Bright Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 said: If smokers have tried everything else, and use an e-cigarette to quit completely, “that’s a good thing,” said Dr. Thomas R. Frieden, the director of the C.D.C. He has heard anecdotes about that happening, he added. “But the plural of anecdote is not data,” he said. “And counterbalancing that good trend, there are at least three negative things that might be happening,” like people who have never smoked using them, children picking them up as a path to smoking, or smokers using them to perpetuate their habit. Bu herif de önceden hayvanat bahçesi müdürüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 said: British policy makers say that they were also skeptical of the devices at first, but that they have become more convinced of their benefit as data has accumulated. Rates of successful quitting are up. The smoking rate is down. Surveys by Action on Smoking and Health, a British antismoking group, have found that half of Britain’s 2.8 million e-cigarette users no longer smoke real cigarettes. Among people who are trying to quit smoking, e-cigarette users are 60 percent more likely to succeed than those who use over-the-counter nicotine therapies like gum and patches, a British study found. Murrica'lı data yok diyor, İngiliz data'yı yapıştırıyor, selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Ben sarimlik falanla ugrasamiyorum. Smok, uwell gibi genis hazneli en iyi on numere tank hangisi? Kafalik almaliyim! Ti coil takilan adamim. Hi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Baby Beast'i sevenler var DL için. Alien kit o açıdan baya çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 bu tfv8 falan normal coil lede çalışıyor anladığım kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 British American Tobacco Glo iFuse http://www.bat.com/group/sites/UK__9D9KCY.nsf/vwPagesWebLive/DO9P3DZW http://www.bat.com/group/sites/UK__9D9KCY.nsf/vwPagesWebLive/DO9DCGG2 http://www.thememo.com/2016/11/01/tobacco-revolution-electronic-cigarettes-smoking-british-american-bat-is-about-to-make-us-a-lot-healthier/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Cigalike'dan tatmin olan sayısı baya az ya, daha çok buhar çıkaran cihazlar daha başarılı oluyorlar sigarayı tamamen bıraktırma konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 tbdliquidsden verdiğim likit siparişleri sanırım gümrükte takıldı, 4 gündür PİM'de görünüyor. Elimde de likit kalmadı, yine bu kalitede tr'de nereden likit buluruz, zilyon tane site var ama malum güvenemedim, pati halkının beğendiği bir yer vardır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Puflikit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Bu smok un yeni tanklari cikmis. Hangisi normal ti coilli ya ? Bu konuda baya baya cahilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 babylerden bahsediyorsan bildigim kadarıyla titanium coili yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Aynen. Anladim. Peki buyuk hazneli genis baslikli hangisini tavsiye edersin? Fasttechten alabilecegim ne var ? Griffin ya da big baby gibi ama sarmalik olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 pico geldi ne şirin minik bişeymiş bu pek sevimli :D likitler ve atty geçmemiş gümrükten ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Pico iyidir. Pil mevzusu daha iyi ufakligina bakmayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 sarmayacaksan babylerden biri iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Aynen sarmayla ugrasanlardan degilim. Yani normal coil le is gorebiliyoruz yani? Big baby uygun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 big baby 24.5mm picoya sığmayabilir 0.5 mm ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Ben de joyetech var cubis olanlardan. Coil le ilgili bir sikintim var sadece. Yani sarimli kullanmak istemiyorum acikcasi. Normal standart coil kullanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 normal tfv8 baby alabilirsin. big baby ve baby beast olarak iki tane baby var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Fasttech ten hangi coil i almam lazim bunun icin ? Atomizer i alirken 5li coilde alayim yedek dursun. Cahilligime ver valla cozemiyorum :)) fdsfsfdsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 https://www.fasttech.com/products/3007/10010056/5738300 Q2 https://www.fasttech.com/products/3007/10010056/5738302 x4 https://www.fasttech.com/products/3007/10010056/5738301 t8 q2 daha çok beğenildi, q2 veya x4 alabilirsin, yalnız fasttech tr ye yollamıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Hadi ya hala daha geldigini soyleyenler vardi o yuzden. Illa giden gelenle mi cozucez ? Pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 gearbest ve aliexpressden şansını deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Oyle yapayim. Tfv8 big baby aliyorum. Yanindada su coillerden q2'yi. Bunlar normal bildigimiz sarmasiz coil yani degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Beast(TFV8) - Baby Beast(TFV8 Baby) Edit. Bir de yeni big baby çıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar