Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 http://www.gamingistanbul.com/ bunu kimse sallamadı heralde? Ben de yamulmuyorsam metroda reklamını gördüm. Meraklandım, cumartesi günü gidebilirim. Gidip gören-bakan-bilen var mıdır? En kötü varsa bi oculus rift denerük sfdg
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 haberini yaptıydık sdgbsg http://www.mobidictum.com/2016/01/25/gaming-istanbul-2016-oyun-sektorunun-devleri-istanbulda/ 25k dolar ödüllü hearthstone turnuvası olacakmış dreamhack düzenleyecekmiş. bilmiyorum kimler gelecek ama. bağımsız yapımcılara beleş stand veriyorlarmış sanırım bi de.
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Normal ziyaretçi giriş 10tl, b2b 4 günlüğü 150tl toptan almak gerekiyodu en son. Ben de gitmedim belki hafta sonu uğrarım işlerimi toparlayabilirsem.
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 cumartesi gidiyorum ben 11 gibi orada olucam.
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 yas ortalamasi 15 olmayacaksa gitmek isterim ama malum, turkiye'de gaming denilince lol ve 15 yas ortalamasi oluyor, etraf yere bakarak konusan tombul 1.60liklardan olusuyor. sonrasi o kalabaliktan cikan yari kalin, detone bagirismalar, youtube celebrity ve fan kulupleri..
eldar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Sektörü geliştirmekten ziyade birilerinin para kazanması için yapılmış bir fuara benziyor.
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bizim uçan kuşu bile kaçırmayan fortiguard bile görüp filtreye almamış lel
unK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 buraya nasıl bi etkinlik gelirse 15+ gider ki? yıllardır her yerinde bulundum sektörün, veteran türk gamerlar hiçbir yere gitmeyi sevmiyor burası çok net. ne olacak da gideceğiz diye merak etmiyor değilim
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 beyler gelecek olursa ufak bi stand açıp imza dağıtıcam ;)
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 paticon yapilsin, koyluler (kermit ve auriel haric) ve plebler giremesin hepimiz gideriz sdfdafs
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 stormeagle said: blizzcon gelirse ona da gitmem ben. sinemaya gitmiyorum bizim milletle yanyana gelmemek için. belki bilardo...
Riverwind Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bu hearthstone turnuvası olayı ne ?
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 VR - oculus - var mı bu gaming ist de deneme oynama falan nerde nasıl yapıyoruz
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 meh işte. velet çoook fazla. ergen ondan da fazla. ama oculus rift var 3 adet. deneyebiliyorsunuz. amacım da oydu zaten dsf
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 heh oxichampion denen les karakteri de konuk olarak davet etmisler. gitmeyin la sakin
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 isin icine animecilerin ve anime konseptli civik cosplayerlarin, lolculerin ve 18 yas altinin girmedigi genis capli bir oyun etkinligi var midir? game developers @turkeyin etkinliklerine katiliyorum mesela ara sira, kucuk capli oluyor ama on numara adamlar cok saglam muhabbetleri olan kisiler var. guzel vakit geciyor.
Öne çıkan mesajlar