dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 note 7 icin o farkinda isen. bu baslik s7. tamamen farkli. bayagi bi alakasi yok. "hucre demek, kanser demek! haberde kanserli hucrelerden bahsediyor!" demek kadar manali aslinda yazdigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Rasmon said: ilk aldığında bi 12-18 saat şarj et. #just1998things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 3 kere full bitir pili :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 dasaaa said: note 7 icin o farkinda isen. bu baslik s7. tamamen farkli. bayagi bi alakasi yok. "hucre demek, kanser demek! haberde kanserli hucrelerden bahsediyor!" demek kadar manali aslinda yazdigin. yazı genel samsun yazısı farkındaysan, hatta alıntılıyım tek olarak, sorun olursa seslendiririm diyemiyorum. Su geçirmez' Samsung Galaxy S7 Active su geçirdi Samsung'un yeni modelinde güvenlik riskleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 beyin link builder bota bağlamış asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Su geçirmez denip su geçirdiğinde garanti kapsamında yenisi veriliyor keşke su geçirse diyesi geliyor insanın. 2 sene kullanıp son hafta hop yenisi oooh mis. O zaman bunu görüp allah ilan etmemiz gerekecek telefonu. Tek tük olan şeylerden vurmayı bırakın artık hani satılan ürünün %10'u fln böyle çıksa o zaman problem büyük ama milyonlarda daha 50'yi bile aşmamış şeyler ile gelmeyin. Yazılım kötü deyin, hardware 5 sene geriden geliyor deyin (tabi öyle bir şey var ise) ama bu tarz basit şeyler ile gelmeyin abi. Al daha ilk günden tıslayan iphone diye şikayet edilen telefon sayısı 100den fazla ne olacak şimdi itin götüne mi sokmamız gerek o telefonları? http://www.youtube.com/watch?v=4vn3JOnun3Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 @bingildak madem custom screen yapmayı seviyorsun şunu denemeni tevsiye ederim on numara yapıyor ana ekranı. Uygulama Kustom Live Wallpaper. Edit: iPhone şöyle kişiselleştirilemediği sürece benim gözümde stabil vs olmasının bir önemi kalmıyor. http://www.youtube.com/watch?v=YZFrXYKNS9E http://www.youtube.com/watch?v=UROFNvQoVaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 UCAK MODUNA ALINAN IPHONE7 BIR DAHA KENDINE GELEMIYOR! APPLE KONUDA ACIKLAMA YAPABILMIS DEGIL!!! http://www.hurriyet.com.tr/iphone-7de-ucak-modu-kabusu-40227223 boyle ucuz gazetecilik ifadeleri ile gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 UI yapimi icin en iyi site benim gozumde halen su. http://mycolorscreen.com Ayfoncular bakmasin ama, sonra bizim telefonumuz niye boyle seyler yapmiyo diye sizlanabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 spigen neo hybrid crystal geldi allahım çok şık çok güzel duruyor telefonda <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Liebe said: spigen neo hybrid crystal geldi allahım çok şık çok güzel duruyor telefonda <3 Bende aynısını aldım bayıldım. Birde metal stick aldım keyif için :P film izlerken iyi oluyor masada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 ozii_x said: Liebe said: spigen neo hybrid crystal geldi allahım çok şık çok güzel duruyor telefonda Bende aynısını aldım bayıldım. Birde metal stick aldım keyif için :P film izlerken iyi oluyor masada metal stick nası oluyo? ben şundan aldım direk kılıfın içinde zımbırtı var. tuvalette gayet güzel twitch youtube falan izleniyo ashdfuahsfuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 spiegen ben de kullanıyorum bayadır. tank gibi oluyor telefon. sıfır telefon diye satarsın satarken sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Sitesine gir spigen.com.tr orada 44 tl miknatisli bi cubuk kabin arkasina yapisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ben şu yukarıdakinden aldım, en son koyduğunuz. tank gibi oldu alet, tipi uzaktan kötü değilde o gövdenin güzelliği touch and feel i gitti tabii :( split screen olayı çok iyimiş ya bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 yakistiramadim sana. pek kaba bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bana göre case ın güzeli yok abi zaten dürüst olmak gerekirse. görüp de beğendiğim olmadı. aletin gövdesi cidden çok güzel. piyasadaki en iyi gövde açık ara. ona condom geçirmek küfür gibi gerçekten ama napacaksın yani 3k veriyorsun tek düşürüşte patlıyor falan tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ben bugüne kadar hiçbir telefonumda kılıf kullanmadım. ama s7 edge saçmalık derecesinde kayıyor, kılıfsız kullanmak aşırı büyük risk. Ayrıca kadın ellerine sahip olmama rağmen ekranın kenarlarına löpçük löpçük basıyorum telefonu tutarken ister istemez. Edge daha şık duruyor ama şu anki hali pek kullanışlı olmamış bana göre. Eski tek taraflı edge olayı daha iyiydi sanki, en azından böle yanlışlıkla basma problemi yoktu. kısacası kılıf ile hem kayma problemi hem de edge'lere yanlışlıkla basma problemi gideriliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 elini bize gösterir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 6plus dan daha kucuk ama daha buyuk ekranli note 7 ye kayiyor aklim. patlamayan versiyonu ciksin bi bakayim ona. edit : sabonisin dedigi olay rahatsiz eden tek tarafi su anda ama note 7 de daha azmis o edge kismi diye reviewlerde okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 sabonis said: Ayrıca kadın ellerine sahip olmama rağmen n_n oh beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 10 sn. ne ya. baktım bende herhangi bir lag yok. bir de s7'niz siyahsa, samsungun black edition temasını şiddetle tavsiye ederim. amoled ekranın özelliği sanırsam, siyah olan rengi vermiyor, direk ekranın orası kapalı, ışıksız. tam bir true black deneyimi. telefonun alt üst çerçevesi bile yok gibi duruyor. şarja da katkısı olumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 BT'den oluyormuş ya, BT bağlı değilken instant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 BT ne kullanıyorsun eski bir model mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 bildiğim kadarıyla eski değil bu http://solrepublic.com/shadow-wireless-earphones.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar