Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 aydır ft den aldıgım herşey takıldı 2 kargo 2 aydır gidip geliyor.Kargo parası kesmekden 50 dolar heba oldu.2 hafta önce aroma siparişi verdim avrupadan .Bugünde onlar takıldı geri gidiyor.

En son ft hediye ceki yolladı hesaba.Dedim bari action camera alayım.Oda geri gidiyor su an .Arkadaş böyle şans işiyse bu ben bu şansın yani.

23 dolarlık bir motosiklet koruma ekipmanı aldım.Oda geri dönsün yalama olduk nasılsa .
Mesaj tarihi:
arkadaşların ft den esigara dışında aldıkları da hep geri döndü, olduğu gibi konteyneri çevırdiler diyorlar. Singapore Post'la alakalı diyen de var, hatta DHL ile hiç takılmadı diyen de var. Denemek lazım.
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

2 tane aspire cleito var elimde kutusu açılmamış, hollandadan geldi 2side, ihtiyacım kalmadıgı icin satıyorum

burda satılmazsa fb grubuna koyacam 1-2 güne

öm pls
Sacıt, bende joyatech ego aio var, şöyle güzel bir şeyler alayım diyorum. Bu sadece tank mı? Diğer kısımlarını nasıl bulurum ne önerirsin bu tankı alacak olsam? Kara cahilim kusura bakma.
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

Tank sadece evet. Mod gerekiyor yanina mesela evic vtc mini falan gibi

Modlar genelde pilsiz geliyor. Pil alacaksin bi de pili sarj etmek icin pil sarj cihazi alacaksin so ra gogo

evic vtc mini gibi modlar usb den şarj oluyo, pil şarj cihazı çok elzem değil.
Mesaj tarihi:
İçten pilli mod da alabilir de modun şarj etme kapasitesine göre uygun bir adet de adaptör gerekecektir. Şarj olurken kullanmak USB passthrough olsa bile çok güvenli değil ve pili öldüğünde yüksek ihtimal mod'u da atmak gerekecek yedek pil bulunamazsa.

Değiştirilebilir pilli cihazlarda bir pil şarj ederken diğer pili takmak daha rahat oluyor ve cihazı değiştirsen de pilleri aktarabiliyorsun.

Cihazların şarj kapasiteleri genel olarak çok iyi olmuyor: yavaş şarj edebiliyor veya full'e şarj etmedikleri oluyor. External charger'lar her türlü daha başarılı bu konuda ki 8-9$'a tek pilli external charger mevcut Nitecore F1 tarzı.
Mesaj tarihi:
salla nasilsa cihazin icindeki pilin omrunu bitirene kadar coktan yeni bir vtc mod vs almis olacaksin.butunlesik pilli bilmem nenin bitip de atildigini gormedim duymadim..
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

Quel-Thul said:

Tank sadece evet. Mod gerekiyor yanina mesela evic vtc mini falan gibi

Modlar genelde pilsiz geliyor. Pil alacaksin bi de pili sarj etmek icin pil sarj cihazi alacaksin so ra gogo

evic vtc mini gibi modlar usb den şarj oluyo, pil şarj cihazı çok elzem değil.

pilin moddan şarj edilmesi genelde tavsiye edilmiyor. pil için zararlı ayrıca şarj olurken içmek tehlikeli

2 tane pil 1 tane de şarj cihazı almak en iyisi biri dolarken digerini takıp içmece
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Eskiden severek ictigim aromalar mide bulandirici gelmeye basladi bu arada, sagliginizi dusunun ve sizde aromasiz icin diyorum. PG'yi de 40 yapinca guzel throat hit oluyor =)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Farkli farkli denedim, su anki favorim:

https://www.buharevi.net/alisveris/

Fire Juice nBase 250 ml - Min. Değeri : 3 m, Oranlar : %60 VG - %40 PG, VG Markası : Kimetsan, PG Markası : BASF, Nikotin: Merck.

Tatlarinda hafifi farkliliklar olabiliyor gercekten ama malzemeler iyi oldugu surece hepsi ayni gibi. Bunlar iyi.
Mesaj tarihi:
ijust 2 aldım denedim 1 ay filan dayanabildim acaip bir boğaz yakma problemi var veya kullandığım likit ile alakalı sorun oldu. cihaz olarak taşıması kolay birşeyler bakıyorum şu an.
  • Yeni Oluştur...