Auril Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 pico kit 230 ciari smok alyen kit 330 civarı satılıyor piyasada smok alyen aldım daha geçen gün gittim burda ecig le tanıştırdığım, likit falan yapan birisine sana 260 a bulurdum abi dedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 bana orjinal 260'a bulsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 325 e aldığım fiyat bulayım açılmamış kutu :D 260 bana 1 kerelik fiyat onu ellemek istemiyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 260 a bulurum diyen çocuk onu çatır çutur 500 e iteliyor bu arada burası bodrum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Copervape kayfun v5 rta var kutusunda ,yedekleri ve çelik tankı ile almak isteyen olursa forum da vs 100 120 arası fiyat yazılmış,isteyen olursa 75 tl iteleyebilirim hemen .Pazartesi sabahdan kargolanır. Öm atarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Smok G-Priv almayı düşünüyorum,güvenebileceğim birileri var mı alabileceğim? fasttech,gearbest falan gürmükte takılıyor diye kurcalamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Elektronik sigara neyse bir nebze ama elektronik nargile diyorlar. Heryer duman altında kalıyor nefes alamıyorsun resmen , güzel güzel kulak çınlatıyoruz, açık havada duman altı ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 alien al85 aldım. gayet memnunum şuana kadar. tavsiye ederim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Elimde griffin 25 mini Rta var siyah renk .Hem tek hem çift sarım deck ,yedek cam ,yedek driptip vs işte kutusundaki her şey var.Aldığım tarihdeki moduma uyuyordu.Gelene kadar modu değiştirdim.25 mm olduğu için moda olmuyor yanlardan fışkıranzi.0 gibi kabul edilebilir ,açıp denedim 2 tank içtim tabi. İsteyene watsaup dan resim atabilirim.100 tl ye iteleyebilirim hemen .İade her zaman ki gibi vardır.Namıslı satıcıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 yaa arkadaş elimde 1 gün kullanılmış pico var orjinalliği kontrol edildi. 2 tane vtc6 pil 1 tane d2 şarj cihazı. Alın şunuda kurtulalım. pillerde şarj cihazıda sıfır işte, hadi yanında 2 tane pil kaplamada benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Burası Sıfır satış veya ikinci el topiği değil. Lütfen satış, değiştokuş, bağış ve hayır işlerinizi doğru topikte veya sitede yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 +1 su konuyu rahat bırakın artık, pazar alanında ayrı topic var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Şu likitin hammaddesinin adı neydi ya.. Aroma falan katmadan direk içebiliyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 nbase diye arat. Buharevi bizde en iyi yapan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Sağolasın GERGE https://www.buharevi.net/alisveris/home/236-titanium-vg-sa-100-ml.html bumudur alacağımız. Bide kaça kaç PG VG önerirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Duz Fire Juice'i tercih ediyorum ben. Benim conf bu ama kisiden kisiye degisir cok: Fire Juice nBase 250 ml - Min. Değeri : 6 m, Oranlar : %60 VG - %40 PG, VG Markası : Kimetsan, PG Markası : BASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 GERGE said: Duz Fire Juice'i tercih ediyorum ben. Benim conf bu ama kisiden kisiye degisir cok: Fire Juice nBase 250 ml - Min. Değeri : 6 m, Oranlar : %60 VG - %40 PG, VG Markası : Kimetsan, PG Markası : BASF nargileye yakın hangi likitleri öneriyorsun. ben hipster alıyorum 2 seferdir. tad olarak gerçekten iyi. babama markasını unuttum likitim.com'dan kavun almıştık. bildiğin tad yoktu. dümdüz duman. ben 0.3 mg alıyorum 0mg likitlere mi yönelmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Epeydir aromali icmiyorum. Ama icerken ben de nargileye yakin ariyordum, Puf Likit yakin gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Patiler, duman miktari olarak nargilenin yerini tutacak ve kullanimi/bakimi kolay ne onerirsiniz? Turkiyeden almayi dusunuyoruz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 smok alien + big baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 alien + griffin 25 daha iyi bence. gerçi griffin'in kullanımı kolay değil, big baby iyi ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Şu griffin efsane bir bitemedi yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 baby iyi de coilleri ateş pahası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Bu mu bahsettiğiniz kit? http://www.temizbuhar.com/index.php?route=product/product&path=20_115&product_id=850 Yoksa bu mu? https://trelektroniksigara.com/smok-alien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 coiller neyse de likit yetmiyor baby'e. v12 motorun benzini emdiği gibi emiyor namıssız. ikinci linktekini al. tek pille işkence olur böyle bir mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar