DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 pico kullanıyorsan big baby sığmaz picoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Yok abi joyetech var zaten cubis baslikli olan mini bilmem ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 18650 5000mah pil türkiye'de bulabileceğimiz yer bilen var mı? VTwo mini 5000 aldım pil bulamıyorum ya resmen mutsuzluk nedeni. yurtdışından gelene kadar beklemek de istemiyorum :( 3000mah hafif bir köpürme sesi çıkartıyor o kadar :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 5000 mAh 18650 pil diye birşey yok. En fazla 3500 mAh 8A, 3300 mAh 10A ve 3000 mAh 20A 18650 piller mevcut. İtibariyle en ideali 3000 mAh 20A olan Sony VTC6, Samsung 30Q, LG HG2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 2-3 elektronikçi gezdim, onlar da aslında öyle bir pil yok, internetten de sakın alma dediler. internette satılıyor ama bekleme ve güvenememe nedeniyle bekletiyorum almayı. ne var ki 3000 mah pillerle denediğimde ateşlemiyor zamazingo. weak battery diyor kalıyor öyle. biraz daha bakınayım google'dan olmadı 5000 im diye iddia eden pillerden alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 ya cihaz bozuk ya da piller ölü mah ın ateşlememe ile bir ilgisi olamaz sanırsam, kapasite değil mi mah kısaca ? 5000 mah da alsan 3000 e düşünce ateşlemiycek o zaman ? düşük amper mi veriyor acaba piller ondan olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Voltage sag cutoff'un altına düşünce ateşlemez, anormal bir durum yok. Herkesin yüksek akım verebilen, orjinal Samsung, Sony, LG, Panasonic/Sanyo pilleri kullanmasının elbet bir nedeni var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 5000 mah pilmi varmış vay anasına sayın seyirciler .Atın sonyleri lg leri çöpe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 3000 ateslemezse 5000 hiç ateslemez tabi öyle bir pil varsa. Ters orantılı amper ve mah. Sony lere bakıp anlayabilirsin. VTC 4 - 5 - 6 Mah yükseldikçe max A düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Tam ters orantılı değil ya, nesil değiştikçe genel performans artıyor. VTC3 1500 mAh 28A VTC4 2100 mAh 23A VTC5 2600 mAh 20A Bu üsttekiler daha eski VTC5A 2500 mAh 25A VTC6 3000 mAh 20A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 O zaman nkon.nl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Hep kafamı karıştırdınız yahu. Şimdi farklı coil ve ayarlarla deniyorum. 1.5 ohm coille ateşlemeyi başardım, fena da olmadı sanki ama 30 watt ı geçince gene weak battery diyor. 3 coil daha var farklı onları da deneyeceğim birazdan bakalım ne olacak. Dun konuştuğum elektronikçiler de sıkıntı çıkarmaması kazım demişti zaten. Eğer performans alamazsam güncelleme varsa knu yapayım sonra da çöpe atayım zamazingoyu olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 senin kullandıgın pilin marka modeli nedir? 1.5 ohm 30 Watt 5A çeker normal ateşlemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 1.5ohm a 30w çok ztn. Pillerin de saat pilinden hallice. Değiş onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Sub ohm coillerde sıkıntı var :( Update bakayım Piller samsung ya akımda sıkıntı yok gibi 1,5 ohm coilde 4,8 amper gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 samsung 30q bulamazsan 25r almalısın sony alacaksan vtc6 veya vtc5A sub-ohm için tevsiye edilen piller http://i.imgur.com/WcECQTC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 100 sayfa topic olmuş özet bir şekilde sorayım. Türkiye'ye gelen fiyat/performans oranı iyi olan bir tane önerin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Pico + Serpent mini FP olarak iyi kombo. Yalnız hiçbirinin Türkiye'ye gelme garantisi yok, öyle bir kriter yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 benim bi arkadaş sarmış bu olaya. türkiye'deki hem makineler çok boktan, likitler zaten iğrenç genelde merdiven altı üretim falan diyor. yurtdışına gidenlere getirtmeye uğraşıyor sürekli likit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Türkiyedeki cihazlar çok kötüymüş dersen olmadı şimdi. Tr de iyi cihazlarda var, para konuşur kısacası .Likit yapması en fazla bilmeyen adama 30 dakika sürecek bir işlem.Kaliteli aroma ,iyi nbase bulmak çok zor değil.İnsan yurtdışından gelirken yada gelene en iyi aromalardan 100 ml soksa 6 ay likite para vermez.Ben genelde kayınpedere kitliyorum . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 sdfsd olaya gel. vtwo mini 5000mah diye aldık ama... birden aklıma geldi "lan bunun pil built in değil miydi?" diye. baktım evet öyle. yani bendeki alet vtwo mini. iyi haber sorunum pil değil, kötü haber alet patlak bu durumda ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 VTwo mini değiştirilebilir pilli, VTwo içten pilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 gearbest at its best We can refund 35USD as a proof of good will We lost the product, and then refund 15USD to you, After discuss with our superivor, we can refund 20USD to your Payment account. And the tracking information online didn't display that the parcel has been delivered to us successfully. Shipment details: RS661876340NL Undeliverable item, has been returned to shipper hepsi aynı sipariş için açılan tiket dan kafa güzel mi çalışıyor bunlar anlayamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Baba gbnin iade politikası tr için yüzde 40.Gb bu işler için artık doğru adres değil.Aliexpres ,cigabuy tavsiye edebilirim.En azından paranızın tamamına yakınını geri alabiliyorsunuz.Fastech de aynı pokun laciverti 80 dolarlık mal alırsanız ,tahmini geri gitmelerden hesabınıza yatan miktar 52 54 dolar civarı oluyoree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 cigabuy da paypal istiyor. ordan da patladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar