Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Agiz tadim iyidir abi. Ama tabi ki bu asiri subjektif bir detay. Bence Aromamizerdan farkli veriyo aromayi, avocado24ten de farkli veriyo. Benim en hosuma giden tank oyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Ama su an merlin gta dayim. Zaman gectikce asiri sub ohma gerek duymadigimi farkettim. Baslarda eglenceli boyle dolu dolu ama sonra degisti tercihim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 [insert random SvoëMesto tank] veya gt3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Aromamizer vapor chasing in kraliydi bence sdfgjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Undisclosed said: [insert random SvoëMesto tank] veya gt3 Mtl dışında? DL olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Esh said: Aromamizer vapor chasing in kraliydi bence sdfgjsf Abi orası net. Ama aromayı gayet iyi alabiliyorum. Sub ohm dışında bo iş geliyor bana e-cig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Sub ohm da cok derinlere inmek istemiyorum yani oyle diyim 0.4-0.6 arasi sweet spot bence, ozellikle tek telde 317L aralikli sarim gayet sukela oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 moonshot var bende mesela kendimden örnek vereyim o zaman RTA olarak. yanma odası falan küçücük tepesi huni gibi falan aroma godly direkt. fakat 72 çeşit başka sorunu var aletin aroma hariç. likit kapasitesinden tut building zorluğu, adam gibi buildlemezsen tiltlemeden bazen besleme sorunu vs... o yüzden dedim zaten aroma dışında her konuda benim fikrimdir bu tabikide kişiden kişiye değişir aromamizer dövüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Esh said: Sub ohm da cok derinlere inmek istemiyorum yani oyle diyim 0.4-0.6 arasi sweet spot bence, ozellikle tek telde 317L aralikli sarim gayet sukela oldu 0.2 deyim şu an. Belki biraz yukarı çekebilirim aroma için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Undisclosed said: moonshot var bende mesela kendimden örnek vereyim o zaman RTA olarak. yanma odası falan küçücük tepesi huni gibi falan aroma godly direkt. fakat 72 çeşit başka sorunu var aletin aroma hariç. likit kapasitesinden tut building zorluğu, adam gibi buildlemezsen tiltlemeden bazen besleme sorunu vs... o yüzden dedim zaten aroma dışında her konuda benim fikrimdir bu tabikide kişiden kişiye değişir aromamizer dövüyor :) DL olarak dual bi önerin varsa duymak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Goon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Onur olm sebebim sensin lan vape e baslamamdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Esh said: Onur olm sebebim sensin lan vape e baslamamdaki ABi nargileye saçma sapan rakamlar vermiyorum en azından artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Undisclosed said: [insert random SvoëMesto tank] veya gt3 Hurricane v2 varken gt3,kaifun,taifun ne varsa gecicen... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Bir de aroma yok su yok diyenler ne denediniz abi ? Pamuk cok fark ettiriyor, Kaliteli tel cok fark ettiriyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Masticore said: Bir de aroma yok su yok diyenler ne denediniz abi ? Pamuk cok fark ettiriyor, Kaliteli tel cok fark ettiriyor.... Abi anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Kaliteli tel (Çelik tavsiyem ve https://www.zivipf.com/epages/63862298.sf/en_GB/?ViewObjectPath=%2FShops%2F63862298 kalitesi cok iyi ) , telin uzunlugu,ohm fln. aromayı cok fark ettiriyor. Aynı şekilde pamukta ,pamugun markası,kalınlıgı,uzunlugu gibi bir cok faktör var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Masticore said: Kaliteli tel (Çelik tavsiyem ve https://www.zivipf.com/epages/63862298.sf/en_GB/?ViewObjectPath=%2FShops%2F63862298 kalitesi cok iyi ) , telin uzunlugu,ohm fln. aromayı cok fark ettiriyor. Aynı şekilde pamukta ,pamugun markası,kalınlıgı,uzunlugu gibi bir cok faktör var. Fused claptan ve cotton bacon ile agyet iyi aroma alıyorum aslında. Dual için bi önerisi olan varsa dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 BEYLER babam gırtlak kanseriymiş geçen öğrendik ameliyat falan oldu gırtlağın sanırım bi kısmını aldılar ve artık kısık sesle konuşuyo biraz daha ama yılar mı? hala sinsi sinsi bam bam vuruyo sigarayı yüzü bile kızarmıyo ben buna bunlardan alsam nası olur? şimdi gizli içiyo ama sigarayı günde 3-4 paket içiyodu nerdeyse ama en hafifi 01 02 gibi bi şey şimdi 04 06 gibilisini günde muhtemelen bi paket gizli gizli bundan alırsam hiç bırakmaz hangisi daha az siker bilginiz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Vape in siktigi bisi yok. 15 gundur aksamlari 15 dakika cekiyorum artik. Yogunluktan gun icinde aklima bile gelmiyo. Sigarayi birakmak icin birebir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 ohyeah said: Masticore said: Kaliteli tel (Çelik tavsiyem ve https://www.zivipf.com/epages/63862298.sf/en_GB/?ViewObjectPath=%2FShops%2F63862298 kalitesi cok iyi ) , telin uzunlugu,ohm fln. aromayı cok fark ettiriyor. Aynı şekilde pamukta ,pamugun markası,kalınlıgı,uzunlugu gibi bir cok faktör var. Fused claptan ve cotton bacon ile agyet iyi aroma alıyorum aslında. Dual için bi önerisi olan varsa dinlerim Clapton'ların pek tat farkını görmediğim için hazır tel kullanmiyorum ben. Hazır tel ve ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 pre heat yapmadan clapton tel tatmin edici performans vermiyor zaten. verse de bir numarası yok, çatırtı patırtı çok fazla, sarması zor, pahalı. gereksiz bir tel kesinlikle. bu arada bir şey duydum ama hadi hayırlısı diyelim. sanırım sağlık bakanlığı likit üretimi ve ithaline izin vermek konusunda bir çalışma başlatıyor. philip morris işin başını çekiyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Biz 1 tane getiremiyoruz,akla karayi seciyoruz getirene kadar adamlar oyle kacak mal sokuyorlar ki ulkeye fiyatlar dibe vurmus heh. http://www.esigaram.us/resources/smok-al85-kit-175₺.17746/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Samimi bir arkadaşım Stuttgart'da şu an, ona e-cigara cihazından aldırmak istiyorum. Ne aldıralım? Başlangıç seviyesi için ? 30-40 euro civarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 başlangıç seviyesi falan uğraşma hiç, başlangıç seviyesi cihaza verdiğin para boşuna. Direk hardcore gir aldır bi DNA133 cihaz birde içim şekline göre MTL veya DL sağlım bir iki atomizer bak keyfine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar