dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 sonraki sezonu daha memeli cekerler yine millet ziplar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 bir memeye iki wiener düşüyor ama. ensarcı halkımın neden sevdiği anlaşıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ASoIaF'ı anlayamadığın için senin oy katsayın 0,75 goldbären. Survivor sevmediğin için yine ginalyden yükseksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 o zaman sen de kürtsün, çarpanın 0.1. bi de ben çarparım, 0.2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Grego said: neydi bu acun un foyasını çıkartan eski yarışmacının adı, yarışmacılara imzalatılan sözleşmeyi bozup parası neyse veririz sıkıntı yapma diyen, arka yüzünü anlatan, yok otelde kalıyoruz aslında vs vs. bir sürü detayı anlatan. tuba lı birşeydi. ben merve b.'yi taniyorum, hayati yalan dolan kocasi olmasa 0 petrol/dogalgaz zengini falan ne idugu belirsiz biriyle evli ayni soylediklerini arkadas ortaminda da duydum, ama otelde kalma vs zannetmiyorum. su + temel gida (kumpanya) vs. elbet vardir. yalan olma ihtimali cok yuksek, gundeme geri cikmaya calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 yapım ekibindeki bir elemandan alınan bilgi: -otelde kalma yok, -konsey günleri tam teşekküllü yemek yiyorlar, -oyunlardan önce redbull veriliyor, -bazı yarışmacılar sözleşme gereği belli bir süre adada kalmak zorunda, örneğin mustafa topaloğlu, yarışmacılara varsa öyle bir isim yazmamaları söyleniyor. -nightvision çekimlerden yarışmacıların haberi olmuyor, gündüz çekimlerinde kamerayı görüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 gündüz çekimlerinde kamerayı gördüklerini öğrenmemiz iyi oldu. ve de, evet merve birşeye güvenerek yaptı, kocaymış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Yılmaz reyizi nasıl elerler ya sırf o adam için izleyen çok kişi vardı reytingler düşebilir.O diğer olimpiyatçı var ya bi tane koşucu hayatımda o karı kadar egolu ve her şeyi ben bilirim havalarında birinin görmedim.Sporculuk yeri geldiğinde de kaybettiğin anlarda psikolojini bozmamaktır bu kadın da o 0.Kim bilir koşuda kaybedince napıyo gidip antrenörü falan da dövüyodur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Beyler bugün konsey var Semih elencek diyorlar Twitterda destekçileri dünya gündeminde 7. Sıraya kadar çıkarmış Umarım elenmez Elenirse yarışmanın pek bir anlamı kalmıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 konsey cuma olacakmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Yahu bunun kurgu olduğunu göre göre insanlar nasıl izliyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 diziler de kurgu onu da izliyorlar. eğlenceli olduğu sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 İlkokuldan bi arkadaşım Gönüllüler Takımı'nda yarışmacı olarak devam ediyor. Sırf meraktan izlemeye başladım hala devam ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 hangisi gizem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Eğer semih ise en iyi arkadaşın olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Yok ya Semih çok gıcık ki :D Evet, Gizem ama futbolcu olan değil diğeri. Türkiye güzeli seçilen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 semih profesyonel troll. adam trollukten para kazaniyor. dream job Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Bu semih kendini biraz daha ütopya da zannederse acun götüne koyucak tekmeyi haberi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 İşine geliyordur Acun'un, aynen ya troll'ün önde gideni tam bi uyuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 saf mısınız abi scripted her şey programda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 sene 2016 hala senaryo diyen olması. VALLAHAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ABİ ADADALAR HAYATTA KALMAYA ÇALIŞIYORLAR!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 inandım sandı zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar