µh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 uzun süreli bir ilişki yaşadınız sonra uyumsuzluk yaşadığınız için ayrıldınız. hala 2 taraf da birbirini iyi insanlar olarak görüyor, sizce arada bir buluşmak konuşmak vs. iyi olur mu yoksa boka mı bağlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 sene 2016 hala eski sevgiliden arkadas olur mu OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Eski sevgili arada mızraklanır, haricinde çok haşır neşir olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Fistan said: sene 2016 hala eski sevgiliden arkadas olur mu OFFF niye en son 2006'da mı sevgilin oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 başlığı lord barzos açtı arada sirada kızı burger king e gotursem mi diye soruyor sandım. yanlış gelmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Bir ara yeni sevgilisinden ayrılır, üzüntüyle bișe içerken seni öper, ertesi gün hatırlamamıș numarası yapar gibi hayallerin varsa neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 insan dediğin milyon tane. hele iki tane olunca milyon üssü iki gibi bi ihtimal çıkıyor. olur diyen de haksız, olmaz diyen de. ben denedim olmadı diyen tatava, ben yaptım oldu diyen de tatava. tatava çünkü olay başka. insanlar başka. ilişki başka. sen yaparsan n'olur bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 kucuk bir kacamak yapicam kac kisi onaylicak anketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 cevap veriyorum; iyi fuckbuddy olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 uzun bi ilişki değilse olabilitesi çok daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Asıl soru "Neden olayım ki?" Arkadaş kıtlıgın yoksa, aşırı yalnız değilsen ve eski kız arkadasının varlıgını aramanın tek sebebi sex veya sexual tension. O da çok saglıksız, gerek yok. Ve birgün hayatına tekrar biri girdiginde açıklamana imkan yok o hayatında tuttugun insanı. Çok rahatsız diyaloglara yol açar çünkü ikiniz de biliyorsunuz ki morally ambigious bir durum. Kaçının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 hayat how i met your mother değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Zebralar çizgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 how i met yur mum gavatlık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 xunn said: Arkadaş kıtlıgın yoksa, aşırı yalnız değilsen ve eski kız arkadasının varlıgını aramanın tek sebebi sex veya sexual tension. O da çok saglıksız, gerek yok. ikimizin de var öyle bir kıtlığı, ikimiz de yarı asosyel soğuk insanlarız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 negüzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Asosyalsen zaten arkadaş aramıyorsun demek abi. Çık dısarı iki insanla tanış, benim zamanında yaptıgım hatalar bunlar o yüzden seni korumaya calısıyorum istemdışı olarak. Bir insanla sevgili yakınlıgında bulunup sonra geri adım atıp arkadas kalabileceğini düşünmek delüzyon. Arkadaştan kastın sagda solda görünce "Merhaba nasılsın iyi misin"den ibaretse olursun da gerçek arkadaş olamazsın, o iş öyle yürümüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 anlıyorum, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Bol şans savaşçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Ex'ten next olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 hah sahibi geldi..kacin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 benim yeterince arkadasim var, hepsi de gayet killi ve balta insanlar. eski sevgiliyle neden arkadas olayim. eski sevgiliyle arkadas olan soft-gavattir iliktir gizli ilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ol tabi ya yabancıya gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ya adamina bakiyor. ama cok gerekli mi? eger bir sirket kurmus, medeni bir sekilde ayrilmis ve sirketi ayakta tutmak istiyorsaniz belki... onun disinda manasiz gerilimler, dramlar, heyecanlar falan donuyor. yap yani ama hobi olarak yap. sonra yapma, birak yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar