Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bright said:

Coilhead'lerin üstünde yazar ne şekilde kullanılacağı.
Üzerinde Ni veya Ti yazıyorsa Temp Control'de kullanılacak demek.
Watt aralığı yazıyorsa Power Mod'da(VW/VV) kullanılacak demek.

her zaman boyle degil, Kanger'in SSOCC'lerinde Ni'de ve Ti'de watt araligi yaziyor yine. Eger coil Ni ya da Ti ile yapilmissa temp iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Romalılar,

Eleaf IJust S alacağım, yalnız hangi coil uyumludur ne almak lazım hiç bir bilgim yok. fasttech'in sitesinde bir tek ECL 0.18 ohm'luk olanı bu model ile uyumlu diyor. Kutu içeriğinde EC 0.5 ohm'luk coil varmış. Coil konusunda yardımcı olursanız memnun olurum. Bu arada 2 pakete yakın slim değil ama compact sigara içiyorum (6mg katran, 0.5 mg nikotin, 7 mg CO) nasıl bir likit almamı önerirsiniz?

EC 0.5 ohm coil olarak bunlar var hangisi olur ya da hangisini önerirsiniz?
https://www.fasttech.com/products/3007/10015458/5489006-authentic-eleaf-ec-ceramic-coil-head-5-pack
https://www.fasttech.com/products/3007/10015458/2892200-authentic-eleaf-ijust-2-ec-dual-coil-sub-ohm
Sosyal ağlarda paylaş

Aromalar amerikadan,nbaseler keyf den.Biraz fazla yapmışım .Harika likit oldu .Kurabiye tadında .Butik likit, el yapımı .Kar amacı gütmüyorum .Gelen parayla yeni aroma alır yaparım yine buradan üleştiririm.almak isteyen olursa mesaj atabilir fiyat çok cuzi.Elimde kalanlar aha bu kadar.20 şişe kadar dağıttım.Şişeler de yurtdısından gelme 30ml unicorn şişe.İade bile alırım yani sorun değil.Beğenmedim lan ben bunu diyen olmadı ,Eskişehirde elden veriririm.Bira ,dürüm kabul edilir.

Sugar cookie%Peanut butter V2 aromaları karışımıdır.Al üfle ev pastane gibi koksun.

30ml 6mg likitler.

Sosyal ağlarda paylaş

gordugun duydugun okudugun hersey cin mali abi..likitler vs degil de makinelerin hepsini cinde yaptiriyorlar diye biliyorum..

Vaporesso Target VTC

Vaporesso Address

Shenzhen SMOORE Technology Limited

Building 16, Dongcai Industrial Park, Gushu Village, Xixiang Town, Bao’an District, Shenzhen, China 518102

sanirim..vaposhark in tam ureticisi belli degil..
Sosyal ağlarda paylaş

Lithran said:

Coil için facebook gruplarına üye olabilirsin.Kendi grubumuzda satan var.Devamlı satıyorlar .Tedarik edebilirsin elden alabilirsin.

Elektronik Sigara Pazarı grubuna üye olabilirsin şu an 7800 kişilik bir satış yapan kitlemiz var .

ya burda adının yarısı arapça olan "Bugün, haşhaşi sürüsü tarafından alçakça bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisindeydik. Ne kadar adileşebileceklerini gözlerimizle görmüş olduk." paylaşımları yapan tipler satıyo aradığımı.
elit komünite yok mu ijust2 0.3 ohm coil OLMADI 0.5 ohm?
Sosyal ağlarda paylaş

7500 kişilik satış yapan insanların içinde haşaşi demogolojisi yapmayanda mevcut.İlanlara bakın bulursunuz.

www.esigaram.us adresinden de ilanlara bakabilirsiniz.Aliexpressden alabilirsiniz.

elinizdeki cihazı bir rta ile değiştirebilirsiniz.Bu sayede coil derdinden kurtulabilirsiniz.Daha aklıma başka birşey gelmedi.Var ise soracağınız her konuda yardımcı olurum ,yönlendirme yaparım.Öm atabilirsin.

Her yeni başlayana ijust2 öneren kişilere kızıyorum şahsen.İlk başlayacak adam coil derdine düşeceğine hiç başlamasın daha iyi.

Alırsınız bir RTA Atomizer.5 metre tel 10 yaprak pamuk 10 ay ne coil derdi olur ne yedek parça.Singel sarım bir teli tornavidanın etrafına sarıp içine pamuğu geçirmek benim mak 30 sn mi alıyor.İlk basta 3 dakikamı alıyordu.

Çok basit şeyler 2 video izleyip onu uygulasanız.Coile boşuna para veriyormusum dersiniz zaten.

Pamuk+tel 20 tl 10 ay kullanım.
10 ayda coil parası duruma göre 300 -500 tl arası masraf .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...