2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Chess.com'la satranç öğreniyoruz
- Genel Yönetici
Ucretsiz sitelerde ustalarla oyna ya da 2000 ustu 45 45 oyun bul kolaysa. Bilmeden laf atiyorsun iste.
Ya seyi merak ediyorum, satranc falan bildigimden degil de, bilgisayara karsi oynamakla insana karsi oynamak cok farkli oluyor mu?
Yani ustalarla oynamak icin para vermek gerekiyor ok ama bilgisayar da en az o ustalar kadar iyi degil mi?
Yani ustalarla oynamak icin para vermek gerekiyor ok ama bilgisayar da en az o ustalar kadar iyi degil mi?
- Genel Yönetici
Cok farkli oluyor, bilgisayara karsi oynamak zaten guzel bir sey degil. O bilgisayar programlari genelde analiz icin orada.
ICC'ye parayi yatirinca sadece ustalarla oynamak degil olay. Live coverage var turnuvalar icin surekli GM yorumlu, 2000 civari benim ELO ayrica, duzgun uzun oyun bulmak (2-3 saat surecek) cok zor ucretsiz sitelerde. Kaliteli oyuncular yok. 1600 ELO alana kadar filan idare eder ama ustune gecince iyi bir yere gecmek lazim. ICC ve Playchess onlar da iste bence. Playchess Turkiye Satranc Federasyonu uyelerine beles bu arada ama coverage yok onda da.
ICC parasini fazlasiyla hak ediyor benim icin. En iyi oyuncular da orada zaten.
ICC'ye parayi yatirinca sadece ustalarla oynamak degil olay. Live coverage var turnuvalar icin surekli GM yorumlu, 2000 civari benim ELO ayrica, duzgun uzun oyun bulmak (2-3 saat surecek) cok zor ucretsiz sitelerde. Kaliteli oyuncular yok. 1600 ELO alana kadar filan idare eder ama ustune gecince iyi bir yere gecmek lazim. ICC ve Playchess onlar da iste bence. Playchess Turkiye Satranc Federasyonu uyelerine beles bu arada ama coverage yok onda da.
ICC parasini fazlasiyla hak ediyor benim icin. En iyi oyuncular da orada zaten.
Bilgisayar'a karşı oynamak zevkli değil çünkü " en fazla 4 hamle sonra matsın " diyor. insanı üzüyor
satranç bilmemek nedir ya
satranç sevmiyorum ama tavlayı daha çok sevmiyorum.
tam da satranca sardığımda uğlanmış başlık diye sevindim. ben uplamışım
cübbeli ahmet hocamız geçenlerde açıklama yapmıştı haram diye..
oynamıyın zındıklar!!
oynamıyın zındıklar!!
Öne çıkan mesajlar