DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ben oyun vs gibi 100mb üstündeki uygulamaları karta atıyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 gün geçmesin ki rezillikte en azından bir duraksama yaşayalım. abi 10 gündür laf anlatıyorum. hatta 16 gündür. şimdi servisten aradılar "telefon geldi alın" diye. dedim ki beyefendi bakın, arkadaş not yerinde yazmış samsung u aradım defalarca anlattım. onlarda da teyit etti "sizi cihaz göndermiyoruz, raporu servisten alıp hb e göndereceksiniz" diye. adam timuçin abiye telefondayken sordu. timuçin efendi "bizim anlaşmamız yok rapor veremeyiz, telefonu gelip alacak buradan" dedi. şimdi gidip kavga edip kafa göz patlatıcam veya beni patlatıcaklar felaket. çünkü gerçekten bunlar dayaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 almayın arkadaşlar samsung. bu da ibretlik ders olsun buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 ucuncu dunya ulkelerinde samsung kullanmayin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 türkiyenin en büyük samsung servisinin nasıl anlaşması olamaz arkadaş samsung ile. "uğraşamam amk gelsin telefonu alsın" demek istiyor arkadaş. gidicem uğraştırıcam şimdi onun bunun çocuklarını orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 ben burdan darlandım lan git ağızlarına sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 cok temiz de doverler seni ustune. be cool.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Ahhahaha rezilliğe bak http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/samsung-galaxy-note-7-cihazlarinin-tasinmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 havayollarının aldığı bi karar değil sanırım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 s7imi kırıp atıyorum note7de olan şeylerden dolayı hemen, teşekkürler paylaşım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 "Samsung Tarafindan yapilan Petronas ve Burj Khalifa patlama tehlikesine karsi bosaltiliyor" CNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 xaty said: havayollarının aldığı bi karar değil sanırım o. dis. millet sanki havayolu firmaları aksiyon almış gibi hareket ediyor ama bağlı oldukları zımbırtılar nedeniyle oluyor bu. biz sadece thy yi bildiğimiz için tek bizimkiler yapıyormuş gibi anlaşılıyor. ki öyle bile olsa, en hassas sektördür herhalde havacılık. adam uçağı rötar yaptığı için dava açıyor, düşünsene telefonun yandığını. gömerler muhtemelen firmayı. adam risk almıyor iyi de yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 s7 için bir kalem arıyorum. önce direk samsung note kalemlerinden alayım dedim ancak note kalemi sadece note'da çalışıyormuş. note kalemi gibi ince uçlu kibar bi kalem var mı bildiğiniz, nette baktığımda hep tombul uçlu eşantiyon kalemler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Note'da farklı bi teknoloji var, o yüzden o kadar ince uçlu kalem kullanilabiliyor bildiğim kadarıyla. Toplu uclulara mahkumsun sanırım ama daha iyi dizay edilmisleri var onlarin, ufak toplu veya biraz piramit gibilerinden bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 iphone 7 ekrani kucuk gelince edge s7 ile degistirdim. daha ayar mayar yapiyor install ediyor updateleri ancak ekran ve arka taraf isindi.. normal mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 güncellemelerde biraz ısınıyor dert etme çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 alet cok guzel ama su edge kenarlari kadar gereksiz bir sey gormedim. elim degiyor ekran titriyor, bazen tusa basiyorum, foruma bakarken oradan yamularak geliyor yazilar, alismak lazim bu yamulan goruntuye, aleti tutmak cok zoruma gitti bu sekilde. fazla kaygan :) parmaklarim agridi nedense tutmak orasina burasina degmemek isterken. edit : isinma problemi dedigin gibiymis bitti gitti gibi an icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 bana göre edge kullanış olarak pek güzel değil ama görüntü olarak çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 goruntu guzel de iste ekran yamuluyor oralarda alismak lazim birde tabii elim degiyor cok. birde; ekran cok mu hassas nedir? bunu azaltmanin yolu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 3 kere ust uste aticik.com yazip p tusuna basamayinca yeter dedim pes ettim kaldirdim kutusuna. sevemedim edge olayini. ios system wide gestures da vaz gecilecek gibi degil arti safari muhtesem. 10 tane browser denedim en azindan paticigi bu kadar rahat ve guzel gosteren bulamadim. 4gb ram var alette 3gb kullaniliyor sistem arti reserved olarak.. windows dan beter yer kapliyor masallah ustundekiler. whatsapp facebook falan yuklu ekstradan iste klasikler. alet cok sik guzel falan ama kullanim olarak cok zoruma gitti nedense. applerin kalite ve kullanim rahatligi malesef hala gerisinde iosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 xaty said: Note'da farklı bi teknoloji var, o yüzden o kadar ince uçlu kalem kullanilabiliyor bildiğim kadarıyla. Toplu uclulara mahkumsun sanırım ama daha iyi dizay edilmisleri var onlarin, ufak toplu veya biraz piramit gibilerinden bulursun şurda farklı teknolojinin tam anlatımı var http://www.samsunggeeks.com/2012/05/22/how-does-the-spen-work/ ama kısa özet geçmek gerekirse alttaki resimde 3 numaralı board, kalemi algılayıp tüm kontrolü yöneten. http://www.samsunggeeks.com/wp-content/uploads/2012/05/Dissecting-the-GALAXY-Note_21.jpg normal telefonlarda o birim olmadığı için s-pen'ler çalışmıyo. yani note'da çalıştığı gibi çalışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Several Galaxy S7 owners seem to be suffering from spontaneously shattering camera lenses http://www.forbes.com/sites/paulmonckton/2016/12/30/galaxy-s7-has-a-serious-new-camera-problem/#407a751612a2 Kapatsınlar artık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Android 7 yi kurdum ingiltere romu baya guzel olmus. Guc ozellikleri falan baya iyi. Ekran cozunurlugunu de standart full hd yapmis. Istersen degistirebiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 olm pembe çizgi bana da geldi ya, lanet olsun. dümdüz pembe bir çizgi ekranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 s7'yle ilgili o kadar bug çıkıyor ki benimkine her an bişey olacak diye ödüm kopuyor. üzme bizi samsung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar