Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 23. Hafta: Fenerbahçe - Beşiktaş | 29 Şubat Pazartesi - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cmrownz said:

FENERBAHÇE A.Ş. - KASIMPAŞA A.Ş. müsabakasında MARATON, OKUL AÇIK tribünlerine giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ maçına bilet alımları ve girişleri engellenmiştir.

bizi etkiliyo mu bu cemre satalım kombineyi ona göre
Mesaj tarihi:
Ben hakemi tutuyorum bu mac. Hatalar yapacaktir da kimseye eyyam yapacagini sanmiyorum Cuneyt Cakirin. Sonuc da ilgilendirmediginden objektif olarak bakabiliriz pozisyonlara.
Bakalim cidden BJK'yi sampiyon yapmak istemiyorlar mi.
Mesaj tarihi:
Çok zor maç Beşiktaş için... Q7 baya formda son haftalarda ama onun gazı kırmızı kart olarak dönüyor genelde. Beklerin maçı olarak geçecek bence , kimin beki daha iyiyse yarın o maçı kazanır.
Mesaj tarihi:
evet vitor tüm maçları aralıksız kazanması lazım

şu rvp olayında da çok gereksiz yükleniyorlar adama.özellikle ntvspor da demirkol git gide rok laşıyor.beyaz tv ye geçer bu hızla
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe'de üst üste 2 sezon duran TD mi olur, hemen istifa etmeli ki kaos olsun. Ulan bu kadar saçma yönetime yine iyi ayakta duruyoruz kör topal. Bir tane TD'nin arkasında 2 3 sene dayanabilsek aslında adam gibi. Nani hayatının en leş sezonunu oynuyor herhalde, suçlu Vitor oluyor ama :D.
Mesaj tarihi:
rvp'yi doğru düzgün oynatmadı ki adam.ne güzel 1 maç 2 gol atıyor, diğer maç yedek kalıyor.nani tüm topları ezerken, volkan şen'i filan çıkartıyor oyundan.şu takım ersun yanal'da olsa parçalamıştık ligi.
Mesaj tarihi:
Medya ve beklenti farkı var.

Güneş Gomez'de ısrar etti. Atamadığı, iyi oynayamadığı dönemlerde bile sahadaydı. Beşiktaş seyircisi de tepki koymadı.

Bizde öyle işlemiyor ama. Her ne kadar tribün RvP'ye destek olsa da, o salak goller kaçtığı zaman eşşek gibi küfür yiyor. Aynı durum Fernandao için de geçerli.

Bizim seyircimiz sabırsız. Niang geldiği gibi yazmaya başlamıştı, Sow rövaşata meister olmuştu, Emenika 90+'tan maç kazandırdı. RvP adı olmasa Guiza-tier seviyesinde kalır tribünün gözünde
  • Yeni Oluştur...