Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 o ne abi, 6 clapton ile ne yapican aksjdfajsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Çok kötü 👎 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bence bi dene. Sağlam pil götürür gibi o kadar rezistans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ya sonuçta hepsini sarmak zorunda değilsin zevkine göre 2 tak 4 tak 6 tak nasıl istersen..1 kere alıcan tam alıcan ..dual coil alsan kulenin teki kırılsa bişey olsa çöp oluyor alet..bunda yedek çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Cok havadar oldugundan düzgün perf. alamazsın https://www.youtube.com/watch?v=MvWq1i_bzNY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 fasttechten geldi alet. sağolsunlar €20 yazmışlar pakedin üstüne ekstra bişi de ödemedim gümrüğe. fakat ülke xmas-yılbaşı arasında kapalı olduğu için ne pil ne aroma hiçbişi alamıyorum sfdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 ana fasttech açtı mı kargoları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 turkiyede değilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 yalnız ben olayı hala anlamadım smok kit smok un sitesinde 110 dolar fasttechte 65 dolar. cakma değil, seri no falan girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 bi an heyecanlanmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 FT msrp'nin altında satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zidnok Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 LikituP googleplay android uygulamasını deneyeniniz oldu mu hiç arkadaşlar? LikituP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Simdi aldim likit ama burada aroma ayri likit ayri satiliyo. Baz Likit 100ml %70 vg %30 pg 3 mg nikotinli. Aroma aldim, karisim orani %9-%14 arasi diyo. Elemana sordum "karistir 3 gun dinlendir" dedi. Ama agzi acik mi dinlendiricez ya da nereye koyup dinlendiricez onu bilemedim. 100ml yi komple harcasam mi aromayi icine katip onu da bilemedim. Sigara dukkanindan da bi tane hazir likit aldim bu dinlendirme suresini bos gecmemek icin ama tabi farkli aroma. Sorun olur mu bu aromadan sonra farkli birseyi atomizere bosaltmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Sorun olmaz, cok baskin aromalar disinda bir kac puff dan sonra yeni aroma yi almaya baslarsin. Karistirdiktan sonra, gunes gormeyen kuru/serin bir yerde, agzi kapali sekilde 3-5 gun arasi dinlenmesi gerekiyor. Gunde bir yada iki defa kapagi acip havalandirmak iyi geliyor, bunun disinda occasioanal shaking de yararli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 peki hazir likidi sifir atomizere koyunca pamuga emdirme asamasini atliyo muyuz? boyle kendi sardigin pamuga bir iki damla bos damlatiyosun gibi gordum, ama hazir coilde ona gerek yok sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 gerek var. her sıfır atomizerde yapman gerek o işlemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 o zaman kurulu gelen atomizeri sokup mu isleme devam edecegiz? biri agizliktan iceri damlat gibi bisi yazmis, baska biri siktiret bunlari koy likidi 5 dakika bekle yeter yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 o hic bir vakit atlanmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Koy likidi, hava kanallarını parmakla kapatıp 2-3 kez ateşlemeden çek, hazır olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 olay bu di mi sdfg yanlis olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 O düz prime'lamak Benim bahsettiğim, tak cihazı, tanka likit koy, 2 parmaklarınla hava kanallarını kapatıp ateşlemeden çek, sonra iç. Prime'lama olayını hızlandırıyor işte likit koyup beklemek yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 coilde 55-65w arasi en iyi yaziyo ama likide koydugun aromaya gore de degismiyo mu watt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Likit inceldikçe(içindeki VG oranı azaldıkça) daha az watt makbul, kalınlaştıkça daha fazla 55-65 diyorsa 50'den arttırmaya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 şimdi nbase sipariş edicemde, 70vg/30pg şeklinde...bunu aldıktan sonra direk aromayla karıştırıp demleyip kullanabiliyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Evet de aroma PG'de çözülmüş olacağı için VG oranı 70'in altına iner 100VG veya en kötü 90/10, 80/20 falan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar