dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 dip trip yerine yapistir sipsiyi iste.. uyar mi bilmem.. boyle boyle turk yan sanayii yapacagiz iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 DA2019 said: Maalesef FTden gelen dhl global ile sevkedilen paketim-coillerim gümrüğe takıldı. Ufacık paket, neyine göre reddediyolar anlamadım. Arkadaşın drip tipleri de takılmış. Bildiğin plastik parça. Sanırım uzakdoğudan gelen herşeyi reddediyor bizim Allahlık PTT. 7 dolarlık şeyi 75 liraya buradan alıcam şimdi o koyuyor. valla benim bugün geldi FT den coil headler şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Arkadaşlar elimde amerikadan getirttiğim aroma var .Bir kısmını tükettim, uzun zamandır artık aynı şeyleri içmekden gına geldi.Hali hazırda 1 litre dolapda likitim var. Orjinal capella Penaut better V2 ve Sugar Cookies aromaları 50ml Rta veya uygun bir atomizer ile takaslayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Sleeep said: DA2019 said: Maalesef FTden gelen dhl global ile sevkedilen paketim-coillerim gümrüğe takıldı. Ufacık paket, neyine göre reddediyolar anlamadım. Arkadaşın drip tipleri de takılmış. Bildiğin plastik parça. Sanırım uzakdoğudan gelen herşeyi reddediyor bizim Allahlık PTT. 7 dolarlık şeyi 75 liraya buradan alıcam şimdi o koyuyor. valla benim bugün geldi FT den coil headler şans ne ile sevkettirmiştin? dhl global mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 DA2019 said: ne ile sevkettirmiştin? dhl global mi? evet dhl global Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 gencler bi hatırlatma yapalım, pati vaperlar olarak yaptıgımız sitemiz http://www.buharmetre.com 'da içerik hergeçen gün büyükmekte. an itibari ile 401 likit, 121 ekipman, 295 inceleme var veritabanımızda. vaperları bekliyoruz siteye ve discord kanalına. artı olarak yurtdışı paketlerinizi de site üzerinden takip edebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ft'de sorun yaşadım ama gearbest sıfır sorunla gidiyor şimdilik. ft'nin adı çıkmış olabilir gümrükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 huun said: ft'de sorun yaşadım ama gearbest sıfır sorunla gidiyor şimdilik. ft'nin adı çıkmış olabilir gümrükte. senin adın çıkmıştı sc zamanında, gümrüktekiler tanıyordur belki de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=7cghFuqhU_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/553qyf/uwell_just_sent_all_of_their_wholesale_customers/ Kotulerde zaten seramikler. Ni200'den sasmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 iki gun once sokakta vape shop gordum girdim starter pack yapmislar 27 dolara likitler dahil pufur pufur geziyorum. en guzeli bilgisayar basinda bol bol icebilmek ve pis koku birakmiyor. yillardir aradigim seymis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 joyetech eGo AIO bu ürünü almamı önerir misiniz? Elektronik sigarayagiriş yapmak istiyorum bu mod la beraber ne almalıyım yardım adin pls :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 KehKeh said: joyetech eGo AIO bu ürünü almamı önerir misiniz? Elektronik sigarayagiriş yapmak istiyorum bu mod la beraber ne almalıyım yardım adin pls :)-D ben tam söylediğin aleti söylediğin linkten aldım pedere, memnun kullanıyor, giriş için + fiyat performans olarak ideal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 AIO = All-in-One demek, mod+ato+pil. Sadece değiştirilebilir coil'lerinden ve likit alırsan kullanabilirsin. http://i.imgur.com/PWyQy4P.png http://i.imgur.com/FtFM03F.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 çok teşekkürler cevaplarınıza başlangıç için uygun fiyatı sonrası başka bir cihaza bakarım. iki adette likit sipariş edeyim sonra bulurum sanırım düzgün likit bir yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 KehKeh said: çok teşekkürler cevaplarınıza başlangıç için uygun fiyatı sonrası başka bir cihaza bakarım. iki adette likit sipariş edeyim sonra bulurum sanırım düzgün likit bir yerlerden. rainvapte ten ben 6 tane farklı 5ml lik deneme paketi aldım bi de pedere, ağzının tadını bulmak için bu tarz bişiler alabilirsin, 2 tane normal likit fiyatına denk geliyor genelde, diğer sitelerde de 5ml * x lik paketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Aromasiz da icilebilir, oyle yapiyorum ben. Daha saglikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 bu seylerin en iyi markasi ne dandik baslangic hedesinden pen seklidekini kullaniyoru 2 haftadir artik neyse en iyisi alayim diyorum cok sevdim yada direkt web sitesi soyleyin sunu al diin alayim kurtulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 http://www.balmumcukimya.com/gliserin-pharma-grade-1litre bu bildigimiz VG degil mi? içilebilir? tadı nasıldır kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Kimetsan kullaniyorum ben. Hafif tatli, ama icimi kolay. Balmumcu denemedim hic kendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 sade likit baydı beni, 3-5 damla aromalı likit damlatıyorum gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Vaporesso target pro aldım çok güzel şerefsiz. Seramik coiller de mükemmel tat veriyor. Yalnız şerefsiz V8 motor gibi likiti sömürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Seramiklerin çok zararlı olduğu, ciğere sürekli seramik tozu pompaladığı ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Uwell'in raporundan bahsediyorsan çok dandik bir araştırma. Burada da başka bir test raporu var. http://www.tasteyourjuice.com/wordpress/archives/10103 Uwell'in raporunda şöyle bir şey kısım var, "All the powders can be introduced into the lung by air which is dangerous (the speed of air can reach 223mph when we are vaping)." şimdi kaynağını bulamadım ama bu hızda nefes çekmek imkansız gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Şöyle birşey onericem. Al bi tane yanmış coil'i , cok bastırmana gerek yok, hafifce sert bir cisimle kazıyormuş gibi dokundur seramik kısıma(kalem,bıcak,demir cubuk vs.). Bak bakalım parça parça dökülüyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar