Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rVlhMGQgDkY&feature=youtu.be Yürüyüşü falan baya bir insansı gözüktü gözüme. "Bodur bacaklı bir insan"sı :D "Lan lan lan algoritması" bayağı bir gelişmiş, ama hala arkadan gelen dürtmeye karşı çaresiz. Kalkmaya çalışırken yaptığı hareketler stop motion gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bunu da tekmelemesinler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bundan korkuyorlar herhalde, zopayla dürtüyorlar tekme yerine asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Buna tekme yok da hokey sopası ile kıllık yapma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 şu hokey sopalı pezevenge dönüp bi kapıcı tekmesi atmasını çok isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ne garip di mi adam sopayla robotu harrassliyor diye rahatsız oluyoruz. işte bunlar hep sci fi filmleri, hep holywood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 insan kendi çocuğuna "bak, düşüp kalkmayı öğrendi" yada "amcası, şu sopayla dürt bak düşmicek" yapmıyorlar. Bunlara niye yapıyorlar. Engel koy önüne, düşerse kalksın gibi bişi yap. Sonra ilerde ağız burun dalacaklar bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 robot falan ama senden benden yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 adamın yerinde olsam yanyana yürürken omzuna kolumu atardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Ne zaman koşmaya başlayan, hatta koşarken aniden durmaya çalışıp yönünü değiştiren bir robot görürüm o zaman benim için uzaklara gitme vakti gelmiştir demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ilk skin açıklanmış http://www.starburstmagazine.com/images/120814/chappie-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 eregorn said: Ne zaman koşmaya başlayan, hatta koşarken aniden durmaya çalışıp yönünü değiştiren bir robot görürüm o zaman benim için uzaklara gitme vakti gelmiştir demektir https://www.youtube.com/watch?v=wE3fmFTtP9g run eregorn, run! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Torunlarımızın torunlarının torunlarınının torunları beyzbol sopasıyla dayak yiyen robot görünce üzülecekler. Bak buraya yazıyorum. Aramaya inansınlar bu yazıyı görsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bingildak said: ne garip di mi adam sopayla robotu harrassliyor diye rahatsız oluyoruz. işte bunlar hep sci fi filmleri, hep holywood. :) ben de aynı şeyleri düşünüyordum. Bir de robot expert namazcı ya. Ayağa kalkış secde eder gibi asdaadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 yok bıngıldak böyle değil... chappie gibi mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 savaşmayı, insan öldürmeyi reddedecek ilk robotu görebilecek kadar yaşamak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 robotlara tapanlar ne zaman çıkar acaba. bende onu çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 robotlara kötü davranmayın ! robotlara AI yazıyolar sonra bu hareketleri hatırlayacaklar hep. isyan edecekler. skynetin başları bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Adamdaki büyük cesaret, gelecekteki katil robotların dedesi atası sayılacak robotu boru ile ittir, sopa ile dal bir de bunu youtube'a koy. Onun soyundan gelenleri kurutacak valla gelecektekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Connor mu ki o? Yalnız namaz olayı benimde aklıma geldi Massive Dynamic aklıma geliyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 cok basarili lan yere dusup baya dusunup kalkmasi hatta daha iyisi karda kayip yere dusmemesi nasi yaptilar lan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Şu ses işini cozmedikce olmaz bu is. Çok kafa utuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 sessize al bilader mute tusuna bas fn+f10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 İNANILMAZ bir video bu ya. Defalarca izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 robotlar bile secdeye yatıyor. Allah'ın (c.c.) hikmetine bak sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar