sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Malın teki de ondan. Beni gördü mü saldırmadan dayanamıyor. Buyursa gelse de bir gazını alsam rahatlasa, gerildi yıllardır kanser olacak çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Arabanla övündün dediği de 2. el VW Golf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Kaza topiğinin olayı neydi ya böyle başkalarının hayatını tehlikeye atacak alkollü kullanma ne biliyim 40la gidilecek yerde 90la gitme gibi gerzekçe bi hareket yapmıştın sanki, sonra da yetmez ama evetçi gibi kendini savunmuştun falan. Ben de hatırlar gibiyim @goldbären gel sipeys arşivinden şu olayı bi çıkar hep birlikte analım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 guıngor kimmiş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Grego'ymuş galiba. Bence madem bu kadar ortada mesele var, bi fight club düzenleyip ffa dövüşelim, hem halısaha kiralar orada dövüşürüz, geçmişe de gönderme olur. Yalnız gelecekler corona negatif test sonucunu getirsin, maske eldiven de eksik etmeyin. Önce güvenlik, sonra dövüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 bu topikte ne kadar adam varsa hepsinin a..yaklarının altını öpeyim vurmayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 29 dakika önce, axedice dedi ki: Kaza topiğinin olayı neydi ya böyle başkalarının hayatını tehlikeye atacak alkollü kullanma ne biliyim 40la gidilecek yerde 90la gitme gibi gerzekçe bi hareket yapmıştın sanki, sonra da yetmez ama evetçi gibi kendini savunmuştun falan. Ben de hatırlar gibiyim @goldbären gel sipeys arşivinden şu olayı bi çıkar hep birlikte analım Gold'un favorilerinde vardır ben baktım bulamadım konu linkini şimdi. 2008 yılıydı 20 yaşındayım, alkollüydüm. Yanımda bir kız vardı, arabayı kız kullansın diye kıza vermiştim alkollüyüm diye, kız da hayvan gibi kaza yapmıştı. Sonra erkeklik yapıp kızı taksiye bindirim yollamıştım, ve şoför olarak birini polis gelmeden bulup "ben kullanıyordum" dedirtmiştim. Sonra sigortacılar da olayı aydınlatıp, feragat sözleşmesi imzalatıp, arabanın tamirini bize sokmuşlardı :) Kısa özeti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Hahahaha, izmir marşını seviyor musun sipeys. 20 yaşında bağıra bağıra söyleyecekmişsin gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 @sipeyskeyk nasil oluyorda hayvan gibi alkolluyken kizi gonderip, ben yaptim diyip hapse girmiyorsun? Gerci bilmiyorum alkollu araba kullanip kaza yapmanin cezasi fln yok mu la ulkede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Duvara falan toşladıysa sadece pek üstüne gitmemişlerdir, almıştır ama yine ceza falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Sigortacı nasıl olayı çözebiliyor ki? Yaralamalı kaza yoksa polis gelmeden fotoğrafları falan çekip sonra arabayı çektirtebiliyorsun kaskoya, naaptılar çekicinin ifadesinden mi buldular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Ha polisten yırtmış sigortacılara takılmış sonra polis de uğreşmamış gibi bir şey sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 sigortacı mevzuyu polisi götürmekle tehdit etmiştir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 guzel dramaymis ya o kadar hatirlamiyordum ben, yazmis miydin insurance fraudunun ortaya ciktigini o zaman da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 7 dakika önce, -Bonesoul- dedi ki: sigortacı mevzuyu polisi götürmekle tehdit etmiştir işte. Ya tamam da sigortacı nerden çakıyor? Adam gece kontrolü kaybetmiş bariyerlere bindirmiş, bu gözler ildenizin dikey parkını gördü forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Ildeniz dikey park > hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 O dikey park olayını hatırlamıyorum ben ya, var mı linki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 27 dakika önce, Lancelion dedi ki: guzel dramaymis ya o kadar hatirlamiyordum ben, yazmis miydin insurance fraudunun ortaya ciktigini o zaman da Yazmamışımdır herhalde utancımdan. Nasıl çıktığını birazdan yazacağım, şu işleri bir toparlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 İldeniz bi defasında park yeri küçük olduğu için arabayı dikine koyup alandan tasarruf etmişti, öyle büyütülecek bi durum değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 20 dakika önce, Rewendor dedi ki: O dikey park olayını hatırlamıyorum ben ya, var mı linki? bende hatirlamiyorum suan cok uzuldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 valla ne babacum ne sipeys kazalarını internet üzerinde bulamadım. diskinde arşivleyen sapık varsa buyursun. babacum amatörken kapıya parkederken gaz fren karıştırıp bahçe duvarı kırmalı kaza yapmıştı sanki, sipeysler de deniz kenarındaki kayalara parketmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 aha durun lan yaşlıyım ama hala dava çözebiliyorum demek ki fotobakıt kurbaa oldu olacak diye bi de imgura yedek yapalım babacummmostors ildeniz kaza keywordler https://i.imgur.com/UomdncS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Aha fotoğrafı hatırladım gibi sanki, olayı tam şeyedemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 hahaha o park etmeyi nasıl yapmıi helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 sipeyisnki hakikaten yok valla bulamadım. zamanında başka siteye reup yapmak lazımmış. iyi yırttın sipeysi. sadece bu var geriye kalan: https://i.imgur.com/lQ897SC.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar