Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 çydd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 çydd de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Lütfen çiçek göndermeyin onun yerine balayı fonumuza katkıda bulunun IBAN : TR 52...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bingildak said: biz davetiye konusunda geç kaldık ya. bayramlar falan sıkıntı oluyor. darüşşafaka temmuz sonuna anca hazır olur dedi, onları geçtik. onların dışında tegv, tema, wwf'e sorduk. başka aklınıza gelen var mı? tog'a da sorucam şimdi. temaya sordun ne dedi. sadece dizayn mi yapiyorlar yoksa bastirip teslim mi ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 sordum ama yanıt gelmedi hala temadan. isim/tarih/annebaba adı fln basıyorlar bildiğim kadarıyla. tog ile anlaştık gibi bayram sonrasına verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 dans işini ne yaptınız ya bu arada düğünde. kütük gibi sallandınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bingildak said: sordum ama yanıt gelmedi hala temadan. isim/tarih/annebaba adı fln basıyorlar bildiğim kadarıyla. tog ile anlaştık gibi bayram sonrasına verecekler. abi iyi ki davetiye konusunda wwf tercih etmişiz diyoruz. 5 farklı davetiye bastırdık, 5 farklı doğal hayatı koruma çalışmasına bağış yapmış olduk, 1 hafta içerisinde her şeyiyle teslim ettiler. tanesi 1,5 lira davetiyenin. biz 2 düğün yaptığımız için 750 tane bastırdık. davetiyeler nikah şekeri yerine de çekül'e bağış yaptık. çekül rulo şeklinde bunlardan gönderiyorlar, düğünde masalara bırakıcaz bunları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 şahane olmuş, ben de wwf istedim ama geç yanıt verdiler tog'a bağış yaptık onun yerine. onlarda güzel işler yapıyormuş. nikah şekerini wwf den ayarlayacağız kitap ayracı olarak. adanadaki kedilere destek (:D dans işini naptınız, asıl o önemli - beni darlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 AthleT said: bingildak said: sordum ama yanıt gelmedi hala temadan. isim/tarih/annebaba adı fln basıyorlar bildiğim kadarıyla. tog ile anlaştık gibi bayram sonrasına verecekler. abi iyi ki davetiye konusunda wwf tercih etmişiz diyoruz. 5 farklı davetiye bastırdık, 5 farklı doğal hayatı koruma çalışmasına bağış yapmış olduk, 1 hafta içerisinde her şeyiyle teslim ettiler. tanesi 1,5 lira davetiyenin. biz 2 düğün yaptığımız için 750 tane bastırdık. davetiyeler nikah şekeri yerine de çekül'e bağış yaptık. çekül rulo şeklinde bunlardan gönderiyorlar, düğünde masalara bırakıcaz bunları da. wwf güzelmis cok fazla bisi beklemiyorum ama baski kaltesi nasil. resimler falan pixel pixel anadolumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 davetiyeler çok hoşmuş da, o font niye öyle ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Seele said: wwf güzelmis cok fazla bisi beklemiyorum ama baski kaltesi nasil. resimler falan pixel pixel anadolumu? baskı kalitesi mükemmel. sonradan kardelen ve zeytin yaptırdığımıza pişman olduk, fotoğraf kalitesi çok iyi. yazı da fotoda kötü çıkmış davetiyede daha güzel duruyor. font konuşulabilir belki ben rahatsız olmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Flassh said: davetiyeler çok hoşmuş da, o font niye öyle ki ya çünkü türkçe karakter cCc monotype corsiva cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 AthleT said: Seele said: wwf güzelmis cok fazla bisi beklemiyorum ama baski kaltesi nasil. resimler falan pixel pixel anadolumu? baskı kalitesi mükemmel. sonradan kardelen ve zeytin yaptırdığımıza pişman olduk, fotoğraf kalitesi çok iyi. yazı da fotoda kötü çıkmış davetiyede daha güzel duruyor. font konuşulabilir belki ben rahatsız olmamıştım. Eyvallag kardes cevaplar icin. Mutluluklar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 rica ederim ne demek. çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 davetiyleri nasıl gönderdiniz ya diğer şehirlere? kargo dosya gönderimine 10 tl falan istiyor, şaşırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Biz sadece elden verdik. Uzaktakilere telefonla ulaşıp davetien burada hazır dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 fotografini cek whatsup dan yolla herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 araç kiralama yapan var mı? varsa istanbulda kime yaptırdınız? ne tür araç kiraladınız. thanks. vito buldum da çok ruhsuz geliyor. ee açık bir şey de olmayınca havası yok. ne yapsam acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 cadillac falan kiralayan özellikle böyle düğünlere kiralayan yerler var süslemesi ile falan. Ama tuzludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 istanbulda üstü açık arabayla gelin gezdirirsen gelini bile kaparlar dur kalk trafikte. bütün keyfiniz kaçar o zarfçı çocuklardan :) imamizer bile gelir tükmük atar sana. hem de bağıra bağıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bingildak said: araç kiralama yapan var mı? varsa istanbulda kime yaptırdınız? ne tür araç kiraladınız. thanks. vito buldum da çok ruhsuz geliyor. ee açık bir şey de olmayınca havası yok. ne yapsam acep. camı hafif çatlak opel astra kiralamıştım, simsiyah camlı. arabanın üzerinde içinde gelin-damat olduğuna dair en ufak bir belirti yoktu. mis gibi tertemiz gittik geldik en ufak bir şeyle uğraşmadım, süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bizim ev ile düğün yeri arabayla 4 dakika falan. yolda da öyle veled olacak bir yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 e iyi o zaman yap istediğini ama kadıköyde falan evleniyorsan kamuflaj şart. o nikah salonunun etrafında çete gibi bekliyor oçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Bizim arkadaş transporter gibi bişe kiralamıştı, ama mercedes olanı sanırım neyse modeli işte, baya iyiyidi içi, çok pahalı da değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar