Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Green Palace IC Aska Lara Baia Lara Şu 3üne ek öneriniz varm acil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 green palace çok güzelmiş yemyeşil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Liebe said: yok ya nişanda bi fotomuz vardı onu koyduk sırıtık bişi :D abi fiyat olarak da yanlışım olmasın 60 kuruş falan olması lazım tülü tüyü kokusu boku püsürü 300 lira tutmuştu sanırım, çok kazıkçı da var etrafta iyi gezsinler yazık günah bok gibi süslere tanesi 2 tl fiyat çeken yerler var, öyle çok kocaman hype köşelerdeki dükkanlara bakmasınlar boşuna. kanka özelden bilgi atsana nerden kimle görüstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 https://www.google.com.tr/maps/@41.0159526,28.9710841,3a,75y,166.43h,71.94t/data=!3m6!1e1!3m4!1slMTOR8O0aKa7PM5IfsoWUA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 şu pasajın içindeydi galiba, sağda küçük bir dükkan. heh tamam tabelasını da gördüm şimdi aynen burası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 300 tl iyi para uygun. green palace benimde hoşuma gitti ama emin olamadım. Akşama ödemesini yapıp uçak biletlerini halledicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 uçak biletlerini bence peşin peşin al tatile gidecek yer milyon tane zaten :) biz geçen dalamana uçak biletlerini aldık 1 hafta boyunca nasıl bi yere gitsek diye düşündük mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 alıyorum zaten şimdi şirketin onay maili gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Dragonfire said: Gençler 2 mesele kaldı. 1 şekerler 2 balayı. Şeker bakıyoruz ama magnetli önerilere açığım. Balayı için antalyada ultralüksherşeydahilkıçımızagirmesinkazık biryer arıyoruz. Etstur da balayı konsepti seçiyorumda balayı konseptine dair bişey göstermiyor. Bir el atın nereyi seçeyim? Green Palace IC Aska Lara Baia Lara Birde ne bileyim antalyanın hangi bölgesini seçmek gerekirdi ben hep Ramada da kalıyordum. İyi indirimimiz vardı ama balayımıda orada geçirmek istemem. İşte sürekli hizmet etsinler hatuna ayağına gelsin, spa masaj merkezi falan olsun birde mümkünse spor salonu olsun ısıtmalı havuz olsun. Balayı ve Antalya dedin mi Adam&Eve geliyor akla direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 O tarihlerde kapalı malesef. 1 nisanda başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Şöyle gibi şu anlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 çerçeveler çok güzel bravo (tu) davetiye çok güzel olmasa da temaya yaptırılmış olması süper, ayrıca davetiye güzel olsa nolcak çöpe gidiyor zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 oo bardacik diyari ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 abi kiracı ailesi diye okuyunca bi şey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 negzelmiş lan hatunun aklına uyup baroklu maroklu bişiler yaptırmıştım o da kaçmıştı. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 herkeste olmuştur herhalde ahahah ev sahibi ve kiracısı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 ginaly said: Patice said: Evlenin, evlenirken düğün fotoğraflarınızı da ben çekeyim.. Paticik'e Özel DIRON VAR MI DIRON Bİ DE 35MM ÇEKİM İSTİYOM, KOL DÜĞMELERİME FOKUSLA BAŞLAYACAK. SONRA KIZIN ARKADAŞLARI KUAFÖRDE DANS EDECEK. ahahhahhahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 topiği her gördüğümde gg yazasım geliyo ya, niye yazdını olm başlığa onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 gg normk de ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Forumda bile kaç tane remake atan adam var yahu abartmayın o kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 katoliğiz biz boşanma yok :D şaka bir yana gerek kalmasın rmk ye yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 assassin's creed koldüğmeleri alıcam sanırım tutamıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 darisi sumeyye nin basina ... rabbim tamamina erdirsin..mahdum bey de yamanmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 uplayayım topiki. 1 hafta kaldı bizim olaya ıvır zıvır işler var hiç bitmeyen gerisi tamam ama hala ayakkabım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar