argoi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Merhaba Oyuncular. Block N Load oyunu ücretli olarak çıkmış fakat daha sonra ücretsiz olmuştur. Oyun türü olarak aksiyon ve strateji öğerleri barındırıyor. Aksiyon ağırlıklı olması ve oyun içerisinde sürekli bir hareket olması hiç bitmeyen bir kovalamaca ve hızlı düşünmeyi değişik stratejiler kurmayı yanında getiriyor. Klasik block dizme oyunu. Amacınız rakip takımın üssüne girerek ana objeyi patlatmak. Tabi aynı zamanda sizin ana objenizi korumak, etrafına tuzaklar dizmek, blocklar dikmek, labirentler döşemek, radar dikmen ve pozisyonunuzu almak. Belli bir miktar materyal ile başladığınız için sınırsız block dikemiyorsunuz o yüzden stratejinizi iyi belirlemeniz lazım. Mümkünse takım arkadaşlarınızla konuşmanız ve görev dağılımı yapmanız gerekli. Beş dakikalık bir süreden sonra aksiyon başlayacak hani elinizi çabuk tutmasanız bile bu süre içerisinde mutlaka birşeyler yapmanız gerek. Süre bittiğinde yine block dizebiliyorsunuz fakat boş aksiyon olacağı için fazla vakit kalmıyor. İyi aim alın ve düşmanlarınızı kafasından vurmaya çalışın hem daha çok hasar veriyor hemde fazla hasar almadan öldürmüş oluyorsunuz, rakibinizin üssünü mümkün olduğu kadar patlatın ki savunacak, sığınacak bir taş kalmasın :) Oyunun linki : Steam Oyunun incelemesi : İnceleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 admin su siteye bi no-follow at allahasen, adam anca backlink kasıyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 harbiden lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 varmış ya lan said: İnceleme argoi abicim bak burada linklerde nofollow var, yani sana burdan ekmek çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bombilo said: varmış ya lan said: İnceleme argoi abicim bak burada linklerde nofollow var, yani sana burdan ekmek çıkmaz Amacım Backlink kasmak değil. Online oyun incelemeleri için yapmış olduğum siteyi duyurmak. Sitemin adı benim için görünmesi yeterli. Sen girmişsin girmemişsin çok önemli değil. Fakat ileride olacak güzel birşeylere katkıda bulunmak yerine baltalamak istersen tabi bu yine senin tercihin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 daha ciddi bi site olsun istiyorsan tavsiyem logoyu değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 lan neyini baltalayıyım senin sitenin. baltalanacak bi durumda yokki ortada. gayet backlink kasıyosun iste, incelemenin yarısını buraya koymandan yarısını orada tutmandan filan belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 al ben sana yaptım logo. paralı bişey istersen konuşuruz. http://www.imgim.com/logoyuncu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 argoi said: bombilo said: varmış ya lan said: İnceleme argoi abicim bak burada linklerde nofollow var, yani sana burdan ekmek çıkmaz Amacım Backlink kasmak değil. Online oyun incelemeleri için yapmış olduğum siteyi duyurmak. Sitemin adı benim için görünmesi yeterli. Sen girmişsin girmemişsin çok önemli değil. Fakat ileride olacak güzel birşeylere katkıda bulunmak yerine baltalamak istersen tabi bu yine senin tercihin. %100 yerli oyun inceleme sitesi. Her kuruşunda Türkiye kazanıyor. DESTEKLEYİN http://www.aksaray68haber.com.tr/images/haberler/tepki-icin-sende-bayragini-as.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Sizin gibi insanlar çok komik gerçekten. Hiç bir şey yapmayıp sadece yapan insanın emeğini baltalamaya çalışıyorsunuz. Ben tek başıma bir amaç edinmişim ne sermayem var nede destek sponsor bir firma. Etraf sadece sizin gibi emek baltalayanlarla dolu. Yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 emek hırsızı elitist laikçi içkici ayyaşlar sizi. paticiğe hoşgeldin dostum , çelik gibi sinirlerin yoksa burda advertisement kasamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ah canım biz hicbirsey yapmıyormusuz da, o emek veriyormus. su standart donanimhaber tier cevabı bıraksanız artık. daha orjinal seylerle gelseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 argoi said: Sizin gibi insanlar çok komik gerçekten. Hiç bir şey yapmayıp sadece yapan insanın emeğini baltalamaya çalışıyorsunuz. Ben tek başıma bir amaç edinmişim ne sermayem var nede destek sponsor bir firma. Etraf sadece sizin gibi emek baltalayanlarla dolu. Yazık.. işte bu yüzden senin gibi insanlar çok daha komik Hayata emek baltalamak için geldik biz. Yegane amacımız bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 yer kaldıysa biraz da ben emek baltalıyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 sıranı bekler misin arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 benzer bir iş yapan biri olarak ilk tavsiyem "merhaba oyuncular" şeklinde bir giriş yapmaman olur. insanda gerisini okuyacak güç kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Xenocide said: argoi said: Sizin gibi insanlar çok komik gerçekten. Hiç bir şey yapmayıp sadece yapan insanın emeğini baltalamaya çalışıyorsunuz. Ben tek başıma bir amaç edinmişim ne sermayem var nede destek sponsor bir firma. Etraf sadece sizin gibi emek baltalayanlarla dolu. Yazık.. işte bu yüzden senin gibi insanlar çok daha komik Hayata emek baltalamak için geldik biz. Yegane amacımız bu. Aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Block N Load oyunu ücretli olarak çıkmış fakat daha sonra ücretsiz olmuştur. gibi cumleleri kuranlari sopa ile kemikleri karabiber tanesi buyuklugunde parcalara ayrilana kadar dovmek istiyorum. bir de cumle bitiminde "-makta" kullanimi. "enerji dengesi kilo korunmasini da saglamakta." gibi cumleler.. "Üssünüze yaklaşmadan fark edebilmeniz için ise bol bol radar dikmeniz gerekmekte." GEREKIYOR, GEREKIR, GEREKMEKTEDIR.. AMA GEREKMEKTE DEGIL! https://www.youtube.com/watch?v=WnWJgJ67CM8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 dasaaa bey istediğiniz değişikleri yapiyor olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ahuahsuahsudahsd!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 senko said: dasaaa bey istediğiniz değişikleri yapiyor olacağımdır. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 argoi said: Sizin gibi insanlar çok komik gerçekten. Hiç bir şey yapmayıp sadece yapan insanın emeğini baltalamaya çalışıyorsunuz. Ben tek başıma bir amaç edinmişim ne sermayem var nede destek sponsor bir firma. Etraf sadece sizin gibi emek baltalayanlarla dolu. Yazık.. off https://www.youtube.com/watch?v=TOZCInXfWQo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bu günde bir başkası yerine utandık çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Burada amaç dalga geçmek olsa da eleştiri eleştiridir, bu tarz tepkiler olacak tabi ki. Sen bunları geridönüş olarak değerlendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Eleştiriye her zaman açığımdır. Keşke eleştiri yapsalarda bende hatalarımı, eksiklerimi düzeltsem. Mesela bir forum sakini logo hakkında yorum yapmış teşekkür ediyorum ve logoyu değiştirmeyi düşünüyorum. Fakat bütün yazılarımı takip edip backlink kasıyor şeklindeki iftiraları hiç tasvip etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar