Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honda civic 2016

Suark

Öne çıkan mesajlar

abi hayır
almayın aldırmayın bak bu motor 2006 da iyiydi ok
ama sene 2016 lan

ALMAYIN
bekleyin az yeni motoru. O turbo olan tüplüden az yakabilir
hatta en performanslısının 0-100 ü 6.8 saniye gibi bi iddia var.

Hani yıllardır yapmadıgı argeyi yaptı adamlar, tr piyasasındakiler bizi mikiyor.
Az bekleyin patlasın şu lavuklar, şubat mart gibi cillpunu alırsınız
Genwa said:

Peki performansı boşver hacı yaş geldi diyip bunun tüplüsünü alsak sıkıntı oluyor mu otoparklara sokamama falan?
Sosyal ağlarda paylaş

ya aciklama yapmislar stoklari bitiricez sonra yeni yilda yeni motorlari getiricez diye.
otv sokusturmazlar zaten satislar az, ama aralik firsatini kacirirsinda, git eski kasasini al 2. el. Ayni motor yani.
Yada 70k vereceksen illa, piyasada o kadar cok araba var ki alacak. 1.4tsi vosvos grubundan bisiler yapistirabilirsin misal.

satis rakamlarina bakinca zaten satmadigi goruluo hondalardin, motor eskidi cunku. Mantikli secim degil artik.
Sosyal ağlarda paylaş

neresi orasi :(

bi keresinde bi arkadasta bana sey demisti
- vosvoslar nası burda satıyomu? hepinizin altında bmw mercedes?
- abi 2-3k euro için vosvos almaya değmez yha

bide bu adam mercedes vites fabrikasında işçi. Normal mavi yaka baya bildiğin.

fml
Sosyal ağlarda paylaş

macaristandayım ve cidden vosvos ile mercedes arasında fiyat farkı yok gibi.

bak şöyle bişi var mesela.

ben ucuz bi tane ikinci el cip alayım istiyorum 25-30 lira bandında.

ihtimaller range rover 3.0td hse, freelander 2 d, ml320d, touared 3.0d, x3d

ama aynı fiyatlara yakın kia ve hyundai de var mesela.

yani diyosun lan bunlar varken kim kia hyundai vs bakar diye ama avrupalı akıllı, 10 yıllık service cost falan hesaplıyo adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

VW ben de baya az gordum hollanda da isvicrede falan. Deli gibi audi var millette.

Burada ikinci el diye bi gercek oldugu icin ona gore planliyoruz herseyi. VW'yi zorlasan karla satiyorsun ikinci elde (sifir alip).

Gecen ay deli kampanya vardi Volvo S60'ta, gene ikinci eli yuzunden cesaret edemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

umarım iflas ederler
Şu anda yeni civic diye sattıkları araba eski 10 senelik motorla satılıyor tr de

https://honda.com.tr/otomobil/yeni-civic-sedan/galeri
İnş iflas ederler.
Eski motorları eritmeye çalışıo salaklarda bu paraya bu arabayı alacak bi tanıdığınız falan varsa, engel olun.

1.5T gelmeden alınmaz
Ne demek iflas etsinler lan :(

SEN İFLAS EDERSİN UMARIM! Lavuk da sensin hıh.

Yalan yanlış bir sürü ot bok yazılmış, biraz düzelteyim diye geldim.

Öncelikle stok bitirmek diye bir şey yok, bu model piyasada kaldığı sürece 1.6 atmosferik de kalacak. Bunun en önemli sebeplerinden bir tanesi ise LPG modeli.

AVM'ye girişlerde ben problem yaşamıyorum şirket aracı kullandığımda. Bagaj halısını kaldırıp altına bakan çok az güvenlik görevlisi var. Dolum noktası da benzin kapağının içinde olduğu için dışarıdan anlaşılması imkansız LPG olduğunun. Ayrıca yeni kasada LPG olayını biraz abarttık, direkt LPG yakıt göstergesi, soldaki tuş takımının yanına eklenen LPG tuşu ve LPG modeline özel tasarlanmış bagaj içi ile normalinden fark olmayacak şekilde tasarlandı.

1.5 Turbo önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde gelecek, canavar gibi kendisi.

İç donanım, tasarım ve boyut olarak bakılırsa araba C segmentinin biraz üzerine çıktı zaten bu modelde. D'ye daha yakın bir kasa oldu. Bu nedenle mesela VW ile kıyaslanıyorsa Jetta'nın çok üzerinde kalıyor, Passat'a daha yakın.

Son olarak araç tasarım olarak gerçekten güzel, bir önceki kasa ile arasında dağlar kadar fark var. Tavsiyem gidip bir test sürüşü yapmanız, özellikle CVT şanzıman ile. CVT'nin akıcılığı gerçekten eski 5AT'ye göre fark yaratıyor. Dizel versiyonu da gelecek ve CRV'de kullanılan 9AT ile gelecek, onun da başarılı bir kombin olacağını biliyoruz.

Başka sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

AVM'e LPGli araçla çaktırmadan giriyorum olm eheheeh kafası da iyiymiş.

neden? tehlike varsa hiç trafiğe çıkmasına izin verilmemeli. Devlet "ben izin veriğim teknolojiden eminim, muayenesini de yapıyorum" diyorsa zaten her yerde izin vermeli

bir müşterimin fabrikasına gitmiştim zamanında, adamlar lpgli araçları açık otoparka bile almıyodu, ama fabrika içerisinde çalışan forkliftler lpg liydi mesela. Demek ki adamın derdi lpg teknolojisi ile değil, ama dışarıdan gelen araçlara güvenmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

LPG'li araçlarına kapalı otoparklara girebilmesi bu sene/önümüzdeki sene başı gibi yasallaşacak zaten. AVM'ler havalandırmalarını regülasyonlara göre yapmış olsaydı zaten hiç bir sıkıntısı yok LPG'nin ama bizim milletimizin her boku kılıfına uydurmayı bildiği için, özellikle eski AVM'lerin otopark havalandırma sistemleri bok gibi. Bunları düzeltmeleri için sure verildi AVM'lere ama ben düzeltileceğinden şüpheliyim.

Bu nedenle muhtemelen ayıracaklar ve bazılarına girip bazıların giremeyecek LPG'li araçlar.

2 yıl öncesine kadar İDO'ya da binemiyordu mesela LPG'li araçlar ama saçmalığını anlayıp kaldırdılar bu kuralı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...