Xaero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Dikkatli olmakta fayda var geçen gün 57 Km/H saat hız ile radar cezası yemişim. Sadece Bağdat Caddesi değil, sahilyolunda da var, herkes ayağını denk alsın. Kamera kayıtlarına göre trafik magandaları için aynı zamanda "Kamunun Can Güvenliğini Tehlikeye Atmaktan" da işlem yapılıp suç duyurusunda bulunulacak. http://www.haberturk.com/gundem/haber/1192906-bagdat-caddesine-bir-hiz-koridoru-daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 sahil yolunda aman 75in üstüne çıkmayın her yer radar, zaten zırt pırt insanlar yola atlıyor kavşak çıkışlarında falan hiç umursamıyorlar, hızlı gitmeyin sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 valla modifiyecilerin, gazcilarin, baba parasi ile arabaya atlayanlarin hobi olarak insan oldurdugu bir yer haline donmeye baslamisti. yeterli bir cozum degil ama iyi bir baslangic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ortalama hız olcuyor bu aletler ama sanırsam anlık değil çyleyse zaten caddede zor cıkmak ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ortalama olması da iyi değil ki. usulce gir. caddede vıın hııın zııın ver gazı, yap hareketi, çek kenara bi sigara yak veya bi kahve iç. sonra bin git. hiç olmadı kalan yolu müşteri kollayan dolmuş edasıyla 30 la git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 BonePART said: ortalama hız olcuyor bu aletler ama sanırsam anlık değil çyleyse zaten caddede zor cıkmak ustune 2 kontrol noktası arası aldığın mesafeye göre hızını hesaplamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 o ortalama hız oluyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ayne öyle işte ortalama hız yani anlık hızdan daha iyi bi çözüm bence 50 km bagdat caddesi için cunku dusuk bi ortalama bi arabayı 57 ile geçtin diye ceza yemek adil degil bence ama ortalama 57 ile gidiyosan o ayrı mesele birde bu cezalarda bence trafiğin akısı olayına dikkat etmek gerekli trafik ortalama ne hızla akıyor onemli bi soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 50 yavaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Hedef ileride bütün şehirlerin heryerini HGS okuyucuları ile donatıp sürekli şekilde heryerde ortalama hız kontrolü yapmak. Esas amaçsa herkesi takip sistemini bir ileri adıma götürmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Fistan said: o ortalama hız oluyo zaten gereksiz arkadaşım, eğer ki birden çok noktayı ölçer ve bunların ortalamasını alırsa o dediğin oluyor. sistem tek kontrol ile işliyor diye biliyorum onun için sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Ortalama hızı sadece 2 nokta arası yapabilir. Yani toplam 5 noktada bu alet varsa ve sen 1.den geçerken zamanı ve plakanı kaydediyorsa. Bundan sonra geçtiğin her noktada senin zaman ve süreyi kullanarak ortalama hızını bulur ama bunu illa ilk nokta ile yapmasına gerek yok artık. Yani sen cezayı 2 nolu nokta ile 5 nolu nokta arasındaki hız aşımından yani zamanın belirlenenden kısa sürmesinden yiyebilirsin. Daha doğrusu sana 1 2 ve 3. noktalarda 1 ile 3 arası hızlı gittin diye kesmez onun yerine sistem 1 ve 2 arası hızlı gittin sonra 2 ve 3 arası hızlı gittin diye 2 ceza keser ki doğrusu budur. Veya sen direk 1 ile 5 nolu kontrol arası hızlı gitmişsindir ama arada diğer noktalara girmemişsindir o zaman ona keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 sensin gereksiz ortalama nedir ilkokulda öğretiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 bEN 300 YAPIYORUM iki nokta arasında arada kahve içiyorum sonra tekrar yola koyuluyrum... hep 50kmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Koyarlarken görmüştüm ama çalışıp çalışmadığından emin değildim, dikkat etmekte fayda var direkt gönderir bunlar 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Yakında o kadar çok kişiye gelir ki bu ceza limiti 65e alırlar merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 tam tersine iyi para basıyoruz buradan, heryere koyalım derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 BonePART said: ayne öyle işte ortalama hız yani anlık hızdan daha iyi bi çözüm bence 50 km bagdat caddesi için cunku dusuk bi ortalama bi arabayı 57 ile geçtin diye ceza yemek adil degil bence ama ortalama 57 ile gidiyosan o ayrı mesele birde bu cezalarda bence trafiğin akısı olayına dikkat etmek gerekli trafik ortalama ne hızla akıyor onemli bi soru bağdat caddesi için 50 nasıl düşük yaw. gayet yeterli bi hız yani, hadi 60 diyelim. zaten caddede 70'ten sonrasına trafik canavarı diye bakıyo mantıklı insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Trafik kanununda yerleşim yeri içinde hız sınırı 50 km/h'dir. Özel durum/yerlerde belediye kararıyla bu sınır arttırılabilir, fakat Bağdat Caddesi çok fazla yerleşim, ışık, yaya ve yaya geçidi olan bir cadde ve kazalarıyla yeterince ünlü. Senelerce geç kalınmış bir karar bence. Ayrıca aynı anda hem bir uçtan bir uca ortalama hız, hem de ortalarda yer yer anlık hız ölçümü yapılsa en temizi olurdu. Gazlayıp gazlayıp ikinci kapıya gelmeden Erenköy'e falan kaçan, ya da gerçekten kenara çekip bekleyen apaçiler yine olacaktır. scorch said: Fistan said: o ortalama hız oluyo zaten gereksiz arkadaşım, eğer ki birden çok noktayı ölçer ve bunların ortalamasını alırsa o dediğin oluyor. sistem tek kontrol ile işliyor diye biliyorum onun için sordum. Lisede ortalama hız öğretirken en çok aşağıdaki örnek verilir; Bir araba yarım saat 90 km/h ile, yarım saat de 60 km/h ile gidiyor. bir yolu 60 km/h ile gidip 90 km/h ile dönüyor. Ortalama hızı kaçtır? Sizin gibi eğitimsizler 1.5 saniyede "75 İŞTE HOCAM NE VAR BUNDA YHEAAAAAA HUEHUEH" diyip direk laklak yapmaya başlarken, soruyu hesaplayıp çözenler ise 72 km/h olduğunu bulurlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 72 mi? Wut Nasıl oluyor o bizi de bilgilendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 onu ben de anlamadım ama cesaret edemedim sormaya :D yolu açtığın için teşekkürler ekzidiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 75 işte olm ne 72 si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Tutturamadım da sorunun bir yerini yanlış hatırladım herhalde lan hehehehe. Yani direk hızları alıp toplayıp bölmekle olmuyor, zaten ortalama hız dediğin şey toplam yer değiştirme / toplam zamandır. "Birkaç hız ölçümü yapıp ortalamasını almaktır" kadar saçma bir tezi ilk defa duyuyorum hayatımda. İvme falan mı vardı lan soruda, çok merak ettim bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 72 nasıl çıktı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar