Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 butce max 5k, curved olmasa daha iyi izleme mesafesini yazarim daha sonra. ps4 oynanicak, 1080p/720p dizi film izlenir. (+netflix) 4K bir sey tabi ki izlemicem... alternatiflerim: Sony KD-55X8505C http://www.epey.com/televizyon/sony-kd-55x8505c.html Samsung 55JU7000 http://www.epey.com/televizyon/samsung-ue55ju7000t.html var mi tavsiye? 60"-65" buyuk kacabilir salona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ne kadar buyuk o kadar iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 60" alternatiflerim: 5.3k verir miyim bilmiyorum http://www.incehesap.com/samsung-60ju6470-led-tv-fiyati-28267/?ref=akakce&v=1.60.4 5k http://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-samsung-ue-60ju6470-led-fiyati,4804215.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Şu dakikadan sonra iyi bir şey alıyorsan 4k'yı da almayı düşünmelisin bence. 2-3 senede bir değişen bir alet değil malum TV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 benim almama daha birkaç ay var ama nelere bakacağım noktasında biraz kafamda oluşturdum: 1) ebat as big as possible büyük geldi olayı 2 metrede oturmuyorsan baya myth. 2) 4k olmaması (gereksiz ötesi) 3) 3d olmaması (gereksiz ötesi) 4) ışık aldığında ekranın parlamaması 5) inanılmaz siyahlar 6) smart yazılımı iyi olması ve güncelleniyor olması 4k ve 3d çıkardın mı görüntü kalitesine para yatırmaya başlıyorsun zaten. siyah kalitesi >>> 4k/3d mainstream 4k/3d gibi salak saçma featler olduğu için baya araştırmak gerek. bende mesela plazma var, 3-4 yıl önce aldığım. görüntü çok ama çok iyi. siyahlar "gerçek siyah" dedikleri cinsten. yeni alınan ledlere bakıyorum onlarda aynı görüntü kalitesi yok fakat işte plazma ufacık ışık gelsin pırıl pırıl oluyor hiçbir şey izleyemiyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 55 inch in 4 m civarı mesafeye ihtiyacı vardı, para senin ama 42 inch ile mutlu mesut yaşanır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 40" ile mutlu mesut yasanir da, ben ilk defa tv alicam. yeni ev yeni mobilya + yeni tv 3D olmasina gerek yok benim icin de, LG'nin OLED'ler hakkinda ne diyorsunuz? siyahlar da gercek siyah, pixel (off) konuma geliyor oyle siyah veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Mighty_THoR said: 55 inch in 4 m civarı mesafeye ihtiyacı vardı, para senin ama 42 inch ile mutlu mesut yaşanır bence. yanlisin var mesafe konusunda: 55" 2.44m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Bilgi sahibi olduğum bir konu değil ama kaynağın satışa yönelik gibi geldi ben buradan baktım. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yok o site oldukca guvenilir. hatta 1 avforums 2 rtings bu konularda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 2 metreden 40" izliyorum, bazen iyiden iyiye midem bulanıyo. Keşke 32 alsaydım diyorum ama güzün mezun olunca daha büyük eve çıkarım diye kendimi avutuyorum sdf Bi de 5k ya canavar projeksiyon alırsın, tvye 2kdan fazla verme derim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ben de su an 2 metre'den 42" izliyorum, detay goremiyorum. oyun oynarken 1,5m'ye koltuk cekiyorum... 4k-5k fiyat araligim, alacagim model ilk mesajdakilerden biri olucak muhtemelen. 3 ay bekleyip 2016 model almayi dusunmuyorum acikcasi... projeksiyon gibi bir ihtimalim yok, arkadan gunes geliyor + salon kare biciminde degil + salon yuzolcumu kucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 bende 45" de 2.5 metreden detay göremiyorum ama bunun sebebi tv değil gözlerin bozulmaya başlamış olması asdasda şimdi alsam 55" bile alırdım yani acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 İşte bu yüzden nesnel değil öznel, denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 bingildak said: bende 45" de 2.5 metreden detay göremiyorum ama bunun sebebi tv değil gözlerin bozulmaya başlamış olması asdasda şimdi alsam 55" bile alırdım yani acımam yok abi lasik oldum 2 sene once su an max 0,25 bozukluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 bingildak said: bende 45" de 2.5 metreden detay göremiyorum ama bunun sebebi tv değil gözlerin bozulmaya başlamış olması asdasda şimdi alsam 55" bile alırdım yani acımam abi keske netten optimum izleme uzakligina baksaydin 2.5 metre icin 58 bile az sayilir 65 anca kurtarirdi seni onun disinda arkadas demis zaten 3d ve 4kdan uzak durun ozellikle 4kda inanilmaz input lag olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 benimki göz bozukluğundan direkt. kız arkadaşım her bir boku en ufak detayına kadar görüyor aynı mesafeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paramın yettiğini almıştım ben, siz baya lüksmüşsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 samsung + sony bakiyorum sadece su an icin. cogu modelinde input lag yok. + 4k olmayan model yok gibi bir sey 2016 model beklememin sebebi ise; sadece HDR modellerin geliyor olusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 aquila said: Paramın yettiğini almıştım ben, siz baya lüksmüşsünüz. bir kere aliniyor abim, sonra 6 sene kullaniyorsun... evim ogrenci evi veya airbnb evi olsa ucuz bisi alirdim, ama BEKAR EVI :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Selam, Ben de plasmam bozulacak diye korkuyorum :( Görüntü kalitesi adam gibi olup da Koreli olmayan neler var merak ettim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 plasma'lar cok enerji tuketiyor. bu yeni tv'ler A+ enerji sinifi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Goering said: alternatiflerim: Sony KD-55X8505C http://www.epey.com/televizyon/sony-kd-55x8505c.html Samsung 55JU7000 http://www.epey.com/televizyon/samsung-ue55ju7000t.html . su ikisi arasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 2 Kişilik Tam Ekran Oyun - Var şu olay baya güzel ama pratik kullanımı ne kadar iyi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 60" ten küçük alma derim. o izleme mesafesi falan baya bi gereksiz. zaten salonda tv karşısına geçince minimum 3m yi sağlıyor herkes. benim gibi arada akşamları dizi film izlerim gündüz zaten kullanan yok diyorsan plazma al görüntüye doy. gerçi artık plazma üretilmiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar