logtrig Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 girecek olan var mi arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 pati 2. çocuk çalışmalarına başladı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 tamamdir kilitlenebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bizim oğlan gibi bir cevap gelebilir, açık kalsın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 reroll yapıcam bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Yok be en büyük çocuk sahibi Abso baba değil mi onunda çocuklar daha ÖSS yaşına gelmemiştir herhalde? Dimi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Kucuk biraderim giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Ben de giricem. bayraklı'da. bilg. mühendisliği okuyayım diyorum. çok sıkılıyorum burada. uzaktan eğitim falan bakıcam bi'şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Bu sene turkiye 1. si Suriyeli olursa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Suriyeliler sınavsız yerleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Doğru unutmuşum, adamlar cenneti yasıyor guzel ülkemde. Türk gencide dirsek patlatsın sinir stresten intihar etsin bunlar sınavsız yerleşsin.allah yardımcıları olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 O zaman sıradaki şarkı bana girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 hiç çalışmadım zaten üzmez de beni, yine de fena geçti ya üzüldüm. bu arada matematikte 2 boşum var. en çok matematiğine güvenen bir insanım. ühü. 33+ net yaparım gibi geliyor. neyse zaten uzaktan eğitim takılacam. şu yaştan sonra gidip odtü'de okuyacak durumum yok. keşke şöyle vaktim olsa, bir sene deliler gibi çalışsam, itü filan kazansam, offf çoğ özeniyorum genjlere :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 olm dedim size..caktirmadan gidin sinirin az ilerisine muhtar kaldiysa bulun birtane arapca ha bu cocuk bizim buradadir yazsin..gelin aslanlar gibi istediginiz bolumde baslayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 sınavın soru dağılımı nasıl, 2. sınavı mı var bi de bundan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 sorular yayınlanacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 evet 1-2 güne vereceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 turkce idare eder, 6 yanlisla kapatmisim. matematik falan da kolaydi cok fazla problem sorusu vardi gerci o degil ama felsefe ve din felaketti. Din'den 1/5 yaptim, acaip terim dayamislar, felsefe de ayni sekilde. Cografya 1 yanlis 1 bos yapip tarihten de 4 yanlis yapmisim. felsefe ve dini fuller 5=6 yanlisla kapatirim derken 11 yanlis cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 bundan sonra ufaktan ufaktan belirleyici sorular din den gelecek..5 i 10 yapacaklar 20 ye dayayacaklar..imam hatipliler fark yaratacak..ufaktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 din lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 imam hatipler nasil dolacak yoksa yigidim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar