BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 insan 100 tl daha verip iphone alır diye düşünüyorum ama yeni touchwizi kullanmadım, bakalım bi uzun süreli kullanım sonrasında belli olur elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Telefonu alinca vr kiti bedava gelmiyo mu abi yaninda? Tek artisi o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Absolut said: Yaş kemale erdikçe hepiniz para sahibi oldukça Apple alacaksınız. Gençken Hondacı olup yaş ilerleyince BMW sonra Mercedes'e döneceğiniz gibi. para sahibi oldukça değil de ios ihtiyaçlarımıza daha çok cevap verdikçe diyelim ben note4 kullanıyorum az buz da para vermedim, Spen için aldım bu cihazı yoksa pure andorid bir ürün almak istiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 abi tasarım dışında özellik açısından baktığında note5 tam f/p ürünü note5 2200 civarında sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 para degilki olay lol, gene cok yanlis tespitler patiden :P apple kadar teknolojiden anlamiyorum temali cihaz satan yok piyasada, androide gecince 1 aya telefon yavasliycak zirliycaksin vs dediler canavar gibi hala :P bloat filan diye agliyor millet hepsini kapamak 1 saatimi aldi apple pismanlik asil, iclouddan resimlerimi tasimak 6-7 gunumu filan aldi pc kullanicisi oldugum icin, dandrik web arayuzu filan allah kurtarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 yaklaşık 10 saniye sürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 bi de icloud'un şeyi güzel. telefonda düşük kaliteli versiyonu tutup orjinali cloud'a yüklemesi. boşuna yer kaplamıyor fotoğraflar böylece. sosyal medya kullanımı için de yeterli oluyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 onu google photos da yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 sd karta atsanıza abi resim videoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 yavaş atsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Görmemiş gibi herşeyi yanında taşımaya ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 taşıyabilmek var, taşıyamamak var. taşımak istemiyorsan ikisinde de alternatif var. cloud teknolojisi iphone'a ait bir hizmet değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 128GBlık iphone alırsın yeter artar yani sonu yok bu tartışmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 4300 tl mi versinler telefona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 sonu var aslında şöyle: 1) ek internal storage (sd card) kullanmak istiyorsan iphone'da yok, android bazı telefonlarda var 2) cloud storage kullanmak istiyorsan google için google drive, iphone için icloud mevcut 3) telefonun kendi hafızasını kullanmak istiyorsan her markada farklı ebatlarda alternatifler var. 128 gb iphone yetiyor'un bahsi geçen konuyla pek alakası yok. sana yeter, bana yetmez. elmayla armutu karıştırmazsanız factler straightforward. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 SD kart daha ucuza gelir sanki ne kadar 128gb 6s Plus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Abi su sd kart geyigini anlamiyorum cidden evet appleda yok adamlar yapmak istemiyor. Mantiksiz geliyor bana sd kart olmadigina insanlarin bu kadar yigilmasi Neden derseniz 1 gun icerisinde 64 gb doldurabilecek misin aga? Veya telefonunuzda ne kadar resim sakliyorsunuz? Binlerce falan mi Resimlerde bile sorun olmaz bu sirada 1 gun icerisinde 10gb resim mi cekiyorsunuz ne yapiyorsunuz aga? her dakika selfie falan. Aksam eve gidince takin yedeklesin anlamiyorum cidden. LG g3'de olmadi sd karti doldurmadim bile 6s plusta sorun olmadi gene doldurmadim Oyun disinda appler zaten 50-150mb arasinda gidip geliyor oyunlari dahil etmezsek. Su anki telefonlarin sorunu depolama kapasitesi degil. Pil omru ve bizden kaynaklanan pahali ve yavas internet. Cozunurlukler guzel durumda. Islemciler flagshiplerin gayet hizli. Ramler gayet guzel sekilde artti. Sonuc alin bi flagship gitsin. Ister iphone olsun ister android ikisininde kafasini yediriyorum ben development yaparken ama su gercek uzun kullanimda (2+ sene) iphone daima androidlerden daha iyi yavaslama konusunda falan ha apple'in min seceneginin 16gb olmasi okuzce ona diyecegim yok ama 64gb yeterde artar ya insanlarin %95'ine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 bu arada google photos kullanıyosanız sd karta kayıda izin vermiyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ya da google camera mıydı unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 türkiyede 3500 lira mı cidden 64 lük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 google camera kullanıyorum. sd karta izin verip vermediğini bilmiyorum, ilk kaydı kendisine yapıyorum aletin ama sonradan arşiv için sd karta atıyorum. yer konusuna gelince, cloud güzel bişey. ben de kullanıyorum. ama telefon bi sürü uygulama, dosya, müzik vs dolmuşken bi de kamera iyice şişiriyor. özellikle tatildeyken yüklü fotoğraf, video işine girersen gayet dolabiliyor hafızan bi anda. akşam internet erişimin her zaman olmayabilir, ya da o anda yer açman gerekebilir. zaten sıkıntının büyüğü günlük yaşamın dışına çıktığında başına geliyor. normal şartlarda bi problem yaşamıyorsun, pilin de hafızanın da çözümü var basit yollardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ben muzikle telefonu ayirdim 40dolarlik sandisk bile cogu telefondan cok daha iyi ses duzenegine sahip. Hem kucuk hem de kendi pili oldugundan telefondan yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 cloud music > everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Esh said: türkiyede 3500 lira mı cidden 64 lük? 4300 3900 3400 şeklinde fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 SenariouS said: ben muzikle telefonu ayirdim 40dolarlik sandisk bile cogu telefondan cok daha iyi ses duzenegine sahip. Hem kucuk hem de kendi pili oldugundan telefondan yemiyor. insan 3500 tl verince telefona yanına da 40$ daha verip bir şey almak istemiyor 2000+ TL verilen telefondan beklenti de çok oluyor haliyle bence sır bu yüzden fiyata takılmak lazım kaç para vermek istiyoruz ve gerçekçi olarak bu para karşılığında ne alıyoruz mevcut bilgimle galaxy s7 alacğıma iphone alırdım mesela o da senin de değindiğin gibi uzun süreli kullanım için, ha S7 sürpriz yapar canavar gibi çalışır ona bir şey diyemem, bir ay sonra bu yorumum geçerliliğini yitirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar