axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Bazen honda civic 2016 olmak istersin . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Genwa said: Peki performansı boşver hacı yaş geldi diyip bunun tüplüsünü alsak sıkıntı oluyor mu otoparklara sokamama falan? İstanbulda tüplü araba eziyet,alışveriş merkezlerinin yüzde 90 i içeri almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Yeni kasayı beğendim valla. Akıcı bir tasarımı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Selam, Motor pek öyle demiyor gibi ama :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 abi hayır almayın aldırmayın bak bu motor 2006 da iyiydi ok ama sene 2016 lan ALMAYIN bekleyin az yeni motoru. O turbo olan tüplüden az yakabilir hatta en performanslısının 0-100 ü 6.8 saniye gibi bi iddia var. Hani yıllardır yapmadıgı argeyi yaptı adamlar, tr piyasasındakiler bizi mikiyor. Az bekleyin patlasın şu lavuklar, şubat mart gibi cillpunu alırsınız Genwa said: Peki performansı boşver hacı yaş geldi diyip bunun tüplüsünü alsak sıkıntı oluyor mu otoparklara sokamama falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Ya ben baya tirsiyorum bunlar otv sokusturabilir yilbasinda diye. Hala bulamadim bi arac. Gene sirf 2. el iyi diye vw'ye kalicaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 abi belki honda global in kararıdır tr pazarına 1.6 basmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 ya aciklama yapmislar stoklari bitiricez sonra yeni yilda yeni motorlari getiricez diye. otv sokusturmazlar zaten satislar az, ama aralik firsatini kacirirsinda, git eski kasasini al 2. el. Ayni motor yani. Yada 70k vereceksen illa, piyasada o kadar cok araba var ki alacak. 1.4tsi vosvos grubundan bisiler yapistirabilirsin misal. satis rakamlarina bakinca zaten satmadigi goruluo hondalardin, motor eskidi cunku. Mantikli secim degil artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 sadce 2. elden degil abi, vw grubu en ucuz araclari yapio piyasada motor yelpazesi sayesinde. Genwa said: Ya ben baya tirsiyorum bunlar otv sokusturabilir yilbasinda diye. Hala bulamadim bi arac. Gene sirf 2. el iyi diye vw'ye kalicaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 şu sikko araçlara 70k falan konuşulunca üzülüyorum ya. burada 70k ya range rover evoque alıyosun ikinci el =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Bodrum mu orası neresi ? Filipin de misin kotonu nereye açacaktın ? Bi ordayım bi burdayım diye mesajlar atıyon takip edemiyorum ben. Çok garip bi adamsın abi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 neresi orasi :( bi keresinde bi arkadasta bana sey demisti - vosvoslar nası burda satıyomu? hepinizin altında bmw mercedes? - abi 2-3k euro için vosvos almaya değmez yha bide bu adam mercedes vites fabrikasında işçi. Normal mavi yaka baya bildiğin. fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 macaristandayım ve cidden vosvos ile mercedes arasında fiyat farkı yok gibi. bak şöyle bişi var mesela. ben ucuz bi tane ikinci el cip alayım istiyorum 25-30 lira bandında. ihtimaller range rover 3.0td hse, freelander 2 d, ml320d, touared 3.0d, x3d ama aynı fiyatlara yakın kia ve hyundai de var mesela. yani diyosun lan bunlar varken kim kia hyundai vs bakar diye ama avrupalı akıllı, 10 yıllık service cost falan hesaplıyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 bu sene dunya krize girmeyeydi golf prasına yeni kasa mustang alıyodum elim gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 VW ben de baya az gordum hollanda da isvicrede falan. Deli gibi audi var millette. Burada ikinci el diye bi gercek oldugu icin ona gore planliyoruz herseyi. VW'yi zorlasan karla satiyorsun ikinci elde (sifir alip). Gecen ay deli kampanya vardi Volvo S60'ta, gene ikinci eli yuzunden cesaret edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Suark said: umarım iflas ederler Şu anda yeni civic diye sattıkları araba eski 10 senelik motorla satılıyor tr de https://honda.com.tr/otomobil/yeni-civic-sedan/galeri İnş iflas ederler. Eski motorları eritmeye çalışıo salaklarda bu paraya bu arabayı alacak bi tanıdığınız falan varsa, engel olun. 1.5T gelmeden alınmazNe demek iflas etsinler lan :( SEN İFLAS EDERSİN UMARIM! Lavuk da sensin hıh. Yalan yanlış bir sürü ot bok yazılmış, biraz düzelteyim diye geldim. Öncelikle stok bitirmek diye bir şey yok, bu model piyasada kaldığı sürece 1.6 atmosferik de kalacak. Bunun en önemli sebeplerinden bir tanesi ise LPG modeli. AVM'ye girişlerde ben problem yaşamıyorum şirket aracı kullandığımda. Bagaj halısını kaldırıp altına bakan çok az güvenlik görevlisi var. Dolum noktası da benzin kapağının içinde olduğu için dışarıdan anlaşılması imkansız LPG olduğunun. Ayrıca yeni kasada LPG olayını biraz abarttık, direkt LPG yakıt göstergesi, soldaki tuş takımının yanına eklenen LPG tuşu ve LPG modeline özel tasarlanmış bagaj içi ile normalinden fark olmayacak şekilde tasarlandı. 1.5 Turbo önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde gelecek, canavar gibi kendisi. İç donanım, tasarım ve boyut olarak bakılırsa araba C segmentinin biraz üzerine çıktı zaten bu modelde. D'ye daha yakın bir kasa oldu. Bu nedenle mesela VW ile kıyaslanıyorsa Jetta'nın çok üzerinde kalıyor, Passat'a daha yakın. Son olarak araç tasarım olarak gerçekten güzel, bir önceki kasa ile arasında dağlar kadar fark var. Tavsiyem gidip bir test sürüşü yapmanız, özellikle CVT şanzıman ile. CVT'nin akıcılığı gerçekten eski 5AT'ye göre fark yaratıyor. Dizel versiyonu da gelecek ve CRV'de kullanılan 9AT ile gelecek, onun da başarılı bir kombin olacağını biliyoruz. Başka sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 AVM'e LPGli araçla çaktırmadan giriyorum olm eheheeh kafası da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 hahaha suarkın canı yanmış. umarım suarklar batar. gss borcu yazılır yanlıklıkla 1m falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 ben devlet olsam yasa çıkarırım lpg palio'dan üstüne takılmayacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Dark_Soul said: AVM'e LPGli araçla çaktırmadan giriyorum olm eheheeh kafası da iyiymiş. neden? tehlike varsa hiç trafiğe çıkmasına izin verilmemeli. Devlet "ben izin veriğim teknolojiden eminim, muayenesini de yapıyorum" diyorsa zaten her yerde izin vermeli bir müşterimin fabrikasına gitmiştim zamanında, adamlar lpgli araçları açık otoparka bile almıyodu, ama fabrika içerisinde çalışan forkliftler lpg liydi mesela. Demek ki adamın derdi lpg teknolojisi ile değil, ama dışarıdan gelen araçlara güvenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Selam, @Holy Kimsin sen :P 'Biz'ler havalarda uçuyor da anlatımında ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 LPG'li araçlarına kapalı otoparklara girebilmesi bu sene/önümüzdeki sene başı gibi yasallaşacak zaten. AVM'ler havalandırmalarını regülasyonlara göre yapmış olsaydı zaten hiç bir sıkıntısı yok LPG'nin ama bizim milletimizin her boku kılıfına uydurmayı bildiği için, özellikle eski AVM'lerin otopark havalandırma sistemleri bok gibi. Bunları düzeltmeleri için sure verildi AVM'lere ama ben düzeltileceğinden şüpheliyim. Bu nedenle muhtemelen ayıracaklar ve bazılarına girip bazıların giremeyecek LPG'li araçlar. 2 yıl öncesine kadar İDO'ya da binemiyordu mesela LPG'li araçlar ama saçmalığını anlayıp kaldırdılar bu kuralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 paramecium said: Selam, @Holy Kimsin sen :P 'Biz'ler havalarda uçuyor da anlatımında ;) Saygılar.Honda Türkiye'de çalışıyorum, anlatımda belirtmekten çekinmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 avmlere girmesi lpgliler de alışverişe gelsin adam kalmadı içeride diyedir belki, son bir umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Selam, Bazı dandik LPG uygulamalarında sanki yanma düzgün gerçekleşmiyor, rezalet bir koku çıkıyor. Bildiğim kadarıyla LPG'nin egzoz gazı normal yakıta göre daha az zararlı; yanlış mı biliyorum yoksa? @Holy Öğrendiğimiz iyi oldu :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar