dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ozel guvenligim ben ardebe cikinca ortaliktan yok oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Saçma mantık, typo yapmanın konuyu bilmekle ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Doktorlar el yazısıyla typo yapınca anlıyorsunuz sanki, anca klavyede belli oluyordur sdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 doktorlarin kotu el yazisi yuzunden her yil binlerce insan telef oluyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Bright said: Doktorlar el yazısıyla typo yapınca anlıyorsunuz sanki, anca klavyede belli oluyordur sdsfsdf harbi ha..1 dakika kadar ben de icimden ole dusunuyordum.. sen gel de benim el yazisi ile yazdiklarimi okumaya calis sonra konusalim diye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 türkçesi köylü gibi iki noktalar.. göhüs, yiğen, çoçuk falan yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 koylu milletin efendisidir..sorun yok.. ne yapayim simdi sencileyin çoçuk yazmissin sen de çoçuk mu yazilir lololo mu diyeyim sana..beni sevmiyor olman benim sucum degil..anlasiyor olmamiz da gerekmiyor..ole iste..ha es kaza gorusursek yine sana bir bira ismarlarim durum budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 prp iyi kötü tartışılır. Kıkırdak olaylarında falan işe daha çok yarıyor sanırım çünkü kıkırdaklara kan gitmediği için iyileşme süreçleri olamayabiliyor. Yüzlerce doktorla binlerce video çektim. Herbiri ayrı bişi söylüyor :D Konumuz saç olduğu için belirttim sonuçta oradaki kökleri canlandırmak gerekiyor bunun için ya içten ya lokal bişi yapılmalı. Krem şampuan vs etkisiz, onlar üst deri ile ilgili daha çok. Ha tabi yaptırdım bişi olmadı demek te olmuyor min 3 ay gerekiyor zaten yılda 3 kür sonra her yıl 1 defa daha yenileme vs vs öneriliyor. ben yaptırmadım, sonuçlarını da görmedim sadece bilgi aktarıyorum. Siz tabi araştırıp görüş alın yanlış yönlendirme olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 PRP'yi kuzenim kullanıyor, saçlarında düzelme var gibi, kendisi de çok memnun, bana da baskı yapıyor "sen de yaptır" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 axedice said: kiskanilicak insan var, kiskanilmiycak insan var :P kardashian ailesi attention whorelugu kazanc kapisi yapmis, aptal amerikalilarda sagolsunalr cuvalla paralari atiyor ustlerine https://www.youtube.com/watch?v=iWPsGV3HpZQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 di said: Selam, Bu sac cikarma urunleri radyoterapi sonrasi da ise yariyor mu? Kullanilabiliyorlar mi? Cok spesifik bisey sordugumun farkindayim ama dedim bi ihtimal birileri denk gelmistir bu talihsiz olaylara, bilgisi vardir. Sordum doktora ne yazık ki radyoterapi yanık etkisi yaratıyor ve oradaki saç kökleri ölüyor dedi. Prp vs fayda edemiyor böyle bir duruma. Ekim lazımmış. Ne kadar doğru bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Doğru abi. Kemo ile Radyo karıştırılmasın. Radyo yapılan bölgenin ebesine atlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 abi hint yagi var, dabur amla. bayagi ise yariyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 aquila said: sac normal seyrinde cikiyo olmasi lazim kendi, tedaviden sonra. hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 saç demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar