Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 http://www.gamingistanbul.com/ bunu kimse sallamadı heralde? Ben de yamulmuyorsam metroda reklamını gördüm. Meraklandım, cumartesi günü gidebilirim. Gidip gören-bakan-bilen var mıdır? En kötü varsa bi oculus rift denerük sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 haberini yaptıydık sdgbsg http://www.mobidictum.com/2016/01/25/gaming-istanbul-2016-oyun-sektorunun-devleri-istanbulda/ 25k dolar ödüllü hearthstone turnuvası olacakmış dreamhack düzenleyecekmiş. bilmiyorum kimler gelecek ama. bağımsız yapımcılara beleş stand veriyorlarmış sanırım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Toplaşıp giden olursa dürtsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Normal ziyaretçi giriş 10tl, b2b 4 günlüğü 150tl toptan almak gerekiyodu en son. Ben de gitmedim belki hafta sonu uğrarım işlerimi toparlayabilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 cumartesi gidiyorum ben 11 gibi orada olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bedük varmış cumartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 prof. ziyaretci ne lan adsadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 yas ortalamasi 15 olmayacaksa gitmek isterim ama malum, turkiye'de gaming denilince lol ve 15 yas ortalamasi oluyor, etraf yere bakarak konusan tombul 1.60liklardan olusuyor. sonrasi o kalabaliktan cikan yari kalin, detone bagirismalar, youtube celebrity ve fan kulupleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Sektörü geliştirmekten ziyade birilerinin para kazanması için yapılmış bir fuara benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bizim uçan kuşu bile kaçırmayan fortiguard bile görüp filtreye almamış lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 buraya nasıl bi etkinlik gelirse 15+ gider ki? yıllardır her yerinde bulundum sektörün, veteran türk gamerlar hiçbir yere gitmeyi sevmiyor burası çok net. ne olacak da gideceğiz diye merak etmiyor değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 blizzcon gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 beyler gelecek olursa ufak bi stand açıp imza dağıtıcam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bliz con gelsin giderim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 paticon yapilsin, koyluler (kermit ve auriel haric) ve plebler giremesin hepimiz gideriz sdfdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 pleblere örnek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 stormeagle said: blizzcon gelirse ona da gitmem ben. sinemaya gitmiyorum bizim milletle yanyana gelmemek için. belki bilardo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bu hearthstone turnuvası olayı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 1. ye ödül veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 VR - oculus - var mı bu gaming ist de deneme oynama falan nerde nasıl yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 var mı giden? havada buz gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Gelmeyin bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 meh işte. velet çoook fazla. ergen ondan da fazla. ama oculus rift var 3 adet. deneyebiliyorsunuz. amacım da oydu zaten dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 heh oxichampion denen les karakteri de konuk olarak davet etmisler. gitmeyin la sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 isin icine animecilerin ve anime konseptli civik cosplayerlarin, lolculerin ve 18 yas altinin girmedigi genis capli bir oyun etkinligi var midir? game developers @turkeyin etkinliklerine katiliyorum mesela ara sira, kucuk capli oluyor ama on numara adamlar cok saglam muhabbetleri olan kisiler var. guzel vakit geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar