Grego Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 kamçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Grego said: adamın hiv korkusundan, dediklerini ispat etmek isteyerek fotoğraf koyuş aşamasına geçişi, hiv olabilir. normal yani. benim modellerin resimleri koysam üzülür şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Black-ice said: olm sadece mevzulu üyelerin yaveri var ki Sequo mesela en zengindi yaver konusunda. 5-10 tane rahat vardır. noyan'ın wishmasterdı sanki. lord argos'unki Flam'mış şimdi baktım. kuddusi'nin var mıydı yaveri onu da bilemedim. bunlar hep böyle batman robin gibi işte. mesela bi aralar noyan'ın robini kuddusi'ydi sonra bozuştular. benim yaverim kim acaba, ya da kimin yaveriyim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 aquila said: Umarım hayatındaki herşey pozitif olur. Yanlız çok sinsi ve acayip sağlam bir beddua hiv , gebelik testi , alkol muayenesi ufff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Peregrin said: Black-ice said: olm sadece mevzulu üyelerin yaveri var ki Sequo mesela en zengindi yaver konusunda. 5-10 tane rahat vardır. noyan'ın wishmasterdı sanki. lord argos'unki Flam'mış şimdi baktım. kuddusi'nin var mıydı yaveri onu da bilemedim. bunlar hep böyle batman robin gibi işte. mesela bi aralar noyan'ın robini kuddusi'ydi sonra bozuştular. benim yaverim kim acaba, ya da kimin yaveriyim =/ sen yarak kürek bi adam olmadığın için yavere gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Black-ice said: bi yaveri vardı argosun o bile savunamadı bu topicte sanırım. isminden emin değilim kimseyi durduk yere böyle ağır birşeyle itham etmek istemem o yüzden yazmayayım. kimdi o yaver. paticikte her acaip adamın bir yaveri olması adetini de çok seviyorum umarım hiç bir zaman bozulmaz bu geleneğimiz. sanırım şuan editörün yok bir yaveri. umarım en yakın zamanda bulunur. editor kendi kendinin yaveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 yaver başvurularım açılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Vingthor said: sen yarak kürek bi adam olmadığın için yavere gerek yok. Sen bana mı dedin bunu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 boyle durumlar icin yaninizda her zaman kolonyali mendil bulundurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Ben de bi kere sevişmiştim ama hiç hiv kapmadım :( Ayrıca kolonyalı mendil (tu) hayat kurtarıcı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Lord_Argos said: Pazartesi biraz halsizdim. Salı halsizlik biraz daha arttı. Bu sürede vitamin hapları alıp daha iyi beslendim. Çarşamba üşüme, ateş, mide bulantısı ve halsizlik geldi. Bugün de işe gidemeyecek kadar kötü hissediyorum. Normalde kolay kolay evham yapmam ama kızların bu uyuşturucu merakından dolayı kıllandığımı itiraf etmeliyim. hahaha ergen misiniz olum? HIV dedigin aylarca kuluckada yatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 en güzeli şarap yada votka döküyorsun üstüne mikrop filan kalmıyor hiç bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 İçini açıp kolonyalı mendille mi sileceksiniz Ayrıca bütün espriler yapılmış, allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 itiraf ediyom kolonyalı mendili anlamadım. bayadır sevişmedim bişey mi unuttum naptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 abi illa söyleteceksiniz, cıva içeceksiniz ( sultangazi de içilebilir olanını satıyorlar ) önce, olay başlamaya yakın da mıknatıs takacasınız. herşeyi de burada öğrenmeyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Hiv flu diye birsey var, bazi hastalar erken donemde gribal enfeksiyona benzer reaksiyonlar gosterebiliyor said: Some people may experience a flu-like illness within 2-4 weeks after HIV infection. But some people may not feel sick during this stage. Flu-like symptoms can include: Fever Chills Rash Night sweats Muscle aches Sore throat Fatigue Swollen lymph nodes Mouth ulcers These symptoms can last anywhere from a few days to several weeks. During this time, HIV infection may not show up on an HIV test, but people who have it are highly infectious and can spread the infection to others. You should not assume you have HIV just because you have any of these symptoms. Each of these symptoms can be caused by other illnesses. And some people who have HIV do not show any symptoms at all for 10 years or more. Ilk ay goruluyor baya ama iste gormeyende cok, ayrica artik cokta sorun degil paran varsa. Hiv arkadasim var iste, kiz 6 senedirmi ne geziyor daha aidse cevirmemis art sayesinde. Ha virus mutasyonla direnc kazaniyor, ilac degistirmek lazim belli periyodlarla ve bundan anliyan doktordu, kan testiydi filan ilacla beraber 2000$ filana yakin diyordu, medicaid den yararlanamiyordu eyaletindeki regulasyonlar yuzunden. Bizde sgk ne kadarini karsilar bilmiyorumda hani ilac alim sistemimi "en ucuz" uzerine kurulu oldugundan art filan zorlar heralde sistemi Hivle ilgili cok cahiliz bude toplum olarak hani, hastalik zaten les. cinsel acligin afrikasi olmasa su ulke aidsden net kirilirdik, iste allah (c.c.) boyle koruyor amin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 9 ay sonra bu senin beben diye gelir kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Madcat said: itiraf ediyom kolonyalı mendili anlamadım. bayadır sevişmedim bişey mi unuttum naptım hadi sevismedin; darbeye alkis da mi tutmuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 lahmacun yedin geçmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 geçmiş olsun, sende artık... söylemeye dilim varmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 herkes gibisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 senko said: aids olmuşsun yavaş yavaş ölürsün 2-3 seneye. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 -Deno- said: herkes gibisin? senko said: aids olmuşsun yavaş yavaş ölürsün 2-3 seneye. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 valla aslında topike ciddi mesaj atmak daha troll bi yaklaşım sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar