RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 sabah sabah yükseldim beyler, sorry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 adam tuz canavarıymış beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 terletip terletip terinin tuzunu mu emiyormuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 RamsesII said: sabah sabah yükseldim beyler, sorry... sen ne zaman indin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 doğru söze ne hacet llamacığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 hep merak ettigim sey, ramsesI'e ne olmustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 fazla yukselmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 dasaaa said: hep merak ettigim sey, ramsesI'e ne olmustu.. öptüm öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 misira ilgi duyanlara.. krallar vadisindeki mezarlarin ici vs guzel birsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ramsesI kizdi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 guernica said: yağlı mesaj atarsa sıkıntı olabilir tabi. erkek adamın erkek arkadaşı olur, girmeyin böyle şeylere. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 erkek adamin eski erkek sevgilisi varsa yani arkadas olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Badum tıssss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 erkek adamın erkek sevgilisi olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Peregrin said: benim yeterince arkadasim var, hepsi de gayet killi ve balta insanlar. eski sevgiliyle neden arkadas olayim. eski sevgiliyle arkadas olan soft-gavattir iliktir gizli ilik. baltalık ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 guernica said: erkek adamın erkek sevgilisi olur tabi. yürü be. ben de sevgililerimi hep erkeklerden seçiyorum. sene 2016 kız arkadaş da nedir azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 erkek adam memleket kurtarır gençler sevgili yapmaz. http://i.imgur.com/DkfLTRP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ağır hakaretler, aldatma , yalan gibi konular sebebiyle ilişki bitmemişse her insan ikinci bi şansı hak eder. tekrar birşeyler düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 op denesin beceremesin, 3-5 hafta sonra buraya derdini tasasını yazsın, sonsuz drama dönsün diye evet dedim. patiden de aynı performansı bekledim ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 vuruş varsa olur yoksa gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 TheRiverBelow said: http://i.imgur.com/VtTRnsC.jpg wtf? lan. komedi olur. haberdar ederim boyle bir sey olursa ahahah (ex ben degilim bu konuda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Peregrin said: benim yeterince arkadasim var, hepsi de gayet killi ve balta insanlar. eski sevgiliyle neden arkadas olayim. eski sevgiliyle arkadas olan soft-gavattir iliktir gizli ilik. adam haklılık masasında sofra kurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar