Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Lazio - Galatasaray | 25.02.2016 |

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoruK said:

sezon basindan beri bi tane mac izleyeyim dedim hayatimdan 90 dakika caldi resmen

aynen.

Muslera'ya üzülüyorum ben. Adamın istatistiği yerlerde sürünüyor kadrodan dolayı.
Mesaj tarihi:
2. yarıyı izledim. İlk gol bağıra bağıra geliyorum dedi. Topla oynama diye bir şey yoktu. Defanstan seken topu çıkar, karşı takıma hediye et, tekrar... Defans üzerinde adam yokken sanki kafa topuna çıkabilecekmiş gibi topu kornere attı ve yedik. 2. gol zaten ilkinden sonra anlık geldi. Topu aldık başladık ama atak diye bir şey olmadığı için bizim başladığımızı kendi kalemizde golle bitti.

Hani maçı inceleyip kim oynadı kim oynamadı değerlendirmek mümkün. Fakat bunu yapmak benim bu mesajla, gs'nin maçla ilgilendiğinden daha fazla ilgilenmemi gerektiriyor. Gereği yok.
Mesaj tarihi:
manu turu umursamıyor ki, carrick stoper falan şuan tamamen goygoya oynuyorlar.

midjtsadfsdf da iyi takım gerçi, çok tatlı hücum oyuncuları var. Bugün golü atan Sisto'yu sene başında GS istiyordu da alamamışlardı hatta :(
Mesaj tarihi:
carrick defans oynar o bölgede'de oynayabiliyor zaten. 2-1 oldu şu halde uzatmalara gidiyor manchester öyle böyle alır turu geçer ama şu mkladjoksfnasjkndfas denen takım kadar bile olamadık darkrider sejuani
Mesaj tarihi:
3-1 oldu, 1-1 olduktan sonra saçmaladılar. Aşırı şekilde aptal aptal oynadılar gg

son golde 6 kişi, ortalarındaki adama vurdurdular da izlediler golü resmen sadfsda

edit:

rashford bebesi de bayağı iyi gözüküyor. bu maçla direkt yargılanmaz tabii ki de ama kumaşı bayağı kaliteli belli.
  • Yeni Oluştur...