fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Yeşil zeytin ev yapımı, siyah zeytin marketten alınma. Her ikisine de aynı zeytin yağı konuldu ve bozdolabında aynı yere konuldu. Bu farklılığın ( zeytin yağının donması) sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 sahte zeytin yapmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 birini daha arkaya koymussunuzdur direkt ufledigi yerden daha soguk almistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ev yapımı zeytin dediğin salonda mı oluyor, evde zeytin mi yetiştiriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 bingildak said: ev yapımı zeytin dediğin salonda mı oluyor, evde zeytin mi yetiştiriyorsunuz Yeşil iken aldık ve eşim yaptı. Aşamaları var ilk önce kaya tuzuyla bırakıp acı suyunu çıkartıyorsun vs vs vs dana22 said: birini daha arkaya koymussunuzdur direkt ufledigi yerden daha soguk almistir.. Üfleme olayına dikkat ettim ve 2-3 keredir bu oluyor. yerlerini sürekli değiştirsemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 tuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ee sorunun yanıtını vermişsin işte. senin "ev yapımı" dediğinde bir şey koyuyorsunuzdur, dışarıdan aldığınızda o yoktur. etki-tepki sonucu budur. veya vice versa işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 donmayla ilgili ogrenmen gereken bazi temel seyler var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202016-02-17%20at%2019.40.33.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Tuzdan başka yeşil zeytin ve siyah zeytinin içindeki maddelerin farklılığı da buna yol açmış mıdır. Asıl cevabını aradığım soru bu. Eğer böyle bir şey bulursam güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 tuz muhteviyatındaki farklılık yapın donma derecesini oynatmıştır belki zeytinlerin asitliği de farklı olabilir ama tuz daha etkili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 bi de kontrollü deneyin birinci kuralı sadece bi değişkenin test edilmesi, diğer her şeyin sabit olması. yeşili evden, siyahı dükkandan deyince minimum 2 değişken oynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Marketten olanlara kimyasalla eklenmiş olabilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 zeytinyağı donar bu anormal bişey değil. siyah zeytine zeytin yağı koyduğunuza eminmisiniz? bence orda sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ÇÜNKÜ DOĞAL OLUNCA DAHA İYİ OLUYOR ORGANİK EL YAPIMI OHHHH IMMMMMM AĞĞĞĞĞĞĞĞ ÇOK İYİ YAAA DOĞAL EL İLE ELLERİMİZLE YAPIYORUZ OHHHHH SÜPEEEER DOĞAL AKTIIII EVEEEET ÇOK İYİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Canlı gözüksün diye zeytinin ayakkabı boyası ile boyandığı, çabuk satsın diye çileğin şeftalinin üzerine parfüm sıkıldığı ülke burası. ATARIN KİME LAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Borlach said: zeytinyağı donar bu anormal bişey değil. siyah zeytine zeytin yağı koyduğunuza eminmisiniz? bence orda sıkıntı var. Kendi elerimle koydum. %100 aynı yağ her ikisine ilave edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 E said: ÇÜNKÜ DOĞAL OLUNCA DAHA İYİ OLUYOR ORGANİK EL YAPIMI OHHHH IMMMMMM AĞĞĞĞĞĞĞĞ ÇOK İYİ YAAA DOĞAL EL İLE ELLERİMİZLE YAPIYORUZ OHHHHH SÜPEEEER DOĞAL AKTIIII EVEEEET ÇOK İYİİİİ Görüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bingildak said: ev yapımı zeytin dediğin salonda mı oluyor, evde zeytin mi yetiştiriyorsunuz tam olarak bunu diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Kıştayız, buzdolabının ayarını kıssana donmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Vingthor said: bingildak said: ev yapımı zeytin dediğin salonda mı oluyor, evde zeytin mi yetiştiriyorsunuz tam olarak bunu diyecektim Sebze meyve pazarından ağaçtan toplanıp hiç işlenmeden zeytinler geliyor İsteyen bunlardan alıyor ve kahvaltıda yeme durumuna kendisi getiriyor. Bunun aşamaları var ki biz de netten öğrendik. Bunu kastediyorum ev yapımı diyerek. Birde marketten alınan var hemen sofraya konup yenilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bright said: Kıştayız, buzdolabının ayarını kıssana donmasın. Ev çocuk var diye çok sıcak. Buzdolabı da soğutmuyor bu sıcakta. Bu sebepten solayı 3/5 te duran ayar damlama vs yaptığından ki konusu bile var forumda 5/5 te duruyor. Ev 70 m2 bi ev olunca buzdolabı için fazla yer seçeneneği kalmadığından petekle karşı karşıya olunca böyle çözüm buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 O zaman kaloriferi de kıs buzdolabını da kıs abi sdsfdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Kadın türü ısınamıyor. Evde atletle geziyorum koca kış. Hatta üst kattaki siz çıkmayın evden siz yaktığınız için ben çok az fatura ödüyorum diyor vs vs vs para, gaz için kalp kıramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar