Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 ~15 aylık bilgisayarımı satmam gerekiyor. tam olarak fiyat oturtamadım, alıcı olmasanız bile toplam fiyat fikrinizi belirtirseniz sevinirim. parçalar şöyle: Intel Core i5 4690K MSI Z97 GAMING 5 (MS-7917) EVGA GTX 980 4GB ASUS ROG PG278Q 16GB RAM - Corsair 2x (2x4GB) DDR3 2400Mhz - CMY8GX3M2A2400C11 500GB SSD - Samsung 840 EVO Thermaltake Core V71 kasa EVGA SuperNOVA 750W PSU anlaşırsak üsküdardan gelip almanız gerekicek. faturası hala duruyor (9ay+ garantisi devam ediyor parçaların genel olarak. ekran kartının durumu biraz daha farklı sanırım.) soru/teklif için özel mesaj/email ([email protected]) atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Ayrı ayrı satarsan ekran kartına talip olabilirim fiyatına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 monitörü ayrı satabilirim sadece (hepsini bir arada satmayı tercih etsem de monitörün 0'ı hala 2800 tl civarında, toplam paketi baya etkiliyor), kasayı dağıtmak istemiyorum mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 iyi günler.. monitör ne kadar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 aynen monitor ve ekran kartinin fiyatini ogrenebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ben de ssd fiyatını alayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 kasayı sorayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 kalan soruları da ben sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 monitör fiyat alayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 monitör iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Güzel makine, insanlar böyle makineleri sattığı zaman üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 monitör hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 tabii ki gtx980 ekran monitör abi alla alla. ASUS ROG PG278Q ekran kartına o gtx980 ekran monitör iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 abi monitorun fiyat diyoruz bi soylesen keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Monitör 2kdan aşşağı olmaz zannetmiyorum. Durumuna ve garantisine göre biraz daha yukarı çıkar tahminimce. Edit: Bu arada bu monitörü almak isteyenlere ufak bi not. Üstteki asus monitör TN panel. Dolayısıyla görüş açısı, renkleri vs. ips bir ekrana göre çok kötü. Ekrana 2k civarında bir bütçe ayırma niyetiniz varsa 144hz IPS ekranlar yeni yen piyasaya giriyor. Onları alın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 2k derse alabilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Crawler önce bufflayacak sandım sonra kamasullah çekip execute vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 bugun arada bakamadim ama email ile ulasan bir arkadas olmus; monitoru o alicak gibi duruyor simdilik. kasa icin fiyat 3250. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 benim abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 -Crawler- said: Monitör 2kdan aşşağı olmaz zannetmiyorum. Durumuna ve garantisine göre biraz daha yukarı çıkar tahminimce. Edit: Bu arada bu monitörü almak isteyenlere ufak bi not. Üstteki asus monitör TN panel. Dolayısıyla görüş açısı, renkleri vs. ips bir ekrana göre çok kötü. Ekrana 2k civarında bir bütçe ayırma niyetiniz varsa 144hz IPS ekranlar yeni yen piyasaya giriyor. Onları alın daha iyi. sdf adam baltayla backstab atti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ayrı ayrı düşünürsen, işlemcisiz ram'siz fiyat yazsana bi hesap yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Mail attim ama yanit alamadim, dilerim satilmamistir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 İslemciyi ayri satarsan geri kalan kasayi komple alayim sdadafo. Ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 nerdesin be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar