dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Claiborne said: savaşırım. sen b gidersin ben uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sen iç savaşı kantır sandın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 adam gibi bf4 oynayanlar gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 içimden savaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 1 2 tane şunlardan yapıp e-5 e çıkarım https://www.youtube.com/watch?v=9L67BiENzYs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 harbi lan silah almamiz lazim aslinda, muslumbort cok fazla. mass destruction lazim bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 iç savaş çıkınca net gidiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 poe expension geliyor, net gitmeyecekse sorun yok. yemeksepeti gitmesin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 site kalir da siparis nasil gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 kurye ile gelirse iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 riot yapanları gizli gizli vururdum. tabi silahımız yok. vuramıyoruz. evde otururum demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 İç savaşın hangi tarafında olacağıma göre değişir cevap. Güçlü tarafsam karışmam zayıf tarafsam ekonomik yardım yaparım karışanlara ama kendim fiziksel karışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Winter is coming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Daha çok ve tutkulu aşklar / sevişmeler olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Absolut said: İç savaşın hangi tarafında olacağıma göre değişir cevap. Güçlü tarafsam karışmam zayıf tarafsam ekonomik yardım yaparım karışanlara ama kendim fiziksel karışmam. ooo tam anadolu köyle kafasi asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 kaçarım. iç savaşta bana mı iç savaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bir adet sniper tüfek lazım balkona kurmalık sonra takılırım oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 dana22 said: ruanda moduna gecmesin de.. Ruanda'nın hikayesi bambaşka o tarz birşey olması imkansız Türkiye'de olucağı varsa da olmasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hepimizin bildigi seyler iste..hutular tutsiler..cinden tanesi 10 cent e alinmis palalar.. super uzak seyler degil bunlar..cok degil hataydan 1 metre otede allah rizasi icin bogazi kesilenler..siddeti kaniksamis siranin kendilerine gelmesini bekleyenler.. ha kabile olmaz mezhep olur..alevilere kiskirtirlar ..siilere kiskirtirlar.. su anda bunun olmamasi icin cok da mumkunsuz ortam yok bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 İşte.. http://haber.sol.org.tr/video/havaalaninda-tarikat-sovu-cemaatler-de-bu-ulkenin-gercegi-diyenler-izlesin-144812 Neden bu ülkede bunlar palazlandırıldı, işbirliği yapanlara sormak lazım. (Asker-Sivil-Demokrat böyle bir şey vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Önce bunu alalım, pazar alanında ilanı bile var..lel. Sonra istediğiniz gibi sıkın adsfsf. Ben Kuddusi Shelter Rezidans ı deneyecem, ets den erken rezervasyon ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Gwiwkes said: İç savaş çıksa ne mi yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Anhora said: İşte.. http://haber.sol.org.tr/video/havaalaninda-tarikat-sovu-cemaatler-de-bu-ulkenin-gercegi-diyenler-izlesin-144812 Neden bu ülkede bunlar palazlandırıldı, işbirliği yapanlara sormak lazım. (Asker-Sivil-Demokrat böyle bir şey vardı) sen halka acik bir alanda flashmob yaparken cagdaslik.. adamlar halka acik bir alanda el opse "ay bunlar palazlandiiiiii" saka bi yana havalimaninda futbolcu karsilayan salaklarin bir tik iyi hali olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Fatih nurullahmış. Fetullah diye okudum bi an ve beynim döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Valla tarafları falan bilmemde ülkenin geleceği için savaşan tarafta yer alırım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar