dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Claiborne said: savaşırım. sen b gidersin ben uzun
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 1 2 tane şunlardan yapıp e-5 e çıkarım https://www.youtube.com/watch?v=9L67BiENzYs
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 harbi lan silah almamiz lazim aslinda, muslumbort cok fazla. mass destruction lazim bize
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 poe expension geliyor, net gitmeyecekse sorun yok. yemeksepeti gitmesin bi de.
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 riot yapanları gizli gizli vururdum. tabi silahımız yok. vuramıyoruz. evde otururum demekki.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 İç savaşın hangi tarafında olacağıma göre değişir cevap. Güçlü tarafsam karışmam zayıf tarafsam ekonomik yardım yaparım karışanlara ama kendim fiziksel karışmam.
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Daha çok ve tutkulu aşklar / sevişmeler olur ..
Seele Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Absolut said: İç savaşın hangi tarafında olacağıma göre değişir cevap. Güçlü tarafsam karışmam zayıf tarafsam ekonomik yardım yaparım karışanlara ama kendim fiziksel karışmam. ooo tam anadolu köyle kafasi asdfasdf
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bir adet sniper tüfek lazım balkona kurmalık sonra takılırım oradan.
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 dana22 said: ruanda moduna gecmesin de.. Ruanda'nın hikayesi bambaşka o tarz birşey olması imkansız Türkiye'de olucağı varsa da olmasın zaten.
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hepimizin bildigi seyler iste..hutular tutsiler..cinden tanesi 10 cent e alinmis palalar.. super uzak seyler degil bunlar..cok degil hataydan 1 metre otede allah rizasi icin bogazi kesilenler..siddeti kaniksamis siranin kendilerine gelmesini bekleyenler.. ha kabile olmaz mezhep olur..alevilere kiskirtirlar ..siilere kiskirtirlar.. su anda bunun olmamasi icin cok da mumkunsuz ortam yok bence..
Anhora Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 İşte.. http://haber.sol.org.tr/video/havaalaninda-tarikat-sovu-cemaatler-de-bu-ulkenin-gercegi-diyenler-izlesin-144812 Neden bu ülkede bunlar palazlandırıldı, işbirliği yapanlara sormak lazım. (Asker-Sivil-Demokrat böyle bir şey vardı)
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Önce bunu alalım, pazar alanında ilanı bile var..lel. Sonra istediğiniz gibi sıkın adsfsf. Ben Kuddusi Shelter Rezidans ı deneyecem, ets den erken rezervasyon ile.
kayserili Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Gwiwkes said: İç savaş çıksa ne mi yaparım?
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Anhora said: İşte.. http://haber.sol.org.tr/video/havaalaninda-tarikat-sovu-cemaatler-de-bu-ulkenin-gercegi-diyenler-izlesin-144812 Neden bu ülkede bunlar palazlandırıldı, işbirliği yapanlara sormak lazım. (Asker-Sivil-Demokrat böyle bir şey vardı) sen halka acik bir alanda flashmob yaparken cagdaslik.. adamlar halka acik bir alanda el opse "ay bunlar palazlandiiiiii" saka bi yana havalimaninda futbolcu karsilayan salaklarin bir tik iyi hali olmus.
kayserili Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Fatih nurullahmış. Fetullah diye okudum bi an ve beynim döndü.
Harvey Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Valla tarafları falan bilmemde ülkenin geleceği için savaşan tarafta yer alırım sanırım
Öne çıkan mesajlar