Luriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Apple servisinin nesi var ben anlamadım. Ben ve çevremdeki herkes servise telefonu götürünce 3-4 gün içinde yeni telefon ile değişim aldı. Ne süreç burnumuzdan geldi ne para isteyip çingenelik yaptılar. Genius bar'ın artı olarak ne özelliği var bilmiyorum ama normal servis sistemi gayet düzgün çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 DareJedi said: Samsungda çalışıyorsan pedere S7 aldık ekranı sıkıntılı çıktı şimdi dap kapsamında değişim onayına sunuldu yazıyor servis kaydında müşteri hizmetleri değişimde süre sınırı yok 1 hafta da sürebilir 1 yıl da gibi absürt bir cevap veriyor adama doğum günü hediyesi olarak aldım haftaya burada olacak ama telefon yok şu işi hızlandıramaz mıyız? Servis kayıt numarasını yollarsan baktırayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Anladığım kadarıyla ekran sorunu Samsung TR garantili ürünlerde fazla gibi. Ben ithalatçı garantili aldım Dubai'den gelen ürün. Arkadaşlarımla birlikte vermiştik siparişi kimsede sıkıntı çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Bizim aile ve çevremizde toplam 8 tane S7 ve S7 Edge var bir tane böyle sorun çıktı ama şunu gördük gold platinum renkleri tutmuyor bendeki S7 Edge olmasi gerektiği gibi ama eşiminki bildiğin rose gold ama böyle ufak şeylere takılmadığımız için sorun etmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Luriel said: Apple servisinin nesi var ben anlamadım. Ben ve çevremdeki herkes servise telefonu götürünce 3-4 gün içinde yeni telefon ile değişim aldı. Ne süreç burnumuzdan geldi ne para isteyip çingenelik yaptılar. Genius bar'ın artı olarak ne özelliği var bilmiyorum ama normal servis sistemi gayet düzgün çalışıyor. Apple da sifir cihaz stogu var. 3 gunluk sure merkezden onay almak icin bekleniyo. Onay gelince hemen sifir cihaz cikarip veriyolar. Samsung icin degisim onaylandiktan sonra istanbul merkezden geliyo sifir urunler. Orda da yoksa koreden bekleniyo. Aradaki fark o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Ben de ekrani kirdim biraz once ehe, o kadar da drop test izlemistim, yarim metreden dustu baya hasar aldi. Simdi garanti disi diye kac para itekleyecekler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 En az 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 500'e raziyim. 15 tane falan teknik servis aradim hic biri cevap vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 benim hala işlem sonuçlanacak. 2 hafta oldu telefona "arızalı" diyecekler sadece. onarım falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 negatif yaklastigin icin islerin ters gidiyor senin. [list=1] [*]pozitif dusun [*]abdest al [*]duani eksik etme [*]annenden ah isitme [*]babana offf dedirtme [*]onlara öf bile deme [*]onlari azarlama [*]ikisine de guzel sozler soyle [/list] hayatinda her sey duzelecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Dua ve iyi niyetle bir yere gelinseydi müslümanlar alıp yürümüştü. IŞİD ikinci hatta bekliyor, konuyla ilgili feedback verecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 uçakta bile anons geçilip 2 dakak güvenlik önlemi anlatılıyor hahahha tam rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Genwa said: Ben de ekrani kirdim biraz once ehe, o kadar da drop test izlemistim, yarim metreden dustu baya hasar aldi. Simdi garanti disi diye kac para itekleyecekler acaba 700-800 arasidir diye dusunuyorum. En az 600 konti garanti ama. Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 bingildak said: Dua ve iyi niyetle bir yere gelinseydi müslümanlar alıp yürümüştü. IŞİD ikinci hatta bekliyor, konuyla ilgili feedback verecekmiş. ha bu negatiflik iste seni bitiriyor evladim benim. canim.. bi defa da buyuk sozu dinlesen ne olur bi tanem benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 1100 liraymis ekran degisimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 yuh 50cm yukseklik baya pahaliymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 korunmadınız mı abi çok geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Liebe said: korunmadınız mı abi çok geçmiş olsun :( muhtemelen onu kastetmemişsindir ama cep kask mı ne var ya cep telefonu sigortası. çok kötü olduğuna dair tonlarca şey yazıyor ekşide, şikayetvar'da falan. gerçi en son 1.5 yıl önce mi ne araştırmıştım ama korkunçtu okuduklarım. telefonu alırken cep kask almıştım, gittim iade ettim falan o derece :D sigortalattığına pişman ediyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Pişman ediyorlar doğru ama uğraşırsan yenisini veriyorlar benim arkadaşımın eşi 2 yılda 3 kez yeniletti note 3 kullanıyordu o zamanlar her seferinde 2-3 ay telefonsuz kaldı ama sıfırlandı hepsinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 klasik turkiye'de garanti durumlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Liebe said: korunmadınız mı abi çok geçmiş olsun :( valla abiyi bilmem de, samsungun korunmadigi asikar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 yok ya aynen kaskoyu değil kılıfı kastettiydim sdsfds benim s4ü spigen hard slim armor ile binlerce kez düşürdüm en son 1 kez bozuldu 150 tl ye yaptırdıydım sensör yan tuş falan bi ton şey bozulmuş, onun dışında ne kırılma ne çatlama hala taş gibi duruyor telefon. bunu daha düşürmedim ama açılışı yaparım yakında üzerinde spigen neo crystal armor var tedirginim sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Kılıfım yok, ekran koruyucum yok. Y-Ü-R-E-K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 ahahaha abi yürek yemişsin de dikkat et sesli harfler değişmesin yürekteki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 yok ya çok düşük ihtimal. kasa alüminyum olmadığı için kaymıyor hiç elimden. bi de geçen 32gb evo+ kart aldım içine, 80mb/s read hızı var, appleri buna mı kurmak faydalı yoksa cihazda kalması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar