Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Ben düğünde apotify haftalık keşif açıcam ya. Artık ne denk gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Gel yol yakınken dön :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Imperial march ile girmeyi dusunuyordum ben. 1. Secenek olursa halaya vs ye zaten imkan kalmiyor. Birde germencigi(aydin) bilen bilir davulumuz zurnamiz meshurdur. Ona girersek alkol de olmak zorunda ki mekanda alkol yasak. Ama ikinci secenek olursa halay davul zurna sarhosun kafasina kravat baglama opicem demeler ve zurnaci ile sek raki fondipleme kacinizlmaz. Soyle guzel bir muzik listesi yapalim. 2.secenekte mekanin kendi muzisyenleri var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 abi alkolsüzde olsa oynayan çıkıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 hacit sag elinle evlenmiyorsun..yengeye de bir sor istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Dragonfire said: Imperial march ile girmeyi dusunuyordum ben. 1. Secenek olursa halaya vs ye zaten imkan kalmiyor. Birde germencigi(aydin) bilen bilir davulumuz zurnamiz meshurdur. Ona girersek alkol de olmak zorunda ki mekanda alkol yasak. Ama ikinci secenek olursa halay davul zurna sarhosun kafasina kravat baglama opicem demeler ve zurnaci ile sek raki fondipleme kacinizlmaz. Soyle guzel bir muzik listesi yapalim. 2.secenekte mekanin kendi muzisyenleri var zaten. masa altından döktürüyonuz ama rakıları votkaları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bu ne kadar boktan bir topik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 sus lan sen de evleneceksin elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 dugununuzu trolleyecegim hepinizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 şemmame de mi oynayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 düğün trolleyicisi benim olm, en son arkadaşın elit düğününde kravatı kafaya bağlayıp oynadım ben. ne evlencem lan köylü müyüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 RamsesII said: şemmame de mi oynayacan tililillli cekicem ildenizle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Madcat said: ne evlencem lan köylü müyüm ben. 5 seneye kalmaz..su surada dursun da..zamani gelince ittiririz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 hepiniz evleniceksiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 senko said: hepiniz evleniceksiniz! diyerek kendini dislayamazsin senkocugum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Evlenenler icin ayri bolum acabilir miyiz 'boring pati' diye Gidip orda tartissinlar kaynana dertlerini,bebek kakalarini ve dugun pintiliklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Patice çok tehlikeli facede Ceren vimeoda Kadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Madcat said: düğün trolleyicisi benim olm, en son arkadaşın elit düğününde kravatı kafaya bağlayıp oynadım ben. ne evlencem lan köylü müyüm ben. bir bakacaksın herkes evlenmiş bir başına kalmışsın beyler hadi dota? -- yok abi yemeğe gidiyoruz. beyler hadi sinema? -- yok abi cocuğun okulu var. beyler hadi --- yok abi sen takıl ben gelemicem. diye diye bi başına sap gibi kalacaksın sonra bir kız çıkacak karşına aaa çog ii anlaşıoz eheh negzel eğleniyorum diyeceksin. Basacak içkine dormicum bi uyanacaksın nikah masasında imzalar atılıyor. asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 abi bende böyle köylü diyip ezerek şansımı çevirmeye çalışıyorum, bakmayın öyle dediğime. potansiyel bir aday bulduğumda r'yi basar burayı kaynata eğlencesine çeviririm. ama o zamana kadar köylüsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ya madcat senide gördük kordonda kız peşinde koşarken.. adam doğru diyor bi bakmışın imzayı atıyon gelir pankart açarız bu yazdıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 doğru diyor olm, yanlış diyor mu dedik =) sen bi evlensen de kızlar bize kalsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 llama evlense bile kızlar kovalar ya arkasından. izmire böyle playboy az gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 seni de bilioz buluşma ortasında kaçıp kızlarla buluşmaya gittiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ooo kiz icin satis ha abovvvvvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Madcat said: düğün trolleyicisi benim olm, en son arkadaşın elit düğününde kravatı kafaya bağlayıp oynadım ben. ne evlencem lan köylü müyüm ben. şu laf şurada dursun. bayılıyorum bu lafı edip 1 seneye fln evlenenlere salkdjaslj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar