Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeytin Sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yeşil zeytin ev yapımı, siyah zeytin marketten alınma. Her ikisine de aynı zeytin yağı konuldu ve bozdolabında aynı yere konuldu. Bu farklılığın ( zeytin yağının donması) sebebi nedir?

Mesaj tarihi:
bingildak said:

ev yapımı zeytin dediğin salonda mı oluyor, evde zeytin mi yetiştiriyorsunuz

Yeşil iken aldık ve eşim yaptı. Aşamaları var ilk önce kaya tuzuyla bırakıp acı suyunu çıkartıyorsun vs vs vs

dana22 said:

birini daha arkaya koymussunuzdur direkt ufledigi yerden daha soguk almistir..

Üfleme olayına dikkat ettim ve 2-3 keredir bu oluyor. yerlerini sürekli değiştirsemde
Mesaj tarihi:
Tuzdan başka yeşil zeytin ve siyah zeytinin içindeki maddelerin farklılığı da buna yol açmış mıdır. Asıl cevabını aradığım soru bu. Eğer böyle bir şey bulursam güzel olacak
Mesaj tarihi:
ÇÜNKÜ DOĞAL OLUNCA DAHA İYİ OLUYOR ORGANİK EL YAPIMI OHHHH IMMMMMM AĞĞĞĞĞĞĞĞ ÇOK İYİ YAAA DOĞAL EL İLE ELLERİMİZLE YAPIYORUZ OHHHHH SÜPEEEER DOĞAL AKTIIII EVEEEET ÇOK İYİİİİ
Mesaj tarihi:
Borlach said:

zeytinyağı donar bu anormal bişey değil. siyah zeytine zeytin yağı koyduğunuza eminmisiniz? bence orda sıkıntı var.

Kendi elerimle koydum. %100 aynı yağ her ikisine ilave edildi.
Mesaj tarihi:
E said:

ÇÜNKÜ DOĞAL OLUNCA DAHA İYİ OLUYOR ORGANİK EL YAPIMI OHHHH IMMMMMM AĞĞĞĞĞĞĞĞ ÇOK İYİ YAAA DOĞAL EL İLE ELLERİMİZLE YAPIYORUZ OHHHHH SÜPEEEER DOĞAL AKTIIII EVEEEET ÇOK İYİİİİ

Görüldü
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

bingildak said:

ev yapımı zeytin dediğin salonda mı oluyor, evde zeytin mi yetiştiriyorsunuz

tam olarak bunu diyecektim

Sebze meyve pazarından ağaçtan toplanıp hiç işlenmeden zeytinler geliyor İsteyen bunlardan alıyor ve kahvaltıda yeme durumuna kendisi getiriyor. Bunun aşamaları var ki biz de netten öğrendik. Bunu kastediyorum ev yapımı diyerek. Birde marketten alınan var hemen sofraya konup yenilen.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Kıştayız, buzdolabının ayarını kıssana donmasın.

Ev çocuk var diye çok sıcak. Buzdolabı da soğutmuyor bu sıcakta. Bu sebepten solayı 3/5 te duran ayar damlama vs yaptığından ki konusu bile var forumda 5/5 te duruyor. Ev 70 m2 bi ev olunca buzdolabı için fazla yer seçeneneği kalmadığından petekle karşı karşıya olunca böyle çözüm buldum
Mesaj tarihi:
Kadın türü ısınamıyor. Evde atletle geziyorum koca kış. Hatta üst kattaki siz çıkmayın evden siz yaktığınız için ben çok az fatura ödüyorum diyor vs vs vs para, gaz için kalp kıramam
  • Yeni Oluştur...