NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Dark_Soul said: Ben sundan istiyorum , TR de guvenebilecegimiz neresi var yada yurtdisindan getirtebiliyor muyuz? http://www.buharistan.us/urun/k500-eroll-c-elektronik-sigara-seti/1748/ alma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Benim şimdi ego aio alacağım kesinleşti gibi. Eğer alma diyen yoksa büyük ihtimalle onu alıcam. Şimdi 2 şey kaldı. Ego aio aleti dışında neler almalıyım yanında başka? (coil likit vs) Nereden almamı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Bright said: Cigalike istiyorsan Juul bak abi, Eroll falan baya eski ve kötü Sen bilgili bi abiye benziyorsun :) , normal sigara boyutlarinda olanlardan neler alinabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Juul iyi işte cigalikelardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Bana yardımcı olacak olan yok mu :D Ego Aio nerden almamı önerirsiniz Alırken başka neler almalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Beyler bu gümrük mevzusu bu aralar ne durumda. En son yaklaşık 2 ay önce 2 arkadaşa fasttech ten sipariş verdik ikiside gümrüğe takıldı iade edildi, o iadelerde paypal iptal edildiği için gift certificate oldu dandidirik pantalon şapka falan aldık. Onlardan 10 gün önce gelen geçmişti gümrükten. Şimdi durum ne yakın zamanda getirten varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 aliexpressden gelenler daha rahat geçiyormuş diyolla gümrükten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 2. coil refundı daha bugun istedim. ikiside geçemedi gümrükten Kanger ato geçecekmi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Bi allahın kulu yok mu sipariş vericem güvenilir bir cevap bekliyorum ya. Ego Aio nereden almamı önerirsiniz. Ego Aio alırken yanında başka ne aliim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Yedek kafa al baska birsey almana gerek yok. 2 alternatifin var ya aliexpress ten alican ya da gearbest.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Gümrük falan? Oralardan alırsam gümrükte takılmaz mı , yukarda da ekşidede gümrük derdi olanlar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 %50 sansin var belki -%60-%70 diyebilir bu aralar takilmalar biraz azaldi. Tr'den alicaksan çomarland a ugrayabilirsin. Kazik satiyorlar Www.Esigaram.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 peki bu coiller ne kadar dayaniyo, smok u siparis ettim ben de ama yaninda ekstra coil cikmiyo sanirim 1 ay gidiyo mu gunde 2-3 saat icsek mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 günde 2-3 saat içsen 1 hafta falan gider herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 oglum bu is normal sigaradan pahaliya cikacakmis gibime gelyio sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Çok uçuk fiyatlara alırsan herşeyi gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 5 li coil paketi 12 dolarmis sanirim. ama 5 tane mi farkli cesidi var. boyle kolaj yapabilsek deneme adina iyi olurdu :P not bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 10 gun gider ya smok'un coilleri iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 http://www.thelondoneconomic.com/wp-content/uploads/2016/12/SWNS_SMOKING_GAURD_07.jpg http://www.thelondoneconomic.com/wp-content/uploads/2016/12/SWNS_SMOKING_GAURD_03.jpg Kuzey Koreli sınır görevlisinin vape'le tanışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Rolexle de tanismis oncesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Basin parayi ESF'den alin. Yoksa hem gelmesi bir ay surer, hem de iyi bir gumrukte takilma riski var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 yaa bakıyorumda aliekspresten falan ürünlerin yorumlarında bir çok türk kullanıcı var bu ayın içinde ürünü eline geçen. dediğiniz gibi tamamen şans işi, benim başarı 3 te 1. birde kendime modlu alıyım diyorum ancak gümrük sıkıntısı korkutuyor. Ancak dışardan 160tl gelen ürün burda 400 lira, param gitsede burdaki şark kurnazı çakallara 240 lira hava parası vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Abi işte 1 tane alacaksanız 2 veya 3 tane ayrı sipariş veriyorsunuz, biri geçiyor, diğeri takılıp geri döndükten sonra para iadesini alıyorsunuz falan. Olur ikisi veya üçü de geçerse zaten iç pazarda anında aldığınız fiyatın üstüne okutabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Peki bu ayrı ayrı siparişleri kaç gün arayla veriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Aynı anda ver hepsini, ayrı paketler olduğu sürece farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar