....... doktor fizyo tavsiye etmedi mi? etti ise bir fizyo ayarla, bi iki hafta onun yonlendirmesi ile git ve pilates'e falan basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Trx olur cable olur, pilates olur Hepsinde sirt icin hareketler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Doktor değildi gittiğim, masör söyledi. Spor salonu işi biraz yaş. İşten eve gelip evden salona gitmem lazım. Mesafeler gerçi çok çılgın uzak değil de otopark problemi var spor salonunun etrafında. Bir de eve girince dışarı çıkmam muhtemelen. O yüzden yüzme düşündüm. Bölümden 5 dk mesafede olimpik yüzme havuzu var. Sabahları ya da akşamları işten sonra yüzerim, tertemiz olur. Ama işte teknik vs. bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 abi sacmalamadan doktora git o halde sfasdfsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ben miğde için 1 ay şunu yaptım farketti baya sonra bıraktım http://www.youtube.com/watch?v=1919eTCoESo bu tarz videolara bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Yenisini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 dasaaa said: sirti bitmis adam vs capoeira....... doktor fizyo tavsiye etmedi mi? etti ise bir fizyo ayarla, bi iki hafta onun yonlendirmesi ile git ve pilates'e falan basla. dasaa 2009 2013 yılları arasında aktif olarak capoeira eğitimi aldım tartışmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hmm ilkokula gidip okuma yazma egitimine geri donmeni rica ediyorum oyleyse sevgili dostum, cunku okudugunu anlamiyorsun. tekrar oku bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 tavsiyen ve yorum tarzından ötürü o yıllara hızlıca geri gidip geldim zaten çelik ayna falan mı diyeyim şimdi sana cevap olarak? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 evde squat, pull up, push up (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Spor doktoruna git once. Anatomiden en iyi onlar anliyo sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Superman girer gibi rotasyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 KillJoy said: evde squat, pull up, push up (tu) Deadlift ve kettlebell swing demek istedin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hayir, sadece salak olma. bu yeterli. sirt bitmis ise gercekten, doktora gider. doktor gerekiyorsa fizyo verir. spora dogrudan yuklenmez. once hafif hafif guclendirir kaslari. genelde disk ve ligamentlere yuklenmemek icin son derece hafif germeler olur bir sure. sonra yeteri kadar guclendiginde baska seyler verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 barfiks çek evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hatta doktor da tavsiye edeyim. cagatay ozturk'e git bro. cok kafa adamdir, sirt, omurga konusunda epiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 BonePART said: su lazım yüzmek için şart yani suyun içinde olucan SDHDFHDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 deadwool'un doktor tavsiyesi almayı akıl edemeyecek birini olduğunu düşünmen senin salaklığın bana burada yüklemen gereken birşey yok. şu ergen tavırlarından kurtul bence sen de. yaş kemale ermiş hala cümlelere bak. neyse ne kabak yersen ye konuyu dağıtmak istemiyorum daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Esh said: KillJoy said: evde squat, pull up, push up (tu) Deadlift ve kettlebell swing demek istedin sanirim abi evde kettlebell çok tehlikeli, deadlift içinde bar ağırlık seti olması gerekli. hepsi sıkıntı. squat: http://nobrainermuscle.com/wp-content/uploads/2013/12/squat-muscles.jpg reversed pull up: http://www.chunkfitness.com/sites/default/files/reversed-pull-up-chin-up-calistenics.jpg push up ve sit up la da bütün vücudu tamamlayacaksın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 adamın mavi götüne bakarak ne anlamamız gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 dasBock said: deadwool'un doktor tavsiyesi almayı akıl edemeyecek birini olduğunu düşünmen senin salaklığın bana burada yüklemen gereken birşey yok. şu ergen tavırlarından kurtul bence sen de. yaş kemale ermiş hala cümlelere bak. neyse ne kabak yersen ye konuyu dağıtmak istemiyorum daha fazla sacmalamana baskalari ustunden bahane bulmaya kasmasan diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 eve şundan al yeterli. doğru yaparsan kol, bacak, sırt, bel hepsi çalışır. http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/1500/Spor_2333332.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar